Мій "нік"- це Я чи ні?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Kira Nessis, Apr 12, 2009.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

І я з чоловікової подачі Xomka:)

• Подобається Подобається x 24
  2. Птася

Птася Well-Known Member

А мій нік Птася, з"явився коли моє ім"я Наталя скоротили лагідно до Птасі. Тепер я у неті пархаю пташечкою :) Ще можу зустрічатися під ніком Tasha (пошта і аська), так як буваю багато за кордоном, там легше мене називати Ташою. На автатарчику в мене зазвичай янголятка - таке обстрактне поєднання людини і птаха :)

• Подобається Подобається x 25
  3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

А я просто Мар"яночка, лагідно від Мар"яна :) і ніки всі стараюсь підбирати відповідно до імені єдине шо дуже часто трапляється шо такі вже є, тоді приходиться шось мудрувати :confused: і аватара я старалась під себе підбирати, тому і не змінюю. Асоціюю себе з таким малим створінням з голубими довірливими очима :xaxa:

• Подобається Подобається x 23
  4. natka75

natka75 Well-Known Member

Я теж свій нік від імені свого створила,і він у мене ой як віддавна....коли на курси вагітних ходила на Сихові,там треба було якось назватись, а Наталок багато, то я машинально сказала: я буду НАТКА...на цьому форумі ще в далекому 2006 я з таким ніком і починала спілкуватися, потім вийшла з декрету і забула паролі чи що,довго не могла зареєструватися....то тепер natka75, думаю ніхто мене тут не спутає з кимось іншим:):):)

• Подобається Подобається x 19
  5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я дуже люблю свій нік, вже поріднилась із ним. Скрізь в інеті так себе називаю.
    Вде писала на ЛФ, що МаМаТу означає МАма МАргарити і ТУгара. Бо мої дітки - це найбільша радість та досягнення в моєму житті. Окрім того, мені подобається саме звучання mamatu (з наголосом на останній склад)

• Подобається Подобається x 32
  6. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

А мене коханий обізвав колись "Золотце", так і досі мене кличе! От я щоб дового не мудрувати , назвала себе так в неті...і в асі...і в скайпі........

• Подобається Подобається x 14
  7. irushka

irushka Well-Known Member

А я як реєструвалася, то думала забіжу на форум, запитаю все що цікавить і все.. навіть не думала, що затримаюсь. Перше, що спало на думку, це Ірушка, бо яку Іру так не називають? Але потім пожаліла про такий нік, якби мала зразу на меті довго спілкуватися на форумі, то я би краще подумала над вибором, може я була би Мальва (від назви квітки) або КІА (Катя, Іра, Андрій - моя сім`я) чи ще щось цікаве...
    А так я ще й з малої букви себе назвала :sad:

• Подобається Подобається x 26
  8. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Чому MUCHACHA?
    1) Дуже мені подобається одяг цієї фірми, особливо різні маєчки:)
    2) Саме слово мені милозвучне
    3) від іспанської - дівчина, дівчинка :p:p:p

• Подобається Подобається x 30
  9. Holly

Holly Moderator

В мене все зовсім просто. Мій нік від імені моєї донечки Ярини, лагідно називаємо Яруся :connie:

10. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Коли я реєструвалася, то нічого путнього придумати не могла, почала згадувати, хто себе як називав на інших форумах. Згадала групу в Однокласниках для блондинок, що читала там тему подібну на цю, за яким принципосм себе там називали. Так от один з варіантів був перекручення повного імені/прізвища і розділення на двоє. Але щось нічого цікавого з цього теж не получилося. Тому я і перекрутила назву групи:)Правда, про що я вже потім пожаліла, ну не дуже воно мені подобається:umbrage::)

• Подобається Подобається x 12
  11. Siania

Siania Love Life

А як то ти так перекрутила? Я завжди думала ти називаєшся Інна, ну і + ти блондинка...:confused:

• Подобається Подобається x 2
  12. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Група називалася Блондинка (на рос.).Роз'эднати буде ИнкаБлонд. А звати мене Катя:)

• Подобається Подобається x 18
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

Мій нік має давнє походження.
    зрозуміло, що це на польській мові моє імя КАТЯ.

так як я вивчала цю мову, мала друзів в Польщі , навчалася в Любліні і дуже люблю цю країну, то свій нік вибрала вже давно, ще на початках знайомства з цією країною.:)
    Хоч колись коли мене в Польщі кликали Kasia ( бо то не читається як КАСЯ, а польською троха шипить як КАШЯ мяко) , то я страшно злилася і всіх вчила казати КАТЯ, що в них виходило як КАТЬ'Я.:xaxa:
    от я і змирилися.
    і тепер багацько людей в Україні мене так і кличуть КАСЯ, і я до цього звикла.:)

• Подобається Подобається x 25
  14. нталька

нталька Well-Known Member

Коли малий був менший, я була в іншій кімнаті і він мене не бачив і починав кликати, то я завжди відгукувалась "мама тут". Дуже часто ця репліка звучала. Потім якось так подумала, що, може, і mamatu так відгукується, а якщо останню "т" не вимовляти, от і виходить "мамату" :xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  15. kitka

kitka Well-Known Member

Уявіть собі, що я так само думала:lol:!

• Подобається Подобається x 8
  16. natka75

natka75 Well-Known Member

а мені нік "mamatu" ще співзвучний з мамаду, коли кажуть: ну повне мамаду:xaxa::confused::xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  17. Jasmin

Jasmin :)

я спочатку свого існування в мережі інтернет була Irena, і тут також з таким ніком зареєструвалась.Взагалі-то я Ірина, а ім"я Ірена дуже подобається. Але після того як мені почали помилково у ПП писати як до форумчанки "Ірени" я вирішила змінити нік.:xaxa:
    Жасмін дуже люблю.. від запаху просто млію.... от і назвалась так:)

• Подобається Подобається x 18
  18. Olma

Olma Well-Known Member

Реєструвалась я на форумі дуже стихійно - коли "гуглила" в пошуках тамади на весілля. Знайшла корисну тему, всю перечитала, а потім треба було запитати у Viltis контакт Бійчука.
    Оскільки була на роботі - то механічно використала свй "робочий ID" - перші букви мого імені і прізвища.

• Подобається Подобається x 14
  19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А я не люблю свого ніку...але реєструвалась, то і Уляна, і Улянка уже була, тому я вийшла Уляночкою..так мене мама кличе ...можна було б і щось оригінальніше придумати..

• Подобається Подобається x 21
  20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мій нік придумав покійний нині друг, колись давно, коли тільки форуми і чати в нас зароджувались, я хотіла зареєструватись в одному чаті, і попросила його допомоги, він каже- давай поки буш Галочкою, а потім щось краще придумаєш..... друг помер від раку, а я навіть і не думаю міняти, хоча Галочка і асоціюється в багатьох з значком :)