Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

вже втретє перечитую тему і досі не можу повірити :sad:
    чомусь найяскравіші особистості ідуть з життя ось так раптово: раз - і нема. мабуть, це для того, щоб ми їх краще пам'ятали.

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Нехай земля п.Левандівці буде пухом, сили рідним і близьким йому людям, щиро співчуваю....Вічна пам"ять!!!!

3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Вічна пам'ять пану Левандівці!
    Нехай Господь допоможе його дружині і діткам пережити таку велику втрату:sad:
    Нажаль особисто з ним не була знайома але сльози котяться наче втратила дуже близьку людину...

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Дуже якось стало важко і сльози все котяться. Здавалося б, чого? Я пана Левандівки особисто не знаю. І порушником я була не раз. Були деякі непорозуміння... Які, здається, ми подолали. Пан Левандівка мені подобався. Я б сказала, що в мене була якась глибока, тепла симпатія до нашого модератора. В якійсь мірі він наш батько, бо створив ДП і об'єднав нас тут разом. Мені ще не віриться до кінця, що він вже не буде з нами на ДП. Та, основне, як на мене, що він житиме в наших серцях і в дописах на форумі.
    ...Днями переглядала фото з останньої форумівки і думала, що познайомлюся з дівчатами і, власне, з самим паном Левандівкою. Адже він мені видався дуже цікавою особистістю. Не судилося... Була людина і нема. Так раптово. Мені прикро, що я днями хотіла написати йому і не написала... Жаль. Дуже жаль.
    І я чомусь не уявляю, як форум буде без пана Левандівки. Не уявляю...
    Вічна пам'ять пану Левандівці і мої щирі співчуття дружині та дітям.

Останнє редагування: 3 Травень 2012
  5. Freitag

Freitag Active Member

Просто нездатна зібратися з думками. Навіть не припускала, що може так болісно бути від втрати людини, якої ніколи не знав особисто. Кілька фраз... Просте розуміння що ця людина є і інакше бути не може. І раптом усе змінюється. І вже треба говорити "БУВ" про молодого, сповненого життя чоловіка... Чому?.. Цього не осягнути ані розумом, ані серцем...
    Найщиріші співчуття усім, чиїх життів торкнувся п. Віктор.
    Найглибші співчуття його рідним і друзям.
    Вічная пам'ять п. Віктору.

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Величезний привід задуматись... Як живемо, на які дрібниці розмінюємось, що втрачаємо/пропускаємо, за якими примарами ганяємось, скільки добра чи зла робимо в житті... Мусимо самі модерувати своє життя, поки можемо...

7. martka

martka New Member

Висловлюємо співчуття родині від імені адміністрації і учасників форуму "Малеча". Вічна пам'ять п. Віктору

8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

От і не зустрілися на формумівці, де пан Левандівка обіцяв сидіти від мене подалі. І тепер - куди вже далі...
    Хай спочиває в мирі.

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я просто не вірю! Не вкладається в голові...
    Особисто Левандівку бачила лише кілька раз і жодного разу не вдавалось поспілкуватись. А шкода...
    Найщиріші співчуття родині та сім'ї.
    Вічна пам'ять.

Люди, цінуйте своїх близьких. Бо життя таке швидкоплинне...

10. olena

olena New Member

Сниться мені сьогодні сон, що я на цвинтарі і хтось мені каже, що треба зайти ще на могилу Віктора, але я собі подумала, що мова про іншу людину, а тут заходжу на форум і така сумна новина.
    Вічна пам'ять п.Віктору і співчуття його дружині і діткам.

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

щойно кинулось в очі:
    цитата Віктора, написано вчора о 09:33.
    з Левандівкою ми сварились...але я не проти і далі з ним посперечатись, тільки б жив(((

12. Holly

Holly Moderator

золоті слова

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Цілий ранок не можу прийти до себе...сумно і гірко..Знала цю людину особисто...
    Вічна йому пам"ять.Щире співчуття його сім"ї, а також рідним та близьким. Нехай земля йому буде пухом.

14. Kecan

Kecan New Member

Як таке може бути. Давно не заходила, сьогодні зайшла і аж мурашки по шкірі, бо для мене форум став своїм, хоча і не була особостисто знайома з багатьма форумлянками і з паном Віктором також, але дуже з повагою ставилась до нього і його роботи, планів, задумів.....
    Нехай земля буде йому пухом...:sad:

15. нталька

нталька Well-Known Member

...Вічна пам'ять!

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я не знала особисто п. Віктора, бо на форумі не так вже і давно, але завжди мріяла з ним познайомитися... нажаль це вже неможливо...
    Я вже не раз в житті стикалася з ситуацією коли помирали молоді і близькі мені люди, це дуже важко ...зараз мені ще важче, бо форум для мене став рідним.
    Я не можу повірити.... сказала чоловікові (він в мене людина сильна, але теж не стримався). Дуже співчуваю родині і близькім! Хай Господь Бог прийме його щиру благородну душу.
    Дуже важко...

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

А не можна на форумі зверху замість зображення дівчинки свічечку на кілька днів розмістити? Чи це не так просто зробити?

17. Lithium

Lithium Active Member

Відкрила форум і мурашки по тілу, сльози на очах, хоча я не знала пана Віктора особисто, але без нього і його коментарів наш форум "осиротів". Щиро співчуваю родині, нехай земля буде йому пухом. Вічна пам"ять!!!!!!

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

а пес який чухається, я коли бачила його, то мені настрій піднімався

19. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Плачу-плачу-плачу.... не можу спинитися.... Віктор мені допомагав порадами, хоч я по великому рахунку просто дівчина з форуму.... ми балакали про життя.... В п"ятницю він мене сварив, що мій майстер-клас перед форумівкою і що це не логічно... я так і не попала на форумівку з декількох причин.... а тепер плачу... що не побачила його в останнє у суботу.....
    Вічна пам"ять... слів нема, лише сльози.....

20. Diana

Diana мрійниця

Вічна память Вікторе