Відповідь: Ми і наші мами Ага) В мене таке враження я наглядач збоку. Хоча якби таке сталось, то це б не можна було б назвати відпочинком. Мені б говорили коли я маю гуляти, коли маю спати йти, а щодо дитини... То взагалі певно б треба було б мовчати, або сваритись, бо вирішували б за мене повністю усе. Бо так правильно. А що можу знати я? Ніц!!!) Тому чесно дивує, коли на відпочинок береш маму з татом. Заради чого?
Відповідь: Ми і наші мами ех, в "молодості" думалось якби то тільки кудись сліняти без батьків і кожну спільну вилазку на природу сприймала як страшну каторгу...про спільний відпочинок в карпатах чи на морі не могло бути й мови....Але пройшли роки і все сприймається зовсім по іншому. Ми зараз через раз берем десь батьків на шашлики, на природку, і вже немає того щоб напрягали вони нас. А з мамуською на відпочинку мені взагалі супер, завжди допоможе з дітьом, відпустить потусити трошки...та і бачу що вони також сумують саменькі, я і сестра вже живем свохм життям, а вони лишились самі з котом
Відповідь: Ми і наші мами Я також вважаю,що дітей треба носити на руках,тулити до себе, поки маленькі,а то підростуть не дадуться.Бути з мамою--це не "навчили так",а необхідність для дитяти.Хоча дорослі нас вчили й надалі намагаються повчати.Нічого тут не вдієш--послухай і зроби по своєму
Відповідь: Ми і наші мами А мама користувалася підгузками? У моїх батьків було висаджування й пеленки.
Відповідь: Ми і наші мами не бачу нічого поганого в спільному відпочину От якраз плануєм такий відпочинок. Заради чого їдемо з батьками, а вони з нами? Щоб провести спільно час, поспілкуватись і відпочити. Я - від дітей, а мама - від кухні Головне, щоб такий відпочинок підходив обом сторонам. Поки писала, Каті написала мої думки
Відповідь: Ми і наші мами Ви так пишите ніби я своєї мами не бачу роками, а тут вона попросилась мені допомагати (не знаю як чия, але моя б мені в житті не приготувала ніяких салат на природі чи зварила або спекла пиріжки, або добровільно взяла дітей на річку, аби ті бавились. Може в когось мама і буде безплатною робочою силою а в мене то хіба додаткова робота - подай, принеси, я хочу їсти!) а я її з собою не хочу брати. Знаєте, коли ви з батьками кожну суботу-неділю на природі і шашликах, то в Карпати на кілька тижнів вам їх волочити не захочеться. Я просто вважаю що моя мама не буде чутись добре в товаристві моїх друзів і насолоджуватись таким відпочинком як я собі з чоловіком запланувала.
Відповідь: Ми і наші мами На день-два, так) Але не на 10 днів. Тим паче коли я живу з батьками, то коли мова йде про відпочинок, я його бачу лише з чоловіком і сином, щоб більше часу провести у нашій малесенькій сім"Ї
Відповідь: Ми і наші мами а я ніколи не сприймаю і не вдношусь до мами , як до безкоштовної робочої сили..це якось..образливо чи як.Вона сама бачить моменти коли я потребую її допомогиі сама її пропонує.Ну але я знаю що в мене мама золото.Нераз кажу їй щоб більше часу на сее витрачала, а не бігла після роботи до мене....а вона всерівно біжить, то старшого забере погуляти, то молодшого понянчить. От ходила вона на акваеробіку...а тут після моїх родів якось питаю чи ще ходить, а мама каже, що ні, бо часу немаю, краще я до внуків забіжу...Насварила її, але толку... ну то вже інше. Мої батьки дуже добре знають наших з чоловіком друзів, кумів і ми нормально можемо прводити спільно час, бачу їм то цікаво, з молоддю поспілкуватись,поговорити
Відповідь: Ми і наші мами А це я роблю щодня. Тому відпочинок, і називається відпочинком від того, що я роблю, бачу щодня. А от від малого не хочеться відпочивати) Навпаки, хочеться побути побільше втрьох) А щодо вилазки на природу, шашлики, то є супер. І я сама люблю такі дні. Але що забагато, то не здорово
Відповідь: Ми і наші мами Ну, отут і ключ проблеми й справи. Не завжди підходить ОБОМ. Ми з батьками відпочивали минулого літа. Раз на якийсь час можна й так. Просто я сімейний відпочинок сприймаю саме як наш сімейний час: я, чоловік і діти. Як можливість для нас відпочити від буденності й побути разом "поза світом". Та й не уявляю, як то відпочити, якщо ти щось дитині кажеш, а постійно знаходиться хтось, хто тобі щось наперекір каже. То не відпочинок, то постійна бойова готовність і нерви.
Відповідь: Ми і наші мами ну да...то інше. Коли живете з батьками то справді деколи хочеться усамітнитись своєю сімейкою
Відповідь: Ми і наші мами Мої батьки також знають моїх кумів, але вони не схвалюють мого вибору ані чоловіка ані друзів, то про який спільний відпочинок може йти мова. Моя мама навіть не сприймає друзів своєї сестри, не те що доньки. Так мені виглядає що я вам про образи, а ви мені про гарбузи. Я виросла в колгоспі, і наразі не маю потреби продовжувати цю традицію.
Відповідь: Ми і наші мами та я не в тому значені, що десь піти від дітей Просто коли останні 2 місяці Оленка дико плаче, якщо я виходжу з кімнати, то хочеться хоч трошки відпочити ну і по темі. Зараз в мене з мамою кращі стосунки, ніж колись. Мама почала розуміти мене, чи що??? Тішусь неймовірно, так легко стало спілкуватись.
Відповідь: Ми і наші мами Дівчата, вам тут не знайти порозуміння ніяк. Якби Катя мала таку маму, як Маруся, теж би хотіла на відпочинок десь подалі і САМА.
Відповідь: Ми і наші мами Я розумію таке. Я не могла випустити Анни з рук 24/7 коли вона народилась, а коли потім їй був рік то я мусіла по-пластунськи вилізати з кімнати. А з Андріаною, то взагалі - вона нікого не признає крім мене. Але всеодно всюди відпочивали лишень з ними, і без додакової помочі. Я відпочиваю вже тим що знаю що чоловік поряд а не на роботі, дітки парпаються в пісочку.
Відповідь: Ми і наші мами Як про мене написано))) Саме такий для мене є відпочинок. А щодо малого, то так важко часом. Але не хочеться від цього відпочивати. Він так швидко росте... Я вже сумую за тими моментами, коли він важив 3 кілограми, а не 12)
Відповідь: Ми і наші мами Ні, але вважає їх досягненням прогресу. На жаль, вона ще вважає нормальним, що мою племінницю лише зараз починають привчати до горщика (їй вже 2 з половиною), просто брат з дружиною донедавна жили на квартирі, бо переїхали в інше місто і чекали, доки збудують будинок; а там були світлі ковроліни на підлозі і вони не хотіли їх бруднити.
Відповідь: Ми і наші мами ну ви пишете про свої відносини, а я про свої Я ж не намагаюсь вас в чомусь переконати...В кожного з нас різні батьки, різні стосунки з батьками...але дай Бог їм всім здоров"я.
Відповідь: Ми і наші мами в нас одна мама на двох? дитина МАЄ спати вдень! шо ти його тягаєш/волочиш по місту? ніякого режиму!! грр а про то, шо як *вмреш - то заробиш* - класика порвала зв*язки колись, то ходила тиждень і доривала. бо не везли мене неслухняну дочку в лікарню - нашо? заживе, ніц їй не буде. в неї сесія. а то шо 13 поверх гуртожитку без ліфта - має паличку - най лазить а зараз часто скаржиться - мене то болить, мене сьо болить. а я чертсва, реально аж страшно. бо так звикла до тої черствості з її боку, до категоричності (про бабу навіть не кажу, не маю ніякого відчуття до неї відколи вона до мами переїхала) сама зараз кажу - ну чого ти мені жалієшся? шо ти хочеш почути? та піди в лікарню. най тебе подивться лікар каже мені - я боюсь, шо в мене якась страшна хвороба кажу - бійся. при тому шо всі болячки *загострюються* тоді, коли мене нема. як тільки приїду - все нормально. так тільки, по мєлочі. коли я є - розслабиться, не слухає свої болячки. має голову іншим забиту