Миколаю, Миколаю я тебе чекаю...... Або лист святому Миколаю.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем MazDa, 16 Листопад 2011.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Миколаю, Миколаю я тебе чекаю...... Або лист святому Миколаю.

Сашин лист до Миколая вже лежить на підвіконні:Лего літак або космічна станція, санки чук і гек, костюм бетмена, блейд( червоний і синій), цукорки, мандаринки, іграшка для Діми.

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Все буде добре Адріаночка, тим більше вона так сильно цього хоче. І Миколайко і Бозя їй в цьому допоможуть. Моя теж щодня Бозю просить "дати їй чемну ніжку і щоб вона більше ніколи не боліла". Вірю ,що так і буде.
    А Миколайка просила велике піаніно, теж фарби, пластилін, сукенку принцеси,віночок Україночки,нові мультики, Hello Kitty, книжечки з гарними віршиками, диск з танцями(дуже хоче танцювати).

3. olena

olena New Member

Моя Уляся написала лист до Миколая за себе, за Толіка і бігає мене дістає , що має попросити для Вероніки.
    Цього року прохання доволі прості ( бо у п'ять років просила навіть діаманти) : дві книжки, розмальовки, кольорові ручки, фломастери, хоче ще якусь ляльку, але наразі в листі того не написала;
    для Толіка- літак на пульті , машинку і багато-багато цукерок.
    Думаю, що вони ще щось придумають і допишуть, але на даний момент є так.

4. Lira

Lira Member

а де ви ті мильні бульки знайшли? Я правильно розумію- то такі, що розміром зо 7-10 літрів надуваються?... сама такі на Миколая би хотіла:)

5. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Відповідь: Наші дітки

Кумедні фото - то, як на мене, трохи не те. Тому виставляю тут. Якщо модератори знають тему, куда би пасувало краще, перемістіть, будь ласка
    [​IMG] [​IMG]
    П.С. Ви не подумайте, шо жадібний. Друга для молодшого брата.

Останнє редагування: 26 Листопад 2012
  6. spasivczanka

spasivczanka New Member

Лист Настуні до Миколая (до бабусі). Написала за себе і братика Дмитрика.

Вчора писала листа до другої баби і діда і ще чекаємо на "домашнього" Миколая

7. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

8. Gala

Gala Well-Known Member

Моїй 10 років,то думаю ще вірить,хоч дуже підозрла ....Меньшій 7 то вірить на всї 100% ще. Намагаюсь, щоб як найдовше вони вірили у диво.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І мій ще вірить. Написав цього року таке:
    Любий Миколаю! Я цілий рік вчився в школі. І тому я задумав подарунків піжаму Любий Миколаю щоби так було на цілий рік. І набір для творчості Любий Миколаю
    Трохи з помилками, але так мило..

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А моя дитина написала листа, а потім подумала і сказала , що готова відмовитись від усього, але дуже хоче щоб Миколай приніс їй найкращий подарунок у світі [​IMG]тепер потрібно старатися, щоб хоча б на другий рік Миколай приніс їй заповітний подарунок

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

О, мій теж просить сестричку, але на цей рік точно не встигнемо :) І ще Павлик минулого року написав, щоб Миколай подарував татові рукавички (тато якраз посіяв старі), і мамі "якусь заколочку". І ще "щоб мама знайшла роботу і не плакала" .Ото мама над тим листом вже ся сплакала.. Така малеча, а так все розуміє..