Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Вічна пам"ять.
    Співчуваю дружині і діткам!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дякую дівчата , я не бачила допису Мартіні, бо я з телефону, ще й на репетиції була, але не можу спокійно сидіти. Граємо Квін Ху вонтс ту лів фореве і на душі так кепсько.... Я щаслива, що я мала змогу з ним познайомитись , якось останнім часом ми часто спілкувалися і я його пізнала з зовсім іншої сторони. Для мене в пам"яті він залишиться не просто супермодератором, а й супер компанійською, доброю людиною..
    Вічна пам'ять....

3. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Я в тихому шоці !!!
    Глибоке співчуття родині і дружині з дітьми !
    Сиротами залишились не тільки діти , а й ми усі ...
    Вічна пам"ять пану Левандовці (((((

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Вже вкотре стираю свій допис, не можу підібрати слів. Жаль і смуток охопив мене. Не знала людини, але сумую разом з близькими і рідними.
    п. Вікторе вічна Вам пам"ять!!!
    Спочивайте з миром!

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

О, Боже....Щойно прочитала цю страшну новину..... Не віриться....
    Сьогодні людина є...хвилина і її нема. Вічна йому пам"ять....Бракує слів....Аж важко дихати.
    Знаєте, 18.04. я була на парфумівці у Veronku ( в Гусі), там був і п. Віктор. Бачила його вперше, хоча Іру і діток бачила неодноразово. Власне я була змушена швидко піти, і не мала можливості поспілкуватись вживу з п.Віктором...(тепер дуже шкодую).... За кілька годин він написав мені в приват...Я була дуже здивована, оскільки вважала його "сталевим та різким", а тут в приват такі щирі розповіді про життя і переживання за діток ,Іру......При тому,що я не знала людину взагалі.... Я почала розуміти, що він не той Левандівка, якого ми знаємо тут на форумі. Він дуже чуттєва людина, яка дуже багато пережила....З допису видно було , що важко йому.... Я пообіцяла, що наступного разу вже поспілкуємся....А наступного разу не буде......Не віриться ,що людини вже нема...Хай йому земля буде пухом......Співчуваю Ірі та діткам......

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

Немає слів, бракує слів...
    Вічна пам"ять!

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Упокой, Господи, душу раба Твого, де немає недуги, ні смутку, ані зітхання, але вічне життя...

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я не знала п.Віктора особисто, навіть жодного разу не бачила.. Але від цієї звістки сльози навертаються на очі...

В моїй пам"яті залишиться образ Людини - життєво мудрої, хай не завжди зрозумілої іншим, але завжди справжньої. Шкода, що навколо нас так мало таких людей. І що вони йдуть від нас так рано..

Царство Небесне Вам, пане Вікторе! Не знаходжу потрібних слів, щоб висловити співчуття рідним і близьким, особливо діточкам.. Нехай Бог їм допоможе пережити це горе..

9. irushka

irushka Well-Known Member

Якось так боляче від того всього..... ну просто не вкладається в голові і все.
    Кожен з нас напевно має за що подякувати п.Віктору, усім він намагався допомогти, хоч може й не всі це розуміли. В моїй свідомості п.Віктор змінив дуже багато речей своїми дописами, багато про що задумувалась саме завдяки йому.
    Дякуємо п. Віктору за те, що був у нашому житті і ми всі були частинкою його життя. Вічна пам`ять!

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я В ШОЦІ...

Подзвонив чоловікові Romko. Поговорили про щось своє, він і повідомив йому цю сумну новину. Я спочатку не повірила, подумала, що то такий невдалий жарт. На жаль...

Йому було тільки 45 років, Господи, ще ж зовсім не такий старий, щоб помирати!

І так шкода його діток...

... Навіть не знаю, що сказати.

Вічна пам"ять. Нехай в Бозі спочиває. Земля йому пухом.:cry:

11. arina

arina Active Member

підтримую. Або хоча б чорну стрічку... Це ж така втрата для Форуму і всіх форумлян...

Приєдуюсь до всіх висловлених співчуттів рідним, близьким та знайомим...
    вічная пам'ять...

12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Вічна пам'ять! Важко повірити... Він був першим з тих, що мені допомагали на форумі. Незвична людина зі своїм світоглядом та життєвою позицією.
    Пам'ятатиму...

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

14. Farfalla

Farfalla Member

вічна пам"ять...

15. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Тричі перечитала назву теми, ніяк не могла повірити очам своїм. Відкрила тему, прочитата перший допис і на кілька хвилин зупинилось дихання. А в голові: "Цього не може бути, не правда!"
    НЕ віриться, особисто з Віктором не була знайома, ніколи навіть не бачила людину, але чомусь Він був такий близький мені з форуму, майже як рідний, ніби дуже добре знайома людина.
    Співчуваю всім рідним.

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

нарешті сіла за фото з суботньої форумівки... вирішила, що ці пару штук доречно викласти тут
    [​IMG] [​IMG]

17. Melisa

Melisa Well-Known Member

Декілька раз закривала і відкривала форум. НЕ могла і не хотіла вірити в те що написано. Хоча не знала п. Віктора особисто але слідкувала за його дописами, завжди чіткі , по темі з ноткою іронії інколи сарказму. А тепер вже не буде , не буде нічого. Страшно ще молода людина. Вічна пам'ять. Нехай Господь допоможе дружині та дітям пережити тяжку втрату.

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

мене Левандівка лайкнув...на секунду я подумала, що то справді помилка, але потім прочитала допис дружини

19. lewandiwkowa

lewandiwkowa Well-Known Member

вибачте, але це заходжу я, дружина Вікторова, Левандівкова...на жаль, я не вмію тут ходити, писати..ще багато чого не вмію...все здавалося, що ще є час, що ще колись Вітюша мені це покаже...не покаже...сиджу, ридаю сама від себе, від ваших дописів, таких всіх теплих, таких сповнених любові до Нього........
    так страшно писати ці слова.......ВІЧНАЯ ПАМ"ЯТЬ!дякую вам всім за все, за такі чуйні слова.......можете-хочете, дзвоніть, повідомлю трохи пізніше, коли будемо Його ховати...-.костюм висить попрасований! з Москви їде Олег, ...та Вітя цього вже не побачить, - орієнтовно, в суботу........дом 2478425,моб мій 0673141967,о937338315

Останнє редагування модератором: 4 Травень 2012
  20. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Пишу, стираю і знову намагаюся щось написати, а слова не лягають в текст, кожна буква болить, бо не стало людини такої близької для всіх нас. Хоча я тут недавно і пана Віктора не знала особисто, але таке враження, що з життя пішов дуже близький Друг. Він так багато добра і тепла вніс у життя багатьох людей, тому наша скорбота і співчуття глибокі та щирі. Для нас всіх це непоправима втрата. Світла пам'ять про пана Віктора буде жити вічно в наших серцях!!! Вічная пам'ять!