Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

А мене мавпусиком або мавпеням колись мій колишній коханий називав...мені о подобалося...ніжно так і по дитячому....бо я дійсно ще така малявка:)

• Подобається Подобається x 19
  2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я в житті Вікторія, але на форумах по імені себе не реєструю ніколи, навіть не знаю чому... Коли реєструвалась якісь фільм дивилась і там була дівчина по імені Ніколь, мені сподобалось, тому на цьому форумі я саме Ніколь :)

• Подобається Подобається x 23
  3. Despina

Despina Well-Known Member

:xaxa: В мене схожа історія. Слухала музику, грала Деспіна Ванді. От я, навіть не задумуючись, так і зареєструвалась. А найсмішніше, що та Ванді мені навть не подобається, реєструвалась, коли була на роботі і та музика грала в співробітника на компі. А ще я ніколи не сиділа ні на яких форумах чи чатах, а тому до вибору ніку поставилась абсолютно несерйозно. Я собі думала, що це, як логін - запросто можна поміняти:). Тим не менше, вийшло досить симпатично.

• Подобається Подобається x 18
  4. зося

зося Well-Known Member

В житті мене звати Ірина, але мій нік це імя нашої киці!:xaxa:

• Подобається Подобається x 18
  5. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я називаюся Олесею. Ім'я Юстина подобається дуже давно. Реєструючись на форумі я ще не була навіть заміжньою, а вже знала, що донечку колись назву цим іменем. У цьому випадку завжди згадую підпис Хельги :y: і надалі стараюся правильно мріяти. :):):)

• Подобається Подобається x 27
  6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я реєструвалась з впевненістю, що потім можна буде змінити нік :xaxa: Але не так сталося :no: Пупсиком мене чоловік називає, от я і вирішила й тут так назватись, але стандартний мій нік mary_lviv :):):) А звати мене Мар'яна ;);):rolleyes:

• Подобається Подобається x 16
  7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я зареєструвалась на форумі зовсім випадково-гуглила якусь інформацію (вже й не пам'ятаю яку) і знайшла форум.Щоб задати питання,потрібна була реєстрація.А так як я не думала,що "зависну" тут всерйоз і надовго,то використала назву свого мейлу (завжди так роблю,щоб потім не плутатись).А якщо копнути ще глибше,то свою рершу поштову скриньку я відкривала в 2002 році.Тоді була популярна тупенька пісенька "...Морская черепашка,по имени Наташка...." Звати мене Наталя,тому мені друзі почали цю пісеньку наспівувати,називаючи мене Наташка-черепашка.Відповідно,при створенні скриньки,черепашки вже були,от я і добавила тоді 2002.Тепер мене ця приставка 2002 так дратує!!!!

• Подобається Подобається x 22
  8. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Точно! Я и аватар под себя подбирала! Люблю когда аватар несет в себе смысл! Люблю разглядывать чужие аватары и размышлять, что же человек хотел этим сказать миру:)

• Подобається Подобається x 14
  9. Галченя

Галченя Well-Known Member

Ніби про мене написано:xaxa::xaxa::xaxa:
    Шукала ходунки для подруги...
    А получилось "всерйоз і на довго":)
    ...навіть не уявляю... на що би я зараз вільний час тратила:xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

А Ви Мартіні попросіть. ;) Він добрий. :xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а тепер ми її кличемо з її мужом на пару Піна Коллада:xaxa: - хоч логіки і зв'язку з Деспіною Ванді ніякої:)

А я так і називаюсь в житті Богдана. Мав бути у мами з татом синочок Богдан, а вийшла Богдана. Але якби я знала, що ніки тут незмінні, то відразу назвала б себе так, як мене з дитинства кличуть усі друзі, родичі... і була би Дануська.:)
    А аватарка кіця - бо так мене називає чоловік, а доця у нас доцінька - кіцінька;)

• Подобається Подобається x 20
  12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а як матимите поповнення в сім.ї - доведеться нік міняти:xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  13. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

а я просто Галя у стразах, стрази дууже подобаються :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мене Зорянівонькою в школі називали і так досі. Звати Зоряна:)

• Подобається Подобається x 12
  15. mamatu

mamatu Well-Known Member

Точно! Доведеться ім"я підбирати, щоб созвучно до мамату додати можна було.:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  16. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:)от зазирнула на хвильку, напишу:)
    Софія - ім"я меншої доньки, а соня - то моє нездійсненне поки що бажання.:sad::)
    Реєструвалась не пам"ятаю чому, видать вельми вже мені тута сподобалось, що прям треба було ото і вже! А оскільки нік придумати не так просто ( це дописує нас тут кілька десятків, а зареєстрованих - ого-го! Що не набереш - є вже! А от такого сполучення не було!:)

• Подобається Подобається x 13
  17. Loyal

Loyal Well-Known Member

В мене нік зі студентських часів. Мала светрик, де написано Loyal, friendly & kind. Перекладали ми ті слова і вияснили, що в нашій і "їхній" лояльний по-різному трактується. Але всі погодили, що мені обидва значення підходять :rolleyes: З того часу я практично усюда так обзиваюсь в неті :)

• Подобається Подобається x 13
  18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я тепер просто cherepashka!!:) Дякую,Martini :clapping:

• Подобається Подобається x 12
  19. Олюська

Олюська Well-Known Member

І я довго не думала, як себе "назвати":) Олюська, бо Олею звуся. Так називалась в асьці і тут теж саме вписала:)

• Подобається Подобається x 8
  20. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Аналогічна ситуація :xaxa: Але тоді ще збоку сидів чоловік, я питаю, "Як". А він "Як як? Панадолка, ти мене сьогодні тим панадолом дістала."
    (малий був хворий, а в мене сесія, томі я частенько дзвонила і питала в чоловіка чи в малого є температура, якщо є то дай панадол :xaxa:)

• Подобається Подобається x 26