Ми тебе пам'ятаємо, Вікторе (levandivka)...

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Adriasia, 3 Травень 2012.

1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)...

Вічна пам"ять, і мої співчуття дружині та дітям!
    це велика втрата, і не можливо передати шок, від усвідомлення, що цієї людини вже не повернеш!

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ні, я не можу.. Ніколи б і не подумала, що смерть людини, з якою я навіть не знайома особисто, і яку ніколи не бачила, може мене так вразити.. Весь день не можу відійти.. Не можу перейти на інші теми. А в більшості з них - мудрі і іронічні, хоча часом дошкульні (кілька мені так допекли..) дописи п.Левандівки. І тепер їх неможливо перечитувати без щему в серці, хоч і аватар прикольний "з яйцями", і той пес блохастий..

3. Natinka

Natinka New Member

Вічная пам’ять. Божої ласки дітям і дружині.

4. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Нема чого додати... Людина з великої букви пішла в кращий світ... Нехай спочиває з Богом! Вічная пам"ять п.Віктору... А його рідним сили і терпіння!

5. dirol7

dirol7 New Member

Смерть - завжди важко і завжди відсутня відповідь на питання "Чому"? Вічная пам'ять, дружині - співчуття...

6. marite

marite New Member

Нехай спочиває з Богом! Вічная пам"ять !

7. julka

julka Well-Known Member

дуже давно не заходила на Львівський форум, а тут таке....
    Співчуваю сім"ї, всім хто знав п.Віктора,нехай з Богом спочиває.

8. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Важко читати, щось писати - сльози навертаються на очі.
    Вічна пам'ять!
    Рідним і близьким сили і Божої опіки.

9. Пуся

Пуся Well-Known Member

Вічная пам'ять!
    Щирі співчуття сім'ї!

10. Virner

Virner Well-Known Member

Найщиріші співчуття рідним і близьким!
    Нехай Бог оберігає дружину та діточок, дарує їм терпіння, ласку та світлу долю!
    Важко сприймати такі новини, таку несправедливу реальність... Перечитую сторінки цієї теми - і сльози котяться... Молюсь за упокій душі п.Віктора! Молюсь за діток та дружину... важко, дуже важко...

11. Velana

Velana Member

не можу повірити ...
    вічна пам"ять....

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Вічна пам'ять Віктору...
    Я серед тих, хто не знайомий особисто, але відколи прочитала цю новину, немає спокою на душі.

13. рижик

рижик Well-Known Member

Вічна пам'ять п.Віктору...
    Щирі співчуття родині та друзям.

14. puma

puma Well-Known Member

Вічна пам'ять...

15. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Вічная память...

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

... Не можу зосередитися ні на чому. Нема сил писати в інші теми ДП, бо це уже здається наразі не важливим, навіть, зайвим. Справ повно, а воно з рук все валиться. Перечитую дописи пана Левандівки... І в них він сам, і в них - його гумор, іронія, життєва мудрість. Не вистачатиме його всім нам дуже гостро. Боляче на душі...

17. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Приголомшена весь день.. Світла пам"ять п.Левандівці!

18. opko

opko Member

Вічная пам'ять!
    Щирі співчуття сім'ї!

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

...Напевно удар обухом сокири по голові сприйнявся б легше,ніж звістка про Вікторову смерть.Невимовно страшно й неможливо вимовити вголос,що його не стало..ще ніби в суботу ми говорили з ним по телефону,картав мене за те,що я так невчасно захворіла і не змогла прийти.Ще сміялися і домовлялися обов"язково зустрітися наступного разу..Не судилося...Він був першим з ЛФ,з ким я познайомилася в реалі,він був другом і вчителем у віртуальному світі,він був одним з тих,заради кого варто було приходити на форумівки,тим,хто завжди вмів підняти настрій і розрадити..А його почуття гумору - як мені його бракуватиме..Не розумію і ніколи не зрозумію - ЧОМУ? Чому саме він?..Той,кому б ще жити і творити...
    Сльози і біль..Шок..Нерозуміння...
    Вічна пам"ять Тобі,Вікторе..Хай земля тобі буде пухом...

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Моє віртуальне знайомство з Віктором почалося з конфлікту. Тоді була дуже зла на нього, але через деякий час вже була безмежно вдячна йому за те, що поділився зі мною своєю мудрістю. Вдячна йому за цей форум, за те, що знайшла тут улюблене заняття, багатьох приятельок і навіть хороших друзів.......
    Знайомство вживу подарувало мені багато позитивних вражень. Мені відкрилася розумна, доброзичлива людина, готова завжди допомогти то корисною порадою, то кумедним жартом. А яка внутрішня сила відчувалась у цій людині!!!! А як трепетно він ставився до свого Данилка....
    Пригадую свою останню форумівку (за чотири дні до пологів)......Левандівка, Ука, Зорянівонька, Zvzda, Starka.... Гуляли довго, душа просила свята. Сиділи в прокуреному кафе на площі Ринок,пили пепсі-колу але додому не хотілося - здавалося за столиком давні друзі і ще стільки тем для розмови. Таким веселим і душевним він мені і запам"ятався......
    Сумно та боляче.... Чесно кажучи, не уявляю собі посиденьок без Віктора. Так хочеться вірити, що все це неправда.
    Вічна пам"ять Вам Вікторе! Спочивайте з миром!