Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

А я читаю Груска :) А мене деякі форумлянки "читають" Корольовою (добре, що не коровою :)) ) . Вже навіть нік кирилицею переписала :)

2. demko

demko Well-Known Member

demko - скорочено від імені мого синочка Дем'янка:girl_smile:

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

TYFELKA- такий нік мала Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто", її героїня мені імпонує у всіх аспектах, тому і я вибрала собі такий нік)))).

4. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Вперше, коли мені потрібен був нік, то було ще у 2002 році, я була ще молода-зелена оптимістка з широко відкритими очима на світ. Так от, ми сиділи з майбутнім чоловіком в інтернет-кафе і думали, довго і довго. Я тоді захоплено вивчала німецьку мову з коханим, і знала багато гарних пестливих німецьких слів і Schatz і Vögelchen. В цей час ми ще сиділи на німецькому чаті і там була кобіта з ніком dieSonne, вона такі позитивні речі писала, що аж мені так захотілося. І авка в неї було така класна. От я і стала dieSonne. Мене легко вичислити будь-де, я на усіх чатах, форумах, скриньки з одним цим словом - сонце в різних варіантах а часом і без змін, просто dieSonne:girl_spruce_up: Зараз я стала скептиком, але намагаюся залишатися добрим скептиком, позитивним, бо оптимізм і наївність, ті широкі очі якими я з захопленням дивилася на світ, вже не ті. Кудись поділися, я їх загубила, але то вже зовсім інша історія і не в ту тему.

5. Morada

Morada Well-Known Member

А мій нік так звучить тому що мені подобається ім'я Princess а Miss навіть незнаю сама :) напевно просто подобається це слово, мені воно гарно звучить :girl_crazy:

6. mazyr

mazyr Well-Known Member

Мені цікаво, підкажіть будь ласка :girl_flag_of_truce:- чи можна змінити свій нік???

7. In4a

In4a Well-Known Member

Завітайте в "Що кому не ясно?", прочитайте Правила форуму ;)

8. La esposa

La esposa Moderator

а як читається? бо я читаю "тіфелька"

9. Христка

Христка Well-Known Member

Мене Христкою вперше назвала Ука. Так називає і досі. Вона ж мене на цей форум і підписала (читати "підсадила") :girl_smile:

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А у мене ніки всі пов"язані з якимись робочими імейлами...От і зараз перша літера-то від імені Тетяна, а далі прізвище Слезінська:)

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

читається Туфелька, бо Керрі була схиблена на гарному взутті, як власне і я:girl_smile:

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    ой, а мені все якось поіншому Ваш нік читався....раз навіть "Селезінка" прочитала...:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ая так і читала:ninja: правда Тселезінка:girl_haha:

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а я по різному намагалася прочитати, начастіше виходило Цлезінка :girl_crazy: (то легше виговорити, ніж Цлезінська:girl_flirt: )

15. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Так це Я ..... я ж зі сихова!!!

16. La esposa

La esposa Moderator

йой.. я таки схиблена на стандартному трансліті... прочитала "цуксівчанка" :)

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і я так читала... Я взагалі багато чого читала :)

Ну а мій нік, так і є: Мар'яна я, а Мар'ясею мене мама кличе, от я так і всюди себе записую :)

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

куксівчанка :girl_flirt:

19. Hruska

Hruska Well-Known Member

ох...файно....хрюшки....селезінки...цукати...куксівчанки....:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

20. La esposa

La esposa Moderator

ага, й мене вже встигли донною Іриною назвати :)