Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! не зовсім. ми прожили в шлюбі кілька років. я хотіла дітей, але він дуже не хотів. переслідував мене за кожен день циклу, хоча ми використовували контрацепцію. казав, що "йому ще рано", ще в нього того нема, а ще того. і все в тому роді. і взагалі думав лише про себе. я не схотіла чекати n років, коли він дозріє. думаю дитина має бути і це природне бажання жінки
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! ну якшо чоловіку за 30 років, і він ще не готовий, бо: нема квартири, машини,нема постійної роботи, не навідпочивавчя - то в мене один висновок - самозакоханий егоїстичний лінтяй
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Не цитував далі, бо не суттєво, які відмазки/причини. Суттєво - "не готовий".
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Мій чоловік теж не хотів дітей. Казав ще рано. Але сталась несподіванка. Коли я ходила вагітною особливих сентиментів до животика не проявляв. Але все змінилось коли вперше її побачив (був присутнім на пологах). Недосипав ночі, носив на руках, міняв підгузки без нарікань і з ОХОТОЮ. Зараз малу обожнює.
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! а женитися готовий значить? а не егоїстично жити з дружиною, яка мріє про дітей, і весь час говорити їй: не готовий! в не краще сказати перед весіллям: наступні 4-5 чи N-к-ть років не буду готовий, точно знаю!
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! а якщо чоловікові 30 років, хата є, машина є, робота є, а він неготовий? "почекаєм ше 5 років. я ше неготовий!" бо йому треба того всього, що є, і побільше! а ще, щоб по голові гладили, усяли-пусяли, робили все, що він хоче, і ні в чому не перечили... от міг, ...., сказати до весілля, що не хоче дітей...але ж казав, що хоче, що діти будуть...таких порвала б
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! а чому вважати, що чоловік повинен бути готовий до дітей завжди тоді, коли до цього готова жінка? І невже 30 років- це вже "критичний вік" для чоловіка? Ну мій чоловік став готовий до батьківства у 36, у багатьох родичів чи коліжанок- теж вже далеко за 30. І вони направду стали дуже хорошими батьками. Інше питання. чи захоче ( зможе і т.п.) чекати жінка? Але,зрештою, у кожного є свій вибір.
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Писавши попередній допис, хотіла висловити думку, що чоловік не завжди може розуміти що ВЖЕ готовий. Бо коли чоловік дивиться на чужі діти які плачуть і к..ть, то може налякатись, але тримати на руках свою дитину- то зовсім інше. Цим чоловіки і відрізняються від жінок. Але може бути і по іншому. Тут вже треба дивитись по чоловіку чи він насправді егоїст чи ні.
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! він цим тішився ) чи думав він тоді за мене? чи мені вже пора? певно, що ні
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Дивно читати інколи такі речі, з вашого допису виглядає якщо чоловікові 30 років, + хата є, машина є, робота є - то 100% потрібно заводити дітей, ніби кінець життя, навіщо думати про завтра хата ж є з машиною. Мій особистий погляд ніколи нікого не портібно заставляти, бажання стати батьком чи мамою прийде обовязково і ці почуття будуть набагато сильнішими ніж навязане вічно ''хочу дитину''. Знаю випадок коли дитина була навязана жінкою, і як бачу зараз ні до чого хорошого це не привело. І ще одне вам ніхто не винен нічого, бажання щодо дітей має бути спільним.
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! в мене була ЗВ,після цього чоловік сказав що неготовий,в мене тоді земля з під ніг втікла,я йому тоді все розложила по полках,але всерівно нема в нього такого бажання як в мене,тобто якщо буде то добре,а якщо ні то так обійдеться.
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! згідна. і кожен діє так як вважає за потрібне співчуваю вам. гарний момент вибрав як то розуміти? а підтримки дочекалися? яка була його реакція?
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! А може він просто банально боїться після ЗВ? Знаєте, мужчини вони інколи такі, скажуть кінцевий результат своїх роздумів, а звідки в них в голові той результат намалювався не пояснять. Ви поговоріть з ним на чистоту. Може все вже не так погано, як виглядає на перший погляд?
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! якщо ви уважно читали, то певно помітили, що я відповідала на цей допис: Знаєте, після фрази думаю більше боїться жінка, хід думок чоловіка ми не знаємо
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! То точно,що ми жінки інколи взагалі незнаємо того за кого заміж виходили
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Не розумію чоловіка, який би не хотів дитини.... Деякі навіть хочуть більше чим жінки. Ну якщо по темі, мабуть треба ставити пере фактом. Тобто: "Мені 30, я хочу дитину, рідну дитину. Ми одружувались щоб створити сімю. Якщо ні, тоді бувай." ІМХО
Відповідь: Мій чоловік не хоче дітей! Я не розумію як можна бути готовим чи не готовим?)Зараз очікую на другу дитину і деколи думаю чи морально готова ще раз через це пройти) Деколи можна бути готовим, а потім тяжко собі раду дати і морально і фізично. До фсього звикається. Привикаєш 9 м носити, потім недосипати.....Так в 100 років мощна сказати не готовий помирати, але ж прийдеться. Це все природа)