Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? а на моєму аватарі можна сказати що я -моя найдорожча кровиночка!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Нік зобов'язує На аватарці у мене завжди чортенята, часом шкодні у підгузниках, часом отакА чортеняткА, як зараз. Сподіваюсь, тішить око
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Моя теперішня аватарка відображає те що я прагну затишку..тому що його зараз мені дуже часто не вистачає!!!!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А мій відповідає моєму настрою, який, на жаль, затягнувся(((( Як тільки у мене буде інший аватар, то навіть писати нічого не треба буде....
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А мій відповідає моєму настрою, який, на жаль, затягнувся все починається з нашого серця!....починайте сміятись в душі сама до себе, побачите все буде краще!!!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Мій аватар відображає все - і моє життя, і мене, і те, що мені потрібно. Отож, аватар чорно-білий - це моє життя! (сподіваюсь зявляться яскраві кольори і коли вони зявляться то цю аватарку я розфарбую)! Ота маленька дитинка - то Я! А цей великий ведмедик - я так його хочу мати! Так, інколи не вистачає тепла і турботи. Є у мене маленький ведмедик і йому дуже сумно одному. Він чекає друга...
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? На даний момент мій теперішній аватар відображає мою сутність зараз-самотність, єдине, що є біля мене рідне-це моя скрипка. А листок і троянда-це як теперішнє моє спілкування з Коханим,якого поряд нема(в далекій Голандії...), але його присутність я відчуваю.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Переглядала я в і-неті аватарки,шукаючи щось зимово-новорічне,а мій синочок в той час робив мені на голові "зачіску".Подивилася я на себе в дзеркало,ну і ЦЯ ава клікнулася сама-собою)))))))))))))-дуже схожа на мене після роботи Ігорчика-перукаря п.с якщо вже у когось стоїть така ж аватарка,не ображайтеся,дайте знати в пп і я зміню свою))))))))))))))
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Дуже гарна аватарка....мила...ніжна. А основне вибрана щиро!!! А от в мене аватарка вибрана більше на перспективу...хотіла дівчинку у Зорянівоньки взяти зі сльозкою....але все ж оцей білий голуб...дає надію на краще...!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? було колись... Давненько вже маю отаке, як на картинці - відрощую
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Привіт усім! Мій нік-це майже моє ім*я, по ньому легко здогадатись як мене звуть, а дві останні літери - це дві перші у моєму прізвищі. Хоча схожості з історією Джульєтти в мене немає, але деякі риси її характеру притаманні і мені А аватарки я вибираю по настрою, переважно вибираю те, що в гуглі знаходжу з картинами, які пов*язані з Джульєттою. Зараз у мене стоїть "Незнайомка". Вона з Джульєттою не пов*язана, але вона мені просто сподобалась, тому її і вибрала.
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? зараз у мене такий аватар тому що настрій відповідний Надзвичайно люблю зимою сидіти на підвіконні з горятком запашної кави, і дивитись як падає сніг
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? дякую :shy: його десь Таня Яремко викопала, а задивлялась я на нього давно. А зараз виявляється можу вже анімований поставити
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Ой, та це просто надзвичайна релаксація....а ще в мене трохи більше інтерпритації..то додам... в сніг і в дощ.... Для мене немає нічого кращого, як цей міні-відпочинок!!!