Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Cifalius, 24 Квітень 2009.

1. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Відповідь: Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

Після деяких не дуже приємних ситуацій в житті, коли "справжній друг" мене дуже сильно підводив, боюся когось назвати справжнім другом. Але є в мене подруга, яку вже знаю 16 років і з них 14 ми просиділи за однією партою спочатку в школі, а потім і в університеті. Тепер ми бачимося дуже рідко, але скільки б часу не пройшло завжди можемо знайти спільну мову і купу тем на які можна поговорити. Коханий з нас сміється, каже, що коли ми десь на вулиці зустрічаємося, то настільки жваво один одному починаємо все розповідати і при цьому перебивати один одного, самі ж цього не помічаючи, і сміючись на всю вулицю:girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

я мала найкращу подругу, з якою дружила 4 роки... між нами була щирість, і як подумаю скільки є речей, які знає лише вона і я...
    ми не сходились по характеру(обидві важкі), часто сварились, але ми були сестри по совісті... ми двоє релігійні і впевнені були одна в одній, що зла не заподієм...

раз вона мене таки зрадила, але я їй пробачила, бо там було питання її почуттів, і я зважила що заради кохання жінка на всяке йде... та й виправилась вона...
    але якийсь негатив назбирувався і мені не хотілось з нею спілкуватись...
    і зовсім випадково я взнала, що вона відкрито мені заздрила, лиш я про то не знала... після того порвала дружні стосунки, лиш просте спілкування...

• Подобається Подобається x 4
  3. Януся

Януся Well-Known Member

Для мене найкращою подругою завжди була і є мама... Всі таємниці, які я їй довірила, таємницями так і залишились, поради завжди є щирими, а зауваження доречними:)

• Подобається Подобається x 5
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Як я завжди про таке мріяла...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. Відповідь: Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

Мені в житті пощастило, в мене є справжній друг на всі 100 %. Мені прикро що хтось не має такої людини поруч, бо друг потрібен для душевного здоров'я та гарного самопочуття кожен день!!!

• Подобається Подобається x 1
  6. дашулька

дашулька Well-Known Member

М-да..........у мене якось так вийшло,що по життю друзі розсіювались......а поряд завжди була моя сім*я,яка була зі мною у різні часи........Чоловік,мама і ...-напевно це і всі мої справжні друзі ........проте я впевнена і знаю,що вони ніколи мене не зрадять!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. vikad

vikad New Member

Передбачаю гнилі помідори :connie_pull-pigtail
    Моїм другом є Бог. Я можу розповісти йому набагато більше, ніж друзям-людям (не тому, що я їм не довіряю, а тому, що деколи боюся їх образити, або сама трохи ображена). Але тільки Він мені допомагає бути кращим другом для людей з допомогою Святого Письма, а також палкої молитви, яка дуже часто допомагає скласти свої турботи і заспокоїтися.
    Серед людей: чоловік, мама, син. Всі по-різному, в певній мірі, але всі найцінніші для мене.

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Не лякайте нас.
    Богу - богове... (с)

11. Відповідь: Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

Почала писати,і цілком випадково відкрилася гілка "Спільна молитва",де я прошу о молитву за здоров*я Галини...Це мій справжній друг і порадник.Відвідувала її вчора...Боже,дай їй здоров*я і сили!

Останнє редагування: 20 Січень 2011