Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

[26.02.2012] Виктор:
    "втішиш, якщо й ти будеш, моє діло - нагадати всім старим приятелям (-лькам), один раз живемо, на тій землі."

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я, мабуть, приєднаюся.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і я тоді приєднаюсь. але на всякий пожарний киньте мені телефон, бо можу на пару хв. спізнитись. не уявляю скільки часу з Рясного їхатиме маршрутка

4. Hanny

Hanny Active Member

Вічна пам'ять Віктору! Спочивайте з миром .
    Дружині і діточкам Божої помочі і сил пережити велику втрату!!!

5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Знайшла автобус (Богдан) 250.00грн за те щоб завести від каплички на Янівське.
    Чи буде потреба в автобусі?
    Слід визначитися чи потрібен автобус чи будуть форумляни автомобілями.

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Було б добре визначитися остаточно, бо часу небагато залишилося.. І, відповідно, повідомити irushka, який то має бути напис..
    Мені більше до вподоби варіант від Xomka..

7. RamirZ

RamirZ New Member

Зайшла вчора на форум, прочитала заголовок, подумала: «Яка недоречна назва для теми…»… Писати вчора не змогла.
    Ліліано, дякую Вам за розміщений відеоролик. Хоч тепер побачила нашого супермедератора. Не уявляю, що відчувають ті, хто був з ним близько знайомий, я на форумі лише кілька місяців, і не стану приховувати, свідомо чи підсвідомо завжди хотілося отримати під дописом його - «levandivka». Він мав на все свій особливий погляд, умів спрямовувати розмову в конструктивне русло, часом додаючи по-чоловічому гострого гумору. Він був душею ДП і керманичем... Був... Страшно як.
    Його смерть вдарила як обухом по голові. Ходжу як сновида, в голові – пісня і відеоряд з розміщеного ролика… Миру та спокою його душі.

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вже вкотре перечитую його дописи... Що я хочу там знайти ? Чому так рано пішов ? Смерть - це завжди боляче для рідних та друзів. Коли людина важко та довго хворіє, ми сприймаємо втрату якось ... не можу підібрати слово ... спокійніше чи як... Але, коли людина така молода , енергійна, сповнена любові до життя , має багато планів та не закінчених справ, то дуже важко...
    Не можу та не хочу вірити....

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не зн, мені здається, що форумляни можуть своїм ходом добратися, зрештою можна згрупуватися і на таксівками добратися.

10. zetta

zetta Well-Known Member

я теж... нiби боюсь шо вони кудись зникнуть...

11. Colombina1982

Для мене "дякую" від Левандівки теж були дуже особливі, не знаю, як то описати.. Правда, і отримала їх тільки декілька.. Е-ех, рости мені ще, і думати, і розумнішати.. Тільки тих "лайків" вже буде.. Сумно..

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

о, то правда! тільки він міг так доречно і смішно написати в кармі!
    а його "карамба" під не його роботи фотографією ніколи не забуду...

13. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

Бракує слів...
    Найщиріші співчуття родині...
    яке страшне горе...

14. Nevermind

Nevermind New Member

Надто несподівано...

Надто рано... Занадто рано... Такий молодий був... А в душі ще молодше....

Несправедливо...

Щирі співчуття рідним, близьким і друзям...

15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я досить часто задумувалась раніше, а для чого Віктору Посиденьки? Молодому розумному занятому чоловікові оці наші "бабські ля-ля"?
    Тепер здається розумію... Починаю розуміти...

16. Colombina1982

Я теж не розуміла, як можна ""Прокидатися з першими півнями, і лягати з останніми курами" і все з тими ля-ля. Не розуміла, як можна розтягнути добу на форумні-громадські-сімейні-і т.д. справи, і головне, для чого?!
    Але тепер бачу, яка унікальна штука - наші ДП. І як багато вони дали кожному з нас. Не тільки вигідного матеріально - приємного і переважно змістовного спілкування, відкриттів, тем для роздумів, поштовхів для змін в собі і своєму житті..
    Пішла людина.. Але залишилися сотні людей, які її пам"ятатимуть. І ДП.. Всім би нам отак життя прожити - щоб пам"ятали..

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

дівчата ось мій номер телефону, дзвоніть завтра

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Досі не виходить мені ця новина з голови. Дивлюсь на фото і очікую допису пана Віктора...
    Посиденьки вже ніколи не будуть такі як колись, не уявляю форуму без Левандівки, не уявляю...

19. Molecule

Molecule New Member

Зайшла "Хто де на форумі" більшість форумлянок дивиться цю тему....дуже важка втрата для форуму,для сімї,для близьких і друзів та й для людей,які його майже не знали(я відношуся до таких людей я особисто не була знайома з п.Вітором,але якось так сумно на душі...так прикро що не прийшла на форумівку,що не познайомилася,а тепер...тепер вже пізно;на згадку про нього мені залишається тільки допис про офтоп)

20. Ума

Ума Super Moderator

Важко всім і мені теж, але потребую висловити свої найщиріші співчуття сім"ї Віктора!
    Трудно буде молодій жінці з двома неповнолітніми дітьми залишитись одній, без опори в житті, без підтримки... важко рости дітям в таких неповноцінних сім"ях. Але ВИ можете пишатися, що були дружиною ТАКОГО Чоловіка, що мали ТАКОГО Батька! А Ми пишатися тим, що просто могли черпати з його дописів - мудрість, щирість, прямоту, гумор, досвід, патріотизм, любов! Пройде час і він загоїть рани... кому раніше, кому пізніше, але життя відновиться і буде продовжуватися... тому нехай у всіх з нас залишаться найсвітліші спогади про Віктора, нехай у всіх залишиться його досвід, мудрість і реальний погляд на життя, на життя яке воно є!

Дякую, Вікторе, за те, що багато чого навчив і кардинально змінив мої погляди на багато речей, зокрема здоров"я та виховання дітей!
    Дякую, Вікторе, за те, що був файною опорою і підтримкою на форумі!
    Інколи я жартома сердилася йому в ПП, що не встигаю бути модератором на форумі, бо він завжди мене опереджав. На що він мені в ПП кидав лінк на порушника і казав "поспіши, поки я випалю цигарку!"
    Дякую, Вікторе, тобі за те, що таки навчив віртуальну спільноту дотримуватися порядку у віртуальному спілкуванні і тим самим зробив форум ДП найпривабливішим форумом. Ми зберігатимемо цей устрій і далі на форумі як подяку за те, що Ти був з нами, як шану Тобі і світлу пам"ять про Тебе!

ТИ справді був СУПЕРМОДЕРАТОР, не сумніваємося!!!

а фотосесія яка зірвалась - не біда, в наступному житті обов"язково, хіба ні?