Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

А я - Блондочка, бо дуже хотіла назад пофарбуватися у світлий колір, але виховувала силу волі:girl_haha:
    Жарт, але чому саме такий нік - не знаю. В той час так ся забагло:girl_crazy:....

2. рижик

рижик Well-Known Member

А я Рижик - колись ще в Універі мене так одногрупник називав через те, що у мене була рижа шубка, ось так до мене і вчепилось це "рижик" :)

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в мене явно проблєми серйозні з прочитанням ніків-ви для мене були ригик"ом :girl_cray:

4. рижик

рижик Well-Known Member

О, йой треба перейти на кирилицю

5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А для мене чогось - Рудик:)

6. Skrynya

Skrynya Member

Я "Скриня", бо це похідне від мого прізвища! Так мене називали в школі у молодших класах. Пробувала різні варіанти при реєстрації, але "не пускало", тож зупинилась на цьому! Дуже люблю своє прізвище, навіть після одруження його не змінювала! А ім'я своє -- Галя, не дуже люблю...:girl_cool:

7. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

А як правильно читається цей нік srjuravleva?

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Можу Журавльова?

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я сьогодні теж над цим думала:срюравлева?:girl_in_dreams:

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та точно журавльова, а перші дві букви ініціали - ім"я, прізвище

11. Nanochka

Nanochka Well-Known Member

а мій нік (я вже писала в іншій гілочці) - скорочення від мого імені - Андріана:girl_curtsey::girl_curtsey:

12. kristas

kristas Well-Known Member

при створенні першого емейлу......довго думала.....:girl_in_dreams:об шось не довге, культурне, щоб не соромно було людям казати:girl_haha:, тай якесь відношення до мене мало. Оскільки я Христина , а мейлів типу крістін, уде було вдосталь, то вирішила трошки вилозмнити його - от і вийшло крістас:girl_wink:Зріднилася дуже, бо усюди де реєструюсь намагаюсьвикорстовувати один нік, щоб е заплутатись і незабути шо де:girl_haha:

13. Буцька

Буцька Well-Known Member

Коли була вагітна - доця в животику "буцялася"-копалася. Я її називала Буцькою, от і взяла собі нік :girl_cool:

14. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я просто народилася в рік тигра і дуже люблю цих тварин.

15. Kofein

Kofein New Member

Мене часто знайомі називають мала. Тому хотіла зареєструватись під ніком Kicsi, що в перекладі з венгерського означає - мала. Та й на всіх форумах я під цим ніком реєструюсь. Але як виявилось, тут вже подібні є. Довелось придумувати новий. Переводила слово мала ще на кілька мов, але на інших воно недуже звучить, а те що подобалось було зайняте.
    Тоді зупинилась на Kofein, оскільки обожнюю каву. :girl_tender:

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я коли реєструвалася, то не знала який нік собі обрати. Ну, і засиділася за компутером, то чоловік вже не витримав і каже до мене:" слухай, Звізда, ти ше довго там?" Ну, і нік придумався сам собою, правда я коли вже зареєструвалася, то побачила, що переміняла місцями букви. От і вийшла Zvzida.

17. kuzichka

kuzichka New Member

мене часто кликали Кузя (скорочено від прізвища), але ше частіше так ніжненько називали Кузічка (мені так більше подобається) ))) тому переважно всюди маю ніки або кузя або кузічка або якісь похідні від них ніки.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

А мені дуже подобається творчість співачки Alicia Keys:girl_in_love:, тому, відповідно, свій нік я здерла з її імені.:girl_curtsey: Ось тільки звучить воно по-різному...чи то Аліша, чи то Алісія, точно не знаю...Мені більше подобається Алісія. А якщо десь ще реєструюся, то обираю нік (якщо не зайнятий), Amy, бо ще дуже подобається творчість Amy Winehouse.:girl_cool:

19. sofcja

sofcja Member

а я всюди sofcja або sofcja-dz - унікальне, чисто моя і дз тільки від дуже оригінального прізвища:girl_dance:

20. kolobok

kolobok Member

Мій нік - моє дитяче прізвисько, так мене називали в дитинстві за кругле лице :)