Відповідь: Ми і наші мами. А в мене з моєю мамою не дуже хороші стосунки.На перший погляд навпаки все дуже добре:зідзвонюємся кожного дня,мило балакаєм.А от насправді в нас з нею якийсь холод один до одного,ніби двоє чужих людей.Нелегкі стосунки одним словом.А саме цікаве що ми обоє робимо вигляд що все дуже добре і це нас влаштовує.
Відповідь: Ми і наші мами. І я сюди а може треба було би в жилетку? Сьогодні над ранок десь біля 5 ранку мене розбудила мама щоб повідомити що у нас в хаті нема соди?!!!!і що то за господиня з мене що нема в хаті такого елементарного - я їй в серцях віlповіла. І лягла спати, зранку знову те саме, я псіханула, і в 7:30 ранку пішла шукати ту кляту соду, принесла віддала, а мама вже надута сказала що її іжога мучила всю ніч і вона шукала соду щоб їй стало легше. Ну чому зразу не сказати мені болить? в хаті є ренні я би дала.
Відповідь: Ми і наші мами. Я дуже люблю свою маму, але після нароження синочка, вона почала дуже втручатися в наше життя. Свариться зі мною, щоб я чоловікові дитини не давала, бо він не вміє її тримати ( а звідки ж би навчився - то його перша дитина), купати буде вона, бо ми не вміємо, ото має їхати на село на тиждень, то вже палче як вона нас лише, щоб ми з дитиною чого не зробили. А те, що я цілими днями з дитиною сама, маю їсти на всіх наварити, поприбирати і щоб дитина не плакала, а вони поприходять ввечері з роботи, то потримають малого на руках 10 хв, поки я душ прийму і вже "Скоро ходи до дитини, бо він вже їсти хоче". З чоловіком постійно сваряться через забобони. Мама каже - воду з кімнати не виносити ввечері - ту, що купали, бо дитина спати не буде і т.д. А до мене - чому я не даю дитині чаю, бо то жара і він хоче пити. Коротше, все маю робити так як вона робила. Причому до народження дитини такого не було. Не знаю скільки я ще то витримаю. І сваритися не хочеться, бо розумію, що переживає. Але якщо я вже змогла народити в "здравом уме", то і виховати зможу.
Відповідь: Ми і наші мами. я сама не прихильниця сварок, але всіх своїх батьків (в тому числі і чоловікових) наперед ставлю перед фактом, що наші діти - це будуть наші діти, а дідусі і бабусі, мов хресні феї, матимуть хіба що закидати їх подарунками, а не виховувати. ви хіба що поговоріть зі своєю мамою, розкладіть все по поличках, скажіть, що так як вона бажає вам добра, так само і ви бажаєте добра своїй дитині; і, звісно ж, варто подякувати за її допомогу (можливо, вона просто боїться бути непотрібною)
Відповідь: Ми і наші мами. Та не потурайте ви тому егоїзмові. Я теж таке мала. Місяць мовчала, а потім як вальнула, от дали спокій і мене слухали, бо їм пояснила, що вони давно забули, що і як, а мені материнський інстинкт у 100 разів більше скаже. То ж тільки вам шкодитиме, оті всі нерви...
Відповідь: Ми і наші мами. Як не прикро це звучить, але моїм найбільшим ворогом є моя мама! Змалку зацьковувала мене: то не так, се не так та й ти сама не так. Коли пішла вчитися до ВУЗу почались витикування в куску хліба. Жила з свого репетиторства та й бабця помагала. Мама ні про що крім заробляння грошей не думала, тато був на заробітках, в мами з"явився кавалер. Виховання молодшого брата і частково утримання мама(як зозуля) поклала на мене. А що творилось перед моїм весіллям страшно згадувати - справжня психологічна драма. На той час мама вже не жила з нами, приїздила тільки час від часу тай то тоді коли сварилась зі "своїм". З мамою в дім приходило пекло. Спочатку не розуміла чого вона біситься, а тоді вияснилось, що все через те, що бабця записала хату на мене, а не на маму і саме тому вона стільки років з мене знущалась. Мама заздрила, тай заздрить рідній дитині, тому що я молода, бо в мене дякувати Богу життя склалось нормальне - дім, сім"я. А мама зруйнувала сім"ю заради багатшого чоловіка. Тепер коли той добрий багатенький чоловік має її за шмату, випиває і б"є, мама розказує всім знайомим і родичам, що в неї не було інакшого виходу, бо я вигнала її з дому. Частина родичів вірять мамі і перестали спілкуватись зі мною і з бабцею. Я то переживу, час розставить все на свої місця. Але шкода бабці, яка в свої 83 дочекалась такого від рідної доньки. Дубль два почався після того як одружився мій брат і мама вирішила, що вона мусить урвати шматочок майна і для нього. Приходила з скандалами, пропонувала поділити хату навпіл, а головне при бабці казала, що їй і так скоро під смерічки, тому її кімнату теж можна ділити. Не зважала, навіть, на мою вагітність. В принципі для такої людини як моя мама нема нічого святого. Коли дівчина брата завагітніла мама настоювала на аборті. В мене три дні пішло на вмовляння не йти до невістки і не починати їхнього спільного життя з такого бруду. А головне братик страшенно ведеться на мамині слова, він під її впливом сумнівався одружуватись чи ні. Та, що тут говорити, мама й тепер втручається в його життя - каже, що брат ще не вигулявся і чого це він, наприклад, має новий рік зустрічати з сином і дружиною, краще хай позабавляється з дівчатами на корпоративі і т.д. і т.п. В кількох абзацах той жах не опишеш. Маю двох донечок, дивлячись в їхні оченята мені навіть страшно подумати про щось погане в їхній бік. Почуваю до них як і кожна мама безмежну любов і ласку. А від своєї МАМИ я ласки так і не відчула...
Відповідь: Ми і наші мами. Респект і уважуха Вашому татові!!! Я таких татів ще не зустрічала. Серйозно, передайте йому, що він молодець і герой!
Відповідь: Мамо, мамо... Мають хату ще одну? І вона пустує, чи там квартиранти? Марусю, Ви мене дивуєте. Раз є ще в батьків одна хата, то чого Ви стільки часу марно гаєте? Сядьте і поговоріть, що таки треба роз"їхатися. А Ви їм за хату або сплачувати будете їхні гроші вложені, або продасьте. Хоча Марія правду каже. Хіба що зараз в Америці можна продати?
Відповідь: Ми і наші мами. Перепрошую, дівчата, якщо вийшла трохи плутанина, але в нас були 2 паралельні теми про мамів, тому я їх об*єнала.
Відповідь: Ми і наші мами. Лянка, думаю, Ви є і будете на всі 100% хорошою мамою і другом для своїх мацьоп! Успіхів у всьому і багато посмішок фортуни!
Та в принципі зняти можна. Вигідніше звичайно купити. Он вчора не зійшлись на думці де шукати нову хату. Чоловік каже поближче до Нью Йорку, а я кажу подальше. Але ще не будемо за те сперечатись. Чисто як я. Хочу подальше би того не видіти і не чути. І як то гарно вони співають що їхні діти винні у поганих відносинах з зятем чи невісткою. Мама свята, то син чи дочка погані. Мають і не одну. Одну у Львові, то там квартиранти. Мене то б там не пустила ніза що. Одну в місті, то там тато з бабцею живе. А мама то з нами, бо я собі сама раду не даю. Тільки помочі від неї як від ... Я не тільки своїх рідних обходжую, щей її маю. І вислуховую як в мене не прибрано і то і друге. Я просто забрала від неї тепер всі козирі, що вона мені допомагала з пранням ( бо за її словами я навіть прати не вмію. а що там вміти. там машинка пере!!!) То тепер вона ані прання мені не робить, ані посуд не миє - нічого вона мені в хаті не робить. І з дітьми не допомагає зовсім. А скоро і те що вона фінансово допомагала на себе переберу і тоді не буде у неї козирів, як би не говорила. Те що колись зробила - за те їй дякую, але вже не робить то ней не ниє.
Відповідь: Ми і наші мами. Марусю, щиро Вам бажаю, щоб якомога швидше ваша "вєліколєпная шестьорка" зажила собі окремо. А мам таких мені шкода. Бо (будемо реалістами) роки йдуть, і хто знає, скільки ще залишилося, і вже би можна було розслабитися і отримувати задоволення від тих внуків.... Так ні, нейметься:umbrage:...
Відповідь: Ми і наші мами. Прикро, що так поводиться рідна мама. За кусок землі ладна перегризти дітям горло.
Відповідь: Ми і наші мами. Марусю, Вам треба як в тій байці з вуйком, що не дуже спішить додому з гостів. Господиня не витримує і до дітей:"Цюлуйте вуйка в руку, бо вуйко йде вже додому!" Так і Вам. Треба набратися наглості і сказати:"Мамо, Вам треба їхати вже додому. Там тато з бабцею за Вами заскучили!". Вона обов"язково загнівається за такі слова, раз вона у Вас така. Але через деякий час то їй перейде, або Ви не давайте гніватися і говоріть по телефону, чи при нагоді з нею, якби нічо не бувало. Не треба то носити в собі. Бо знаю таких людей, що мовчать, терплять, а тоді, як вибухнуть, то вороги навіки. А з батьками не можна ворогувати, бо батьки - то святе. Просто при подібній ситуації треба їх тактовно і твердо ставити на місце і далі жити мирно і любити їх. Бо ростуть наші діти і вони все як на касету в пам"яті записують.
Відповідь: Ми і наші мами. І тоді до Марусі почнуть їздити делегати й розказувати їй, яка вона погана й нечемна донька... :8:
Відповідь: Ми і наші мами. Вже нині дзвонили і сказали що будуть зі мною в неділю говорити. А я кажу, що я зі своєї позиції не зійду. Як комусь ся не подобає, то гірше для них. Закинули мені що діти дуже ся змінили від коли я мамі гаркнула. Он тільки не зрозуміла чи в добру чи то в погану сторону? Не встигла запитати.
Відповідь: Ми і наші мами. Відколи ти мамі гаркнула, чи відколи мама дитину твою вибила? Вони щось явно мають проблеми зі здоровим оцінюванням ситуації. Ополченці, ду хулєри... Ти там не давайся! Ти не одна! Нас за тобою ціла стіна з посиденьок! Так що ти нас не підведи й тримайся!
Відповідь: Ми і наші мами. Дякую Марійцю, бо останніми днями мама поводиться так, ніби старається нам показати, що вона нічого нашого не хоче і не потребує. І нехай. І всіляко показує що я погана стала через свого поганого чоловіка.