Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Теж непогано і ефектно, але "Мамусічка" так ніжно і лагідно звучить, я б не міняла.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? а в мене мій нік ( як прізвисько) ще зі школи через мою фамілію. Це в мене якесь спадкове, мого тата навіть так в школі кликали
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? А ще скажіть, як його правильно читати. Бо в мене "ромасчка" виходить.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Якщо його читати німецькою,то виходить "ромашка" Німецьке "ш" це "sch"
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? так точно! Я завжди забуваю шо не всі люди німці, тому зазвичай пишу німецькою а не англійсько. Соррі
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мій нік це Я, Атма означае душа. Істина наша природа це душа, тіло тимчасова одежа для душі. Такщо мій нік, це моя сама суть.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? мій нік - це я lawyer (з англ.)-юрист а я дипломований магістр-юрист (так у дипломі пише)
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Nastylove Nasty - з англ. Настя - моє ім"я love - з англ. кохання. , з ним йду по життю, бо без нього сумно. А ще абревіатуру ЛАВ складали перші літери мого П.І.Б., до заміжжя.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? взагалі-то по транскрипції читається Сірунка, якщо хочете Сіринка, то мало би бути через "y", а не "u".
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? а я от подумую над тим, щоб змінити нік... французької майже ніхто не знає, відповідно з моїм Heureuse всі собі ламають язика може стати мені звичайною Юлією- дивилась в пошуку, то наче нікого немає з таким ніком.. що скажете?
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? А мені подобається Heureuse. Тепер коли знаю значення слова, то тільки з цим ніком ти мені асоціюєшся! Він тобі страшенно підходить. Така мила і щаслива дівчинка, яка незабаром скаже "так" А Юлія якось офіційно дуже. Ти мені Юлька, Юлічка, Юльчик...але не Юлія. ( Може через те, що сама не люблю коли мене Юлією називають:confused
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? Мені більше подобається просто Юля, а не Юлія. А взагалі люблю всякі пестливі форми мого імені. Юлічка, Юльчик...та-та, я дуже скромна
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? нє, ну Юлічка теж може бути, мені подобається звісно але Юлію теж люблю.. а взагалі питання чи лишати ту Heureuse чи просити, щоб змінили на щось людське? :biggrin:
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? І мені подобається. Хоч і одразу розуміла що це означає, бо трохи французьку знаю. Юль багато, а Heureuse - одна. По темі: мій нік, можливо, трохи не відповідає моїй особистості. Вибирався в спішці і небажанні придумувати велосипед. Але щось в ньому таки є, чого мені в житті завжди бракувало. Тому назло всім смертям не відмовлюся від нього. ... хіба самій надоїсть...
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? а мене друзі Герміоною з Гаррі Поттера обрікили, бо за мною бігав хлопчик дуже схожий на Гаррі. Тож пожитті в мене кличка Герміона. Колись дуже сильно дратувало, зараз вже навіть стало подабатись.
Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні? підписуюсь мені теж подобається. 100% ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- і я так завжди читаю