Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? І мій нік уже з великоі букви(навіть трішки не звично)Дякую Мартіні!!!!!!!!!
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мій нік -моє ім"я, і так на всіх форумах, та і пароль однаковий, а то потім забуваеш, тре мучатись відновлювати.Я навіть не думала як тут реєструвалась над ніком. Потім побачила, що тут під ім"ям одиниці.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Колись давно натрапила на сторінку рідного міста, на мій самий перший форум... Півроку лише читала, аби ближче познайомитись з атмосферою і пізнати людей. І коли вирішила написати перший коментар, всі вже давно більш-менш знали один одного, а я себе відчувала посторонньою, чужою... для них незнайомою. А щоб ще якийсь час тримати в напрузі щодо статі створила Un.Known Так і пливу нетом... ))) А тому, що на той, рідний форум, ходить і доня, так і вдома мене інколи називають Анноун ))))
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? В мене років з 10 нік Хеna в асьці, ну а Curly - бо просто Xenu не хотіло чогось реєструвати (ну і кучерява я сильно ) Слон на аватарі - збираю слонів десь років з 17 .
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Я когда регистрировала мыло долго не могла выбрать имя, это был один из предложенных вариантов. Сейчас этим ником пользуюсь везде. Часто меня теперь называют Миленой, так я получила 2 имя)
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? :xaxa:А у мене корінь дівочого прізвища містить слово Добра. Тепер зобовязана такою бути.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? А у мене все просто: doll - лялька, а звати мене Оля (мама кличе Олічка). От і получилась dollichka.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? А мене в родині ще з дитинства Сянькою кличуть ... звати мене Оксана
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? А я обожнюю цукерки "Грильяж в шоколаді" тому й "Грильяжка". А на аватарі в мене Тіфані Амбер Тіссен (Валері з "Беверлі Хілз) просто всі хто мене вперше бачить каже, що я її копія (на щастя тільки зовні).
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? я цим ніком також багато де, часто і давно користуюся. в нього є своя історія. але вона заплутана і не дуже вже для мене цікава. (через чоловіка, яки там був замішаний) :shy: можу тільки сказати, що так першу свою аську називала - за непорозумінням і збігом обставин - і цей збіг мені сподобався, бо насправді це англ. слово тоді малося на увазі як прислівник, а тому зовсім не називне. а тепер воно для мене вже описове - дивачка, незрозуміла - бо часом і сама себе не до кінця розумію :confused:
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Хоч імя моє - Оля, та з дитинства і батьки і родичі мене називали Олюнькою. Вже у школі змушена була стати Олею - Олюнька тоді не сприймали . На початках було важко звикнути, часом думала, не до мене звертаються. Хоча якось випадково однокласниця, з якою сиділи за одною партою, звернулась до мене "Олюню". Це було так по-рідному, з дитинства.... Тепер на всіх форумах, сайтах використовую "Олюнька" як свій нік, вельми не задумуючись. Незручно було, коли виявилось, що схожі ніки тут вже є, різниця в одній букві - видно, я неуважно переглядала цей форум...... звиняйте... як тра, поміняю.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мій нік - моє ім"я. Та Галинок тут багато, от і прийшлось викрутитись. А точніше згадати школу, німецьку мову, так були підписані мої конспекти. А авантар - це моя мрія. А страшенно люблю собак. Він у мене на телефоні теж. Так хочу такого песика!
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мене звати Каріна, а Карінчик.... ну мене так друг і співробітник так називає,:shy: мені сподобалось, так і назвалась. А ще я Карінусік, Кірюша, і Зайка:xaxa: (так мене коханий називає, в нього це дуже ласкаво виходить...) :shy:
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мій нік - перше, що прийшло в голову.. А прийшло таке тому, що думала про теплі краї, острови Бора-Бора О, нормальне слово, не заскладне, співзвучне Про авто, що є така модель, то я вже пізніше подумала (ні, не моє, я маю деуса). Через пару років подивилась що воно в собі може нести асоціативно: Щось в тому є... абсолютно не тотожні, чи ,не близькі скажем так, мені хіба слова - грубий-величественній. (сама скромність ) Може "яркий" теж не моє, принаймні ніколи цього не прагнула - тільки за необхідності.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Я як готувалась до весілля, шукала інфу в неті і натрапила на ЛФ... їла іриски "Золотий ключик", шалено їх люблю!!!!!!! і вирішила зареєструватися... от і стала "солоденькою Ірискою"....
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? а з моїм ніком все ітак ясно :xaxa: хоча ніколи ніде іменем не підписувалась, якось не зручно почуваюсь через велику кількість співзвучних ніків....змінила б:umbrage:
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Раніше я всюди реєструвалась під ніком Olusya, мене в дитинстві бабуся Олюсею кликала (не Лена, не Альона, не Оленка, а саме так), а потім до нього приєдналося місце проживання, щоб вже точно ніхто не помилився, що це я :xaxa: І, о диво!- практично всюди цей нік вільний- для мене, звісно :radist: А аватарку вибрала випадкову- першу, яка сподобалась
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Для тих,хто слідкує за моїми дописами-і так все ясно,а для більшості:я-Іра, моя улюблена кицюня-Іриска,цифра 8,то мій муж колись на всі мої питання так відповідав,а *-то просто так......якщо чесно,то я стільки часу читала форум,усіх форумлянок мала за подружок,що,коли нарешті з"явилась можливість зареєструватись-я була в прострації....тому-МАЄМО-ТЕ,ЩО МАЄМО:xaxa: