Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Знову і знову заглядаю в цю тему. Дивлюсь на Левандівчині фото з останньої форумівки і пригадую, як на одній з форумівок я була серед "найстійкіших", а він розповідав історію Оленки і казав ніколи не довіряти лікарям на 100%, а обов'язково думати власною головою. Завжди згадую той вечір, як один з найтепліших і найповчальніших.

А ще дивлюсь на назву теми "слінгомаФія" і з'являється усміх крізь сльози: він її таки змінив, а схоже, що мало хто це помітив. Такий собі один з останніх Левандівкових жартів у його особливому неперевершеному стилі.

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Форум опустів без Супермодератора, переглядаю теми і нікуди не хочеться писати. Лише привітала форумлянку з ДН..
    Заглядаю тільки у Відкриваємо серця, що нового напишуть у цій невеселій темі.

Я ще в сб казала п.Вікторові, навіть,коли нема часу, а десь бачу допис levandivka у різних темах, "біжу" читати. Завжди цікаво було :)
    А коли тільки зареєструвалася, то страшенно боялася, шоб мій допис не прокоментував п.модератор.

3. Fechka

Fechka Member

я теж переживала, за кожен допис. п. Віктор здавався мені дуже строгим та з часом читаючи його дописи-коментарі зрозуміла, що він справедливий і за дарма ніколи не робив зауваження. Був дуже дотепним.
    Про нього знали всі члени моєї сім"ї, неодноразово читала його дописи уголос.
    А тепер його не стало. Жаль...

4. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Вже другий день перечитую тему, сотні щирих добрих відгуків про таку прекрасну людину п.Віктора, якому був відміряний такий короткий життєвий шлях. Не хочеться вірити, що Вас вже немає... Дуже важка втрата для рідних, щирі їм співчуття, сили та Божої опіки дружині та дітям. Вічна та світла пам`ять Вам п.Вікторе.

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

Вже майже 500 повідомлень в темі... такі щирі і важливі слова... жити б і жити... але розумієш, що життя прожите не дарма...

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

вже точно буду біля каплички...

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Аналогічно, так він вмів у одному реченні висловити усю глобальність питання.
    Постійно згадую одну з ним нашу недавню розмову - на моє питання, чому він такий суворий до новачків, levandivka відповів " Я не суворий, я справедливий. Якщо вас дівки не пильнувати, то ви такі коники викидаєте! Куда ж ви без мене ?! "

7. МotoMata

МotoMata New Member

Моi спiвчуття рiдним...
    Не можу повiрити. А я ще планувала на екскурсiю запросити Левандiвку... Вiн ще казав, що у вихiднi би з сином прийшов. Весь час мала це на думцi. Не встигла...
    Свiтла пам"ять

8. Zaichiha

Zaichiha New Member

Теж напишу... я не є активною форумлянкою, знала Віктора скоріше в житті, ніж на форумі. Склалося враження, що він мав потребу у тому, щоб комусь допомагати. Дуже, дуже шкода. Світла пам"ять...

9. AilataN

AilataN жива

10. LuBimaya

LuBimaya New Member

як мало ми про Нього знали...

11. La esposa

La esposa Moderator

З певних причин не зможемо провести нашого Левандівку.
    Дуже прошу, хто зможе, запам"ятайте чи запишіть для мене якісь координати, щоб можна було після похорону прийти.. на могилу.

12. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата! Прохання до усіх, хто завтра проводжатиме Віктора в останню дорогу і матиме бажання безпосередньо допомогти фінансово сім"ї робити це через сестру Віктора Ольгу, оскільки в такий час (та й то зрозуміло) близькі люди не все мають змогу приймати адекватні рішення і інколи зловмисники з цього користають... наша ж мета, щоб гроші були використані на користь сім"ї, а зокрема діток - Данилка та Оленки!

13. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Вагався, чи писати щось... але чомусь попри всього-навсього віртуальне знайомство в вигляді декількох ПП є щемливе відчуття втрати...

Я сам є модератором, щоправда суттєво меншої спільноти, знаю ту модераторську кухню зсередини. Мушу зізнатись, регулярно злісно нехтую своїми обов'язками, заради роботи, сім'ї, зрештою відпочинку. Левандівка так не міг... Його прискіпливу увагу я відчув вже через 2 години після свого першого допису, адже почав спілкування на форумі, як це часто буває з новачками, з порушень.

Після короткого знайомства з форумом стало помітно, наскільки цей форум пронизаний дописами Левандівки - влучними, дотепними, іноді саркастичними, можливо іноді для когось образливими, але завжди обгрунтованими і, мабуть, справедливими. Наскільки ж Віктор присвятив себе цій спільноті, мабуть десь пошкодував собі відпочинку, недодав свого тепла сім'ї... святий наш обов'язок віддарувати його дружині та діткам то тепло, що він так безкорисливо дарував нам.

Тягнуло написати декілька рядків, та усвідомив, що краще ніж слвоа з пісні "Костер" "Машини Времени" не скажеш:

Тот был умней, кто свой огонь сберег -
    Он обогреть других уже не мог,
    Но без потерь дожил до теплых дней.
    А ты был не прав, ты все спалил за час,
    И через час большой огонь угас,
    Но в этот час стало всем теплей.

Спочивай, Вікторе, ти своє життя прожив яскраво, душевно і недаремно, чому ж так мало...

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я не знаю чи буду(((малий всю ніч кашляв, якщо ще одна сусідка не погодиться посидіти(ще вона спить) то не буду точно. Не хочу дитину хвору вести. Хто піде на цвинтар, запам'ятайте місце. Піду до могили тоді.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

16. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Не зможу бути, зараз їдемо зі Львова. Теж буду вдячна за координати могили, маю на Янівському бабцю, тож буду заходити і до п. Віктора.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Буду в капличці. Нажаль на довше не матиму з ким залишити дитину(

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Немає слів....мене просто шокувало коли я прочитала цю тему :sad: Так шкода...Такий молодий і пішов з життя. Нехай спочиває з миром (

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Спочивайте з миром, п. Віктор. Ви назавжди будете в наших серцях..... На цвинтар не мала змоги поїхати, була в капличці.........