Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

так... Я читаю усі дописи цієї теми і знову дізнаюся все нове і нове про нашого рідного п.Віктора. Яким він був чудовим другом, порадником для багатьох, наставником, плечем опори, підтримки. Боляче але водночас приємно читати слова форумлян. От лиш безмежно жаль, що вже ніколи, ніколи не зможе він дати ще якоїсь поради комусь, хто може ще буде того потребувати...

2. Wonder

Wonder New Member

я от цілий день читаю цю тему-читаю і всім дякую і не знаю що написати
    я теж не була з ним знайома, все ніяк не наважувалась на форумівку прийти
    але він був чудовим модератором, він жив цим форумом, він був усюди тут
    мені завжди було так приємно, що ось так піклується за користувачів, хвилюється за нас
    а тепер... :sad:

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Надзвичайно шкода, що п. Віктор залишив свою сім"ю, і нас з вами.
    Але він зараз в кращому світі.
    Нехай спочиває з миром...

4. Setka

Setka Мамулька непосидок

Така новина, що просто ставить в ступор! Хоч особисто з п. Вікторем знайома не була, та й на форумі я зовсім новенька, все ж дуже шкодую що його вже не стало. Розумію, що така мабуть воля Господа, але Хороших людей завжди найважче втрачати (прочитавши всі ці дописи, навіть не маю сумнівів у цьому). Його любили, поважали дуже багато людей - а це про щось та говорить. ВІЧНА ПАМЯТЬ Левандівко.:sad: Царство тобі небесне!!!
    Для дружини і діточок найщиріші співчуття і жаль за таку втрату.
    Молімо Бога за упокій душі раба Божого Віктора!!!!

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Цілий день приголомшена новиною. Досі не віриться... Так і не встигла познайомитись з п. Віктором особисто, лише віртуально отимувала повідомлення за проштрафлення на форумі, але з дописів бачила, яка він хороша, чуйна, надзвичайно добра і щира людина з почуттям гумору...був...на жаль людини не стало. Нехай на небі йому буде краще. Щирі співчуття дружині і діткам і сил пережити цю величезну втрату. Вічная пам*ять і земля пухом, п. Вікторе!

6. SovaBa

SovaBa noctua

І я так думаю... Зараз би побачив наші "кислі міни", наставив всім червоних карток і порозганяв, щоб соплі не розпускали... Ще й впаяв би кожному по незабутній фразі)... Ехх... як бракує його...
    Як він мені казав, коли мене депресняк чіпався...?
    - Чого розкисла? подивися за вікно- сонечко, пташки співають... Життя триває!!!
    І це з його-то життям... Де ще знайдеш людину, яка любила життя таким, яке воно є... просто за те, що воно є....

7. Bobas

Bobas New Member

Читаю - не можу повірити. Як так? Чому так? Аж страшно.... Мої співчуття рідним, нехай наш Левандівка з Богом спочиває.

8. Coshitce

Coshitce Member

Смерть завжди є несподіваною. Зранку побачила фотографію, і так як і писали дівчата вище, подумала: ну й жарт якийсь прикольний. А прочитала написане Аdriasia, і морально впала в ступор.
    Пан Віктор був хорошим модератором і не лише форуму. Для багатьох був модератором і в життєвих ситуаціях (навіть тоді, коли учасник форуму не був особисто знайомий з Левандівкою).
    Співчуваю родині, бо то є важка втрата. Світла пам"ять цій ЛЮДИНІ.

9. Korona

Korona New Member

Почувши цю неприємну новину, незнаючи особисто п.Віктора, якась приголомшена. Цілий вечір думаю про те що сталося, про його покинуту ним сім'ю... Найтяжче сьогодні його дружині і діткам.. весь тягар батьківської відповідальності лягає на п.Іру. Ви усі молодці, що так оперативно допомагаєте і підтримуєте його осиротівшу сім'ю... Вічна пам'ять! Нехай спочиває п. Віктор з Богом!

10. kineret

kineret Вірю в диво...

Вічна пам'ять...

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Минулого літа, після втрати дуже близької і рідної людини, натрапила в неті на таку фразу :
    “The bitterest tears
    shed over
    graves are for words left unsaid
    and deeds left undone”
    (Найгіркіші сльози, що проливають над могилами, це сльози за непромовленими словами та незробленими вчинками )
    Тоді зрозуміла, що насправді так воно і є, шкодуємо за тим, чого не сказали, і вже нема кому, і не зробили, та й вже нема для кого...

12. kljysochka

kljysochka New Member

нема слів... теж подумала, що це якийсь черговий прикол Левандівки... чому ТАКІ люди йдуть!!!??? безмежно співчуваю родині...

13. Azza

Azza Member

Вічна память п. Віктору. Найщиріші співчуття його сім'ї, і Божої помочі для його дружини і дітей. Хоча і не була знайома з п. Віктором, але сижу і плачу, мучить страшний головний біль, бо не можу сприйняти того що читаю, не можу повірити, що вже нема пана Левандівки.:sad: Нехай земля буде Йому пухом.

14. Lyakerka

Lyakerka New Member

Дуже шкода... Ще така молода людина... Дійсно найщиріші співчуття рідним, терпіння і сили.
    Нехай земля буде пухом п. Віктору.

15. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

16. vernata

vernata New Member

Побачила в ЖЖ. Кілька разів перечитувала, ніяк не могла повірити. Дуже сумно. Мої співчуття родині.

17. Agrafka

Agrafka Member

Висловлюю співчуття рідним та близьким пана Віктора. Вічная пам`ять...

18. viktoria

viktoria Well-Known Member

нема слів... як несподіванно...
    співчуваю сім"ї.
    Особисто мені, Віктор, давав велику пітримку.
    Вічна пам"ять.

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щось не можу не писати сюди. Ця тема, як остання ниточка, як остання розмова перед прощанням. Більше нічого іншого не можу читати.
    Він в останні дні мав такий гарний настрій. Жартував, веселий був. Правда, він завжди жартував, але тут було якось інакше. Казав, що "ВЕСНА", хрущі гудуть, то як не радіти... Я ще пожартувала, що добре, що весна не оттавська, бо ми тут дрижаки ловимо...
    А в той день якийсь був інший, дійсно такий задуманий. Той допис написав про тата... А потім, у відповідь на моє "ви є?" - тиша... І я все чекала, що щось відпише... Страшно думати, що та тиша вже назавжди, а моє питання так і залишиться питанням... без відповіді...

20. WildWind

WildWind Member

Ми з чоловіком хотіли би піти на цвинтар, хто там буде, велике прохання, напишіть потім в темі як знайти могилу, де шукати, номер ряду абощо.. ніколи не була на тому кладовищі... Скоріш за все підемо в неділю після служби в церкві.