Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Нема слів...
    Бог до себе забирає кращих та й все...

рідним хай Бог дасть сили...

2. invisible

invisible Well-Known Member

Який жах, не віриться........ :sad:(((( Ось так просто, ні з того ні з сього - і все....??? :sad:((
    Хоч я і недавно активно користуюся форумом, але, як дехто тут писав, моє знайомство з ДП почалося саме з розмов з паном Левандівка... Я не знала його особисто, але все одно відчуття, що форум нібито спорожнів і більш ніколи не буде таким як раніше...
    П.С. Можливо, вартувало б винести таку важливу, хоч і надзвичайно сумну, тему в інший більш помітний розділ?

3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Особисто не була знайома з п. Левандівкою, але таке враження, що померла дуже близька людина...вічная пам`ять...

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Прчитала повідомлення на FB...Нехай пробачить мені MARTINI, але подумалося, що то який дурний жарт, сьогодні ж не 1 квітня, та й хто з таким жартує? Бігом відкрила ДП...
    Я була винна Левандівці пиво, але все ніяк не могла вирватись на форумівку. Часом балакали собі "за жизнь" і я любила читати його дописи. Наше віртуально-реальне знайомство почалося ще з ЛФ-у у далекому 2007 році. Сьогодні забракло людини, яка була опорою своєї родини, гарним другом і товаришем, розумним і дотепним чоловіком, як жаль, що так швидко. Господь потурбується про його душу, а нам залишиться світла пам"ять про нього. Нехай у мирі спочиває!

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Нема слів. Сиджу та плачу і не вірю...

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Якщо хтось може взнати рахунки, чи може якась людина має можливість позбирати гроші, напишіть будь-ласка. Допоможемо разом родині

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я не уявляю:sad:
    вранці прокинулась, згадала бабцю і думала, як звикнути до того, що близькі люди йдуть з життя? відкрила ДП, а тут така сумна звістка :sad:
    Вічна пам'ять...

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

9. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Обов,язково потрібна допомога! Родина без грошей зовсім.... і крім друзів, форумчан мало хто допоможе, тому потрібно прикласти всі зусилля щоб допомогти максимально....

10. Donata

Donata Active Member

Вічна пам"ять п. Віктору, як тяжко це писати і прийняти ....
    Сили родині, Боже, бережи діток його і дружину ...

11. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Вічна пам'ять.... Інших слів просто нема...

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хтось з модераторів, розмістіть номер рахунку в першому пості.

13. Aprelia

Aprelia New Member

мої співчуття сім"ї пана Віктора... мої співчуття його друзям...
    ...

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

вічна пам"ять.... сили, сили і ще раз сили діткам і дружині... навіть не хочеться уявляти, що твориться в їхніх душах в ці години.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

Сумно... вічная пам'ять
    будемо пам'ятати

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Не можу повірити. Позавчора тіки з ним говорила, вітала його з Днем ангела. Зовсім недавно пили з ним коняк у мене вдома(він мені налаштовува модем). Зовсім недавно були з ним на одному ДН...блін..((((сижу і реву. П. Віктор, Ви нас бачите, чуєте, читаєте. Ми в то віримо. Ми ніколи Вас не забудемо!!!!

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я взяла телефон, щоб з раненька подзвонити п. Віктору, але рука чомусь потягнулася на ДП....і я побачила, що не стало нашого Левандівки((. Я не знаю навіть, що написати..важко, прикро, сльози душать (. Співчуття його родині і нехай Бог візьме його під свою опіку на небесах.

18. Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Співчуття сім'ї,та близьким і рідним:sad::sad::sad:

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Не можу в це повірити... Як таке могло статися?
    Не знала п. Віктора особисто, лише з дописів на форумі, але сиджу і сльози навертаються...
    Вічна пам*ять!
    Ви завжди будете у наших серцях...

20. ivanyska

ivanyska New Member

Мої щирі та глибокі співчуття родині,та всім, хто знав пана Віктора особисто. Як воно є -вчора людина була, жила, а нині її вже згадують....
    Вічна пам"ять