Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. marife

marife Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

Мій нік також звязаний з поштою)). Коли створювала нову скриньку на Україні, вводила массу ніків все було зайнято. Запропонувало marife. Прийняла, так і всюди реєструюсь. :girl_curtsey:

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

aknytsU - задом наперед моє улюблене дівоче ім'я Устинка (якщо хтось ще не здогадався :girl_smile:).
    Загалом, теж довго підбирала нік, щоб зареєструватись на ДП, всі придумані і намріяні мною були вже зайняті, тому вигадала оце.

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Мій нік виник ще за часів студенства в далекому 1999 році в місті Дніпропетровську познайомилась я з ролевіками, а саме Наслідовно Історичним Клубом. Перед відіграванням шотландсько-англійської битви охрестили вони мене як O`Darochka, так і лишилось, видозмінилось з появою електронної пошти, укрнет чомусь апостроф не сприйня, а нижній слеш пішов. Так і лишилось. Нік дуже рідко буває зайнятий :)

4. Tikaba

Tikaba New Member

Мій нік-це перше слово мого синочка. [ПРОБІЛ] Ми чекали мама і тато, [ПРОБІЛ] а отримали ТІКАБА, [ПРОБІЛ] що як виявилося [ПРОБІЛ] - [ПРОБІЛ] це книжка

Останнє редагування модератором: 20 Лютий 2013
  5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Читала посиденьки вже давно, а коли зібралась зареєструватися, то ніяк не могла придумати нік. Ім’я і його пестливі форми використовувати не хотілось. На той момент я рилась в єгипетській міфології і була там богиня письма - Сешат. Не довго думаючи, зареєструвалась. Не врахувала, що буду робити тут багато покупок, а по телефону Сешат мало хто ідентифікував. Але маю, що маю. Принаймі з схожими ніками тут не перетиналась. Звати мене Олеся:)

6. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Мій нік - колись вчитель музики перекрутив моє прізвище у журналі при знайомстві. Я на 8 клас перейшла у іншу англійську школу. Тоді ми всім класом посміялися. Нік схожий до мого дівочого прізвища. Додам, що я не вірменка.

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дуже довго, до недавнього часу читала Ваш нік як АПАрета :).

8. Margot

Margot Well-Known Member

Історія походження мого ніку смішна:girl_blum:Робила макіяж подружчі на розписку , вона мені віддячилась іспанським лікером Margot.Відкрила з чоловіком дома до кави. Вирішила зареєструватись,і коли треба було вводити нік, в око впала назва лікеру:girl_claping:, недовго думаючи ввела)))
    Недавно робила тут покупки, здзвонювалась з однією форумчанкою, вона запитала нік, я відповіла:Марго(аж смішно стало, думаю "скільки пафосу", якби м таке знала, то би м придумала "папрощє":girl_haha:)

9. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

спершу я хотіла зареєструватись Златою, але їх було вже багато)) доооовго думала, а в голову нічого, крім якоїсь морквинки-малинки-ромашки, не лізло:girl_mad:
    і я вирішила взяти свій старий нік з готичного форуму (який вже закрився)
    для тих, хто в танку Mors Immortalis ( з латині) означає безсмертна смерть
    мрачнуватий нік:girl_crazy: як для посиденьок, зате я одна така

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

В мене цікава історія... Я хотіла зареєструватись, але всі ніки що мені імпонували були вже зайняті (дуже хотіла Nata або Net від свого імені Наталя), тому ніяк не могла зареєструватись, попросила допомоги чоловіка, він придумав мій нік Красуня (він так мене називає дома), але мене зареєстрували на місце забаненої людини з таким же ніком і всі її дописи, які переважно починались "Мамо я дурна" приписали мені, я звісно образилась, псіханула і перестала заходити, але через деякий час мені пройшло, я попросила видалити всі дописи попереднього користувача, в чому мені не відмовили і стала активно користуватись.:girl_claping::girl_claping:

12. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я спершу зареєструвалась під іншим ніком. Однак за якийсь час прийшов лист від адміна, що нік тре обов"язково змінити, бо є інший користувач з подібним ніком.
    В голову ніц не лізло, я оголосила "тендер" на роботі з призом у вигляді великого снікерса. (Зате хоч дізналася, що про мене колеги думають :girl_cool:). З усіх запропонованих варіантів обраний здався найсмішнішим.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

А я попросила подругу, щоб мене зареєструвала, раніше немала постійного доступу до інтернету. То вона вирішила довго не заморочуватися і вказала моє прізвище, та й ще неправильно:girl_haha:

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А як правильно? Я завжди читаю "Пилип*як" :)

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

О, то правильно читаєте, а більшість читає "Пулуп*як") Завжди думаю поміняти, але щось моя хфантазія не хоче працювати, щоб то нове придумати, або ж то я така лінива і ліньки заморочуватися)

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я в більшості))
    то все залежить хто яку мову вчив іноземною) і як вчив))

17. Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

та ж сама ситуація..прийшлось переписати на те,що швидко в голову взбрело-моє по-батькові..хоча певне більшість думає,що то цьоця така поважна за 50:girl_flirt:

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Це вже мій другий нік, теж попросили змінити перший оскільки вже схожий є...А хотіла простенько бо звати мене Галя....І тут згадала свій нік в скайпі smilechyk, smile - це усмішка, сhyk - це як шось маленьке....(типу smile+сhyk -дитяча усмішка) А мені подобається усмішка дітей!!!!!вот поєднала це і вийшло smilechyk)

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

20. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

І я так читала :o Тепер буду знати, як має бути.