Відповідь: Ми, жінки... Дружина-коханка-мама-подруга-кухарка-менеджер-спортсменка-смілива Шеф-міняю на секретутку і органайзер, а невдаху і стидливу-викреслюю взагалі.
Відповідь: Ми, жінки... Запропоную свій варіант: розумна-красива-відповідальна-подруга-кар'єрист-початківець-оптиміст-.... Думаю, кожного ланцюжок змінюється. А про кохання тут взагалі говорити недоречно, як на мене. Воно у мене в окремій графі.
Відповідь: Ми, жінки... ой ніколи не задумувалась.....але Дружина-подруга-менеджер-смілина-кухарка-мама(майбутня)-шеф-перфекціоністка-спортсменка-стидлива-невдаха!!
Відповідь: Ми, жінки... Думаю так : Мама- стидлива - подруга - дружина - коханка - менеджер - кухарка - перфекціоністка - спорцменка - шеф - невдаха))))
Відповідь: Ми, жінки... Мама - дружина- коханка - менеджер - кухарка - спортсменка - подруга. Щодо невдахи-стидлива не про мене.
Відповідь: Ми, жінки... дружина, подруга, кухарка, стидлива, мама, перфекціоністка, менеджер, шеф, коханка, невдаха, смілива, спорцменка.
Відповідь: Ми, жінки... - дружина - подруга - мама (не маю, та вже б не проти) -стидлива - коханка - кухарка - смілива -перфекціоністка - спортсменка - менеджер - шеф - невдаха змостила цого ланцюга, але вийшло щось дивацьке))