Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

А Ви б знали скільки тут Ірисок/Ірусьок/Ірушок/Ір
    Ірен/Іринок......було до моєї реєстрації!!!:xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  2. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мій нік також від імені -Таню, так мене кличе мій чоловік

• Подобається Подобається x 5
  3. kApruZOn

kApruZOn миється в бані

Мій нік повністю відповідає моєму характеру!

• Подобається Подобається x 1
  4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Прочитала всі дописи і вирішила написати повну історію виникнення мого формного ніку.
    Все почалося у далекому 2007 році. Мій товариш, який хронічно перебуває у пошуку кращих послуг за нижчими цінами, почав мене активно агітувати поміняти провайдера і кинув посилання на Львівський Форум на тему в якій активно обговорювались львівські надавачі інтернет-послуг. Я все те чемно прочитала, а потім вирішила глянути, які ще теми є і надибала на гілочку філософія і релігія. Почала читати і так втягнулась, що у певному моменті захотілось докинути своїх 5 коп. а для цього треба було реєструватись. Оскільки я притримуюсь традиційного розуміння віри, релігії і моралі, а це багатьом сьогодні видається нудним, то нік виник якось логічно. А кіт Гарфілд, який довший час у різних іпостасях прикрашав мій аватар був ідеальним доповненням до мого ніку. Насправді я занудна рівно настільки, наскільки це необхідно, щоб добитись від свого чоловіка, щоб він оперативно зробив те, що мені треба, а йому лінь. Тому Зануда це нік з приколом, іронією і цілком у стилі когось такого як я . Хто знає мене особисто, той в курсі.
    П. С. А моє дівоче прізвище, яке цілком адекватно про мене свідчить, привласнив собі мій чоловік – зробив з нього і «мило» і нік на своєму форумі. Отаке-то.

• Подобається Подобається x 30
  5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Vittoriya-це італійський варіант Вікторії.Тому якось так, щоб не придумувати, я собі то пригадала.

• Подобається Подобається x 3
  6. Масік

Масік Well-Known Member

а масік це повна моя протилежність :) тепер. А взагалі то це мене так мій старший брат колись називав , ну коли я ще була маленька і гарненька :)

• Подобається Подобається x 7
  7. olja_mk

olja_mk Active Member

Як я Вас розумію - ми теж на котиках можна сказати помішані.

А нік в мене такий через те що Оль ціла купа - тому без додатку обійтись не могла.
    А коли реєструвала робочу елекронну пошту то взяла від назви фірми перші букви кожного слова - вийшло "mk". Тепер постійно користують цим ніком якщо десь реєструюсь - ще ніколи мені не писало що таким ніком вже хтось користується. :girl_wink: А на аватарі то я (тіко мене троха не видно :girl_cool: )

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мій нік - повне відображення мого характеру. Колись мне так на 1 курсі назвав один товаріщ, причепилось. І тепер на всіх форумах реєструюсь саме так, а деякі знають мене лише за ніком.

Хоча нарід, який знає мене зовсім трошки, абсолютно не асоціює мене з чортеням. На перших зустрічах я мила, скромна дівчинка :shy::shy:
    Швидше споглядач і аналізатор.

А так: маленьке, файне і вредне :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 14
  9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Мій нік - це не просто нік,а ще й моє друге Я,фактіческі друге ім"я:girl_smile:А почалася історія Іспанки в далекому 2003 році, коли ця особина(тобто я) вступила на рідний факультет іноземних мов, на рідну іспанську філологію. В моїх однокурсників одразу виникла потреба ідентифікації мене з натовпу( а ін"яз - для тих, хто не ф курсі- то є суцільне бабську царство, або як казав наш куратор на 3 курсі- жіночий монастир:girl_crazy:), тому з легкої руки однокусниці назвали мене Іспанкою. Бо коли на коридорі крикнеш "Іспанка!", обернусі тіко я:girl_cool:, а як крикнеш "Наталя", то обернуться мінімум зо двайці дівок:girl_crazy:отакево. З тих часів повелося, жи мене майже всі друзі та знайомі називають Іспанкою.
    Тому при реєстрації на ЛФ навіть думки не виникало зареєструватися під якимось іншим ніком:girl_smile:

• Подобається Подобається x 20
  10. Селена

Селена Well-Known Member

Під таким ніком я зареєстрована і на інших форумах, так вже реєструюся аби не плутатись.:girl_bye:

11. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

А я довший час була Сонею - при чому у всіх сенсах того слова,але коли реєструвалась на ЛФ, то показало, що Соні вже є, та ще й в різних варіаціях написання. А так як я якраз пила каву, борячись з сонливістю... то ось вам і мій нік :girl_wink:
    На скільки він мені пасує, то вже най судять ті хто мене вже знає.

• Подобається Подобається x 10
  12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Нещодавно на одному з церковних форумів натрапила на такий самий нік! Не аналізувала дописів, але то не я! :girl_crazy:

13. Esperanza

Esperanza Well-Known Member

А МІЙ НІК ОЗНАЧАЄ "НАДІЯ" ІСПАНСЬКОЮ БО ГРЕЦЬКОЮ "ЕЛПІС" ЩОСЬ НЕ ДУЖЕ СПІВЗВУЧНО...

• Подобається Подобається x 4
  14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мій нік - можна сказати вже став моїм другим іменем:girl_spruce_up: Колись давно коли тільки нет провели, то я собі довго придумувала нік. Першим варіантом був Nevil, але подруга сказала що так звали одного героя-хлопчика з Гаррі Поттера, і я вирішила поміняти. Довго нічого не могла придумати а потім мене як осійнило: Неверленд, так і по сей день, всюди я Неверленд. Ті хто мене знає, кажуть що той нік мені пасує більше навіть за ім"я:girl_crazy: Отак от)

15. Красотка

Красотка Well-Known Member

Нік у мене літній..а взагалі я колекціоную аватарки з жіночими ніжками)

16. Darcy

Darcy Well-Known Member

А мій нік давно-давно був взятий з не менш давнього фільму "What woman want" ("Чего хотят женщины"). Правда, не всі згадують, хто ж така була Дарсі в тому фільмі)))
    І з того часу я всюди під цим ніком. А один знайомий навіть часом мене називає - Дарця))))
    Хоча в житті я Наталя :)
    А аватарка просто мені сподобалась. Ось і все.
    Пи. Си. Красотка, а тобі моя аватарка підходить? Мож собі до колекції додати :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Красотка

Красотка Well-Known Member

Darcy дякую така вже э!

18. Marichka

Marichka Well-Known Member

А мене так коханий називає, мені дуже подобається

• Подобається Подобається x 4
  19. UnLikE

UnLikE Фотограф

На половину

20. Lidka

Lidka Загублений

Роки 2 тому ми з майбутнім чоловіком були в театрі Заньковецької на виставі Тріумфальна Жінка. Головну героїну звали Ліда, і так гарно її називали-Лідзя, Лідуся. Коли мій коханий робив мені пропозицію, то казав, що хоче, щоб я народила йому доцю Лідзю. А народився у нас синусік Павлусик.
    Лідка - звучить гарно, як на мене. а в житті я -Христя
    А ромашки в аватарі-мої улюблені квітки.

• Подобається Подобається x 7