Відповідь: Мій робочий стіл дизайнер) але по вебу тільки починаю, загалом я більше по меблях і інтер'єрах) а що найбільше виказує? (окрім фотошопу?) можете і програмки розписати...
Відповідь: Мій робочий стіл Ілюстратор, сама в ньому іноді бавлюся і папочка РОБОТА...а ще дизайн вашого десктопчика
Відповідь: Мій робочий стіл цікаво щось ніколи не задумувалась над особливостями десктопу (може, це через панельку Object Doc знизу?)... ілюстратор лише починаю вчити (нові знання ніколи не зашкодять)
Відповідь: Мій робочий стіл йой, заустидали :o головне що грошей трохи приносить, а головне задоволення
Відповідь: Мій робочий стіл йой, у вас там такі маленькі ярлички що і я не бачу, тільки флеш плеєр розгляділа))
Відповідь: Мій робочий стіл до Orman: на вашому десктопі бачу: мій комп'ютер, кошик, 4-е зверху, схоже, universal downloader (або центр синхронізації), adobe reader (можливо,8-й), 3-є зверху (справа) схоже на d-link, а з рештою очі трохи не справляються
Відповідь: Мій робочий стіл А ще казали, що значки великі зверху вниз комп'ютер adobe reader CyberLink PowerDVD Empowering Technology NOD32 NTI CD & DVD-Maker 7 Домашние финансы (FREE Edition) з іншого боку U'manager і кошик
Відповідь: Мій робочий стіл Дівчат, в декого з вас, на робочому столі, бачила ярлик прогнозу погоди Скиньте ссилочку, де таке добро можна закачати
Відповідь: Мій робочий стіл А ось і мій робочий стіл вдома: Вдома в мене немає письмового столу, замість нього я використовую стілець (для ноута)... Але, сподіваюсь, скоро буде!!! А це мій стіл на роботі: А на компі на роботі у мене картинка - ось така червоненька Феррарі
Відповідь: Мій робочий стіл я мала на увазі те, що вони відносно вашого стола робочого великі, а картинка була маленька, того важко щось розібрати))
Відповідь: Мій робочий стіл саме він моя улюблена будівля) часом з чоловіком жартуємо, що купимо собі такий будиночок))) хоча... мрії часом мають властивість збуватися