Мій "нік"- це Я чи ні?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Квітень 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

ну так , у нас є своя неповотрна Галичанка :girl_in_love:

:D :D :D Круто!!!
    У всіх такі проблеми з ніками, а мій такий банальний, а одразу пройшов :)

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

ого!!! то ви почергово усі варіанти перекладу вводили в якості ніка???

3. koroljok

koroljok Well-Known Member

А у мене з дитинства улюблена книга "Королек-птичка певчая", тому і вибрала.:smile:

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Так Ви коли реєструвалися;)
    Мій перший (Incanta) теж був на щось схожий, напевно, на якусь Інку, хоч нічого спільного з тим іменем не має. Шкода, бо часто забуваю, хто я тут є, на більшості ресурсів я Incanta. А теперішній знайшла в нетрях посткросингового сайту, в якоїсь дівчинки з Канади.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ні, просто інші варіанти переважно були схожі на amber (бурштин англійською), а він теж не підходив

• Подобається Подобається x 1
  6. zaderyshka

zaderyshka Member

А мій нік, то є я. Цілком і повністю. Прізвище майже таке як мій нік))))

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

8. raspberry

raspberry Well-Known Member

А я всюди реєструвалась за іменем: в соціальних мережах, skype, icq, пошта. А тут не можна було зареєструвати власного імені. Оскільки я ніколи ніяких ніків чи кличок не мала довелось придумувати. Перебрала купу квітів, дерев, рослин на українській - не підходило, перейшла на англійську і мої пошуки зупинились на малині. От так я і стала малинкою. Тепер вже звикла і raspberry не сприймаю як переклад малини, а як власну назву :)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

мій теж відразу пройшов, читала часто про Наполеона і вирішила, що у жіночому роді теж можна застосувати це і"мя:)
    і всюди підходить;)

10. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

А я одного разу почула пісню Ігоря Талькова - Метаморфоза. А взагалі, слово "Метаморфози" означає зміни, перетворення. А так, як я люблю зміни в житті, то і вибрала собі такий нік:)

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

мій нік у мене вже так давно що я певно на нього частіше відкликаюсь ніж на саме ім'я. Придумувала я його давно- ще у школі коли вперше свій імейл створювала - взяла просто і скоротила похідне на своє прізвище на латинці - вийшло sherry, мені сподобалося що подібне на cherry(вишня) і тоді я ще не знала що Шері -це те саме що херес :) і у школі мене так називали - Шері, а ще Шер, Шеря, Шерка, Шерунчик, пізніше Шерусь, Шеркусь і т.д. А одного разу подруга подарувала мені м'яку іграшку і назвала її Шеролька. Мені сподобалось :) Тепер користуюсь цим ім'ям чи іншими з цього списку :)

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я про свій нік вже тут писала, він похідний від прізвища. Прицепилось таке скорочення за мною ще з інституту. Тільки щось останнім часом він мене так дратує - якийсь помітний, "скромний" дуже.:girl_crazy:

13. Fechka

Fechka Member

власне в мене теж так було. Я реєструвалась Хмаринкою,а потім виявилось,що Хмаринка вже є.

Інший нік давався не просто (ПЕРЕБРАЛА УСІ КВІТИ-ВИЯВИЛОСЬ ,ЩО ВЖЕ Є!)
    Тоді перейшла на назви риб (маю акварім)( Скалярія,барбус...і тут теж виявилось-є. :girl_nea:Погуглила назви риб і видало Fechka!:girl_yes:Такого ніку, ще не було!Він мені спочатку дуже не подобався(вибрала спонтанно), хотіла навіть просити модераторів аби його змінити! Проте з часом зріднилась з ним. :girl_curtsey:

14. Valeria

Valeria New Member

Мій нік- це я, бо звати мене Валерія. Правда, він написаний з помилочкою, мало би бути через "уа", але це не страшно. Так мене записала сусідка, яка і зареєструвала мене тут. Хоч всі мене називають Лєрою, тут і в почті я- Валерія.

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я коли реєструвалася то зареєструвалася "Мамусічкою", бо якось нічого не приходило в голову, а так я зву свою Мамусічку (рідну маму). Хотіла б змінити на Роза Туманова. Роза - справжнє імя, а Туманова дівоче мамине і мій псевдонім, під яким пишу поезію, прозу, публіцистику.(Хотілося б змінити, але уже пізно:sad: ), бо я скрізь ним реєструюся крім цього форуму(чогось так склалося).

16. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

чого пізно? напишіть Левандівці або Мартіні, може вони допоможуть Вам змінити нік. Багато форумчанок змінювали ніки.

17. Мамусічка

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та ні, файний нік.
    А от свого ніку я дійсно щось останнім часом недолюблюю. З іменем немає нічого спільного, з фамілією теж. Просто пробувала спочатку де-кілька ніків, які мені були до вподоби, не пройшли. Тоді вже трохи знервовано набрала в одному рядку на клавіатурі букви, тільки щоб закінчення було "а" і пройшло. От і вийшло те що вийшло.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

20. Мамусічка