Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. oksitigra

oksitigra Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

А мене звати Оксана, коханий часто називає " Тігрою".Тігра -персонаж діснеєвського мультика про Вінні Пуха, він завжди веселий , зовсім як я))[​IMG]

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

ой, яка цікава тема - щойно побачила!
    розкрию велику таємницю свого ніку:
    як і багато з форумчан, натрапила на форум при підготовці до весілля. якраз вибирали собі надпис для гравіювання на обручках. довго ми мудрували - хотіли написати так, щоб ніхто крім нас не розумів. вирішили написати ельфійською мовою (обоє великі фанати Толкіна) і рунами. як почали копатися в тому, виявилося, що і словники відповідні є. люди перелопатили всі твори Толкіна і повитягували звідти слова.
    в початковому варіанті на обручках мали писатися наші імена і ще деякі слова, але то виявилося задовгим написом, тому імена викнулись. але я вже переклала на ельфійську своє ім’я. тобто дивилась значення імені (мені звати Аня) і перекладала по словнику.
    ельфійською це виглядає приблизно так: [​IMG]правда красиво?

• Подобається Подобається x 4
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і гарно, і складно, і хитро :)
    я взагалі багато де реєструвалась як Цьоця Юзя (cjocja_juzja), а от на ДП всі прояви цього ніку на час моєї реєстрації були зайняті. Діло було вночі, тре було щось вигадувати, голова не варила... получилась от Цьомцьомка, ну і добре, я вже і звикла :) В житті - Юля. До речі, нік мене дуже змінив, 3 роки тому нікому би в голову не прийшло Цьомочкою мене назвати. І я рада змінам

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. mitla

mitla All You Need Is Love

Ой, а мій нік:girl_haha: Це щось з чимось...mitla - хіба ж дівчина могла таке придумати!? Ні:girl_crazy: Мій дорогий муж постарався...Зареєструвався на цьому чудесному форумі (придумав супер -пупер нік мітла) і підчитував усілякі темки:connie_pull-pigtail А я це побачила і давай розпитувати: що за форум? про що? а як? Після назви одразу захотіла переглянути, а потім потроху ""підсіла" і рада цьому:girl_claping: А нік? Вже навіть звикла:girl_wink:

• Смішно Смішно x 1
  5. Soleil

Soleil New Member

6. Gorgona

Gorgona Member

Мені ніхто не допомагав із вибором ніку, то я сама на свою голову таке обрала :scratch_one-s_head:. На час реєстрації, варіанти типу – Наталя, Натка і т.д були зайняті і я, під впливом останньої прочитаної книги (про богів давньої Греції) – втулила перше, що стукнуло в голову.
    Чоловік, коли вперше побачив, що я Горгона, довго сміявся. Казав, що мені той нік пасує, «як свині коралі»:girl_crazy:. Але одного разу, під час «сімейних розборок» все-таки пробурчав: «Натуральна Горгона».
    Якби я на момент реєстрації знала, що колись цей сайт стане мені таким рідним, обрала б щось гарне і милозвучне. А тепер – «пожинаю плоди», мій нік асоціююється із злою, жорстокою потворою!!!!! Люди, я насправді доообра, чесно :girl_blush2:!!!!

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 2
  7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я довго думала-думала, який ж обрати нік, і нічого, крім зайчиків-квіточок, в голову не йшло, а похідні від мого імені- Наталя, були зайняті)) сиділа я, сиділа, і в думки влізло - шпаринка. З якого дива? Вчора пояснювала свому, що таке шпаринка, кажу, ну маленька типу дзюрочка. Довго він сміявся)))

• Смішно Смішно x 2
  8. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А я Горбушка. Реєструвалась на сайті , думаю щоб такого придумати... і нічого в голову не приходило, а сама сьорбала чай і їла канапку з горбушки:girl_claping: і тут Еврика!!!! Я Горбушка , бо дуже люблю цю частинку з хліба. Зареєструвалась , а потім так подумала, що хтось може неправильно буде читати нік, як горбата:girl_haha:, Потім подумала зміню нік, але вже так звикла до нього і не хочу міняти. Тай з форуму певно вже привикли до того ніку.

• Подобається Подобається x 1
  9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а хтось може читати правильно - Горбивка :girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. zetta

zetta Well-Known Member

Хтось поставив мінус імель, а чого? Який ніяк створюєте так і читаємо . Згідно транслітераціі . Не раз взагалі не читабельні попадаються, я і не напрягаюсь, читаю по своєму ... ))

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

12. strochka

strochka Member

в мене все "просто як двері" при реєстрації бажані були зайняті, а на посидньках маячив рекламний банер швейної продукції strochka,:connie_pull-pigtail тепер ще шити тре навчитись :girl_in_dreams:

• Смішно Смішно x 1
  13. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

та то можна і так прочитати, але я написала маючи на увазі дещо інше)
    на сайті є багато ніків ,які я не можу прочитати, але не парюсь над цим...
    то напевно ви мене як Горбівка читали:girl_haha:, А я Горбушка , приємно зі всіма познайомитись:connie_pull-pigtail

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Мене звати Таня і коли вчилась в університеті в групі було дуже багато Тань. Оскільки я низького росту, подруга почала кликати мене "мацьопою". Раніше мене це жахливо дратувало і я завжди відповідала, що маю і"мя. Але з часом звиклось і таке звертання мені навіть стало подобатись. Коли реєструвалась на форумі, то сумнівів не було який нік обрати:)

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

а коли я реєструвалась, то по тв часто показували рекламу шоколадки дольче (з італ. солодкий). А всі ніки пов"язані з моїм іменем були вже всі зайняті. Довго не думала. Вже так звиклося

16. poshtarochka

poshtarochka New Member

Я вибрала нік- свою професію.хотіла -Оля,Ольчик - були зайняті.а так як працюю на пошті- поштарочка ))))

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А в мене довга і заплутана історія :)
    "В мережі" ДП перше місце де я з таким ніком, хоч придумала його давно - ще в шкільні роки грала в якусь комп"ютерну гру і там собі отаке ім"я придумала .
    При чому сама собі завжди читала як АкІна і чогось дуже здивувалася коли дізналася що інші часто читали Акіна. :)
    А недавно взагалі дізналася що є таке японське ім"я (але, певно, у них воно взагалі читається АкінА :girl_haha:) і означає "Весняна квітка" - отаке я виявляється собі красиве намудрувала:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  18. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

І я так читаю, а я коли придумувала нік, то здається зима була і так мені хотілось апельсин і чогось яскравого, що от таке придумала)))

• мімімі мімімі x 1
  19. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Звісно, реєструючись на форумі, всі ніки які приходили в голову, були зайняті.
    Скористалася ніком свого співробітника :girl_smile: Чоловік страшенно до нього ревнував, а коли побачив хто я на Посиденьках - аж пара з вух пішла :girl_blum:
    Через деякий час, думаю запитаю в гугла що ж воно означає. Може нецензурщина якась... Так і не дізналася, гугл завис після мого запиту :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 3
  20. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

@Lathorien , мені Ваш нік завжди книжки Толкієна нагадував, подивилась і гуглі - а там "Лотлорієн".

Мій нік скоріше за все про те, якою би мені хотілось бути, а наразі мені не вистачає легкості і позитиву мого ніку....