Відповідь: Ми, королеви І в мене так. Зараз такий період, що особливо не нарядишся. Та й нема куди. То вдягнена в хаті по-домашньому....якщо, чесно вже починає трохи набридати....то собі хоч трохи очі малюю, щоб так тошно від того не було.
Відповідь: Ми, королеви Я відчуваю себе корелевою коли акуратна зачіска, макіяж, а особливо важливо для мене гарне, стильне взуття і сумка. Якщо аксесуари гарні, я королева ще та...
Відповідь: Ми, королеви не почуваю себе королевою. основний момент - відчувати себе комфортно. тому не ношу речей, які не зручні і ,зазвичай, маю в дупі думку незнайомих мені людей. манікюр, депіляція, нормальний стан обличчя і волосся - то мій мастхев (пофіг чи я в лісі, чи йду на забаву) а шпильки і всякі інші речі....сьогодні зайшла в маршрутку розфуфирена мадама : укладка, каблуки, мєха і.... так пристойно обдертий лак на довгих нігтях. думаю, ви мене зрозуміли. ---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- п.с..ну і вдома виглядаю так, що мені не встидно відкрити двері, як хтось несподівано подзвонить.