Відповідь: Ми і наші мами Я свою Мамусю дуже люблю, хоч і буває по-різному. Я уже змирилась з тим, що я ніколи вже для мами "не виросту", що я ніколи не порозумнішаю...деколи це навіть і вигідно! І як би мені не хотілось повторювати Мамині помилки, я дуже часто ловлю себе на тому, що поступаю так як вона, знаходжу в собі щораз більше тих самих поглядів на життя... Раніше такого не помічала... В мене двоє дітей...я мама...але, і мені самій так потрібна Мама..., так інколи надоїдає бути "доброю хазяйкою, жінкою...", а хочеться побути маленькою дівчинкою, безтурботною....от пишу і навіть вираз на обличчі змінився, посміхаюсь сама собі...ах добре було бути дитиною...але це розуміється саме тепер... Інколи в мене залежність до Мами, лиш проснулась, а вже телефон в руки... Якби там не було, хто б що не говорив, але мати Маму і бути Мамою-це ЩАСТЯ!!!
Відповідь: Ми і наші мами Хочу запропонувати тест "Чи станете Ви копією своєї мами". http://www.wmj.ru/services/enjoy/tests/page/test/stanesh-li-ty-kopiej-svoej-mamy/
Відповідь: Ми і наші мами Пройшла тест, от результат і в принципі, так воно і є. Раджу всім перевірити... "Помимо мудрости и интуиции природа наградила тебя аналитическим умом и характером, по складу более близким к мужскому. Поэтому, взяв лучшее у женщин своего рода, ты стремишься избежать их ошибок и слабостей. Постоянная работа над собой, целеустремленность, умение объективно видеть людей и ситуацию делают тебя достойной преемницей мамы на семейном троне."
Відповідь: Ми і наші мами Видрукую і дам почитати, бо мама весь час каже що я зовсім на неї не схожа. (Хоча моя зовнішність її копія) Ты – зеркальное отражение своей мамы Не каждая может назвать маму своей самой близкой подругой. Но твоя мама, судя по всему, во многом эталон для тебя, и ваши общие черты в характере, жизненных взглядах, похожие манеры и вкусы, а возможно даже, и сходство во внешности скорее радуют тебя, чем огорчают. Ты – образцовая дочь, которая со временем станет или уже стала образцовой женой и мамой.
Відповідь: Ми і наші мами Ты – полная противоположность своей мамы Похоже, ты не готова «повторить» маму, как бы сильно ее ни любила, и тебя нельзя осуждать за это. Ты человек зрелый и самодостаточный, а значит, имеешь разумные причины для «бунта». Возможно, время изменит ситуацию, но сейчас в тебе слишком много собственной женской энергии, которой нужно проявиться. Твой выбор – быть хозяйкой в своем доме и в своей жизни. .....що і треба було доказати....
Відповідь: Ми і наші мами В нас з мамою дружні стосунки-ми найближчі подруги, довіряю їй на всі 100%. Але відчуваю, що коли народиться дитинча, то, напевно, стосунки наші погіршаться(найбільше цього боюся), бо знаю-теж буде говорити що і як потрібно робити, що не правильно роблю,а коли наші думки не сходяться, то дуже важко, бо дуже вперті і завжди стоїмо на своєму не враховуючи іншої думки (такі вже ми). Рятує хоч те, що живемо в різних містах. Найбільше боюсь, про сосунки з мамою після народження Даньки.
Відповідь: Ми і наші мами Назва така кумедна))) Щось в тому є, не знаю, покращена копія, чи погіршена...ми досить різні, але багато чого помічаю схожого у своїй поведінці, і чим старшою стаю - тим більше це проявляється
Відповідь: Ми і наші мами Ты – полная противоположность своей мамы Похоже, ты не готова «повторить» маму, как бы сильно ее ни любила, и тебя нельзя осуждать за это. Ты человек зрелый и самодостаточный, а значит, имеешь разумные причины для «бунта». Возможно, время изменит ситуацию, но сейчас в тебе слишком много собственной женской энергии, которой нужно проявиться. Твой выбор – быть хозяйкой в своем доме и в своей жизни.
Відповідь: Ми і наші мами Ты – зеркальное отражение своей мамы Але! Ваши общие черты в характере, жизненных взглядах, похожие манеры и вкусы, а возможно даже, и сходство во внешности скорее радуют тебя, чем огорчают. - скорее огорчают, чем радуют( Ты – образцовая дочь - таку роль мені нав"язали. Клянемся себе, что будем делать все по-другому. Но психологи утверждают, что, не отдавая себе в этом отчет, мы нередко поступаем точь-в-точь, как они. А как отреагируешь ты, если вдруг заметишь, что говоришь или делаешь что-то, как твоя мама? - Во-во... І деколи ніц не можу з собою зробити
Відповідь: Ми і наші мами В мене по тесту вийшло, що я повна протилежність своєї мами. УРА!!!:dance2: Треба це чоловікові показати. А то він завжди каже, щоб я часом не стала такою, як моя мамуня. Ну ще до народження дитини можна було терпіти, але зараз - то повний "капец". Яке то щастя, що ми живемо окремо. Але ж є домашній телефон: і по декілька раз на день мама дзвонить і питає: а що "мій маленький Костик" робить, а що він їв, а він такий худенький, ти його побільше напихай, а ще треба робити так... і не робити так... Деколи просто виключаю телефон. А тато мій, то взагалі просто супер. Приїде в гості, візьме малого і йде з ним в парк гуляти, а я за той час щось по хаті роблю. І нічого лишнього не питає, не вказує, що робити. Синочок за дідом пропадає.
Відповідь: Ми і наші мами Ты – улучшенная версия своей мамы Помимо мудрости и интуиции природа наградила тебя аналитическим умом и характером, по складу более близким к мужскому. Поэтому, взяв лучшее у женщин своего рода, ты стремишься избежать их ошибок и слабостей. Постоянная работа над собой, целеустремленность, умение объективно видеть людей и ситуацию делают тебя достойной преемницей мамы на семейном троне.
Відповідь: Ми і наші мами А я сиджу і плачу. Дитину рідко на кого залишаю , хіба як чоловік вихідний, то з ним. На днях вирішила записатися на танці , от вчора перший раз пішла на танці, а сьогодні була в театрі (звісно довго мене не було, бо ж вистава довга три години з антрактом ну і дорога , то мене вдома не було 5-ть годин) Я лише зайшла в двері і почула таке: Як я з нею витримую (тобто з моєю дитиною) вона усього хоче( тобто молочко, кампо їсти, читати і т.і.) вона бубонить і певно заважає дивитися їй серіали, і додала все це був останній раз що вона з нею сиділа (ну як так, рідна внучка одненька тут біля неї інші внуки далеко, а вона таке говорить)я кажу ,а вон інші сдять і не плачуть , а вона каже я стара і вже не маю сил (мамі 54 роки я в шоці)ага то вона з внучкою посидіти стара , а як з подругами в кафе то ні , так обідно. Шкода бо немає між нами розуміння, а ще шкода бо я так хотіла походити на танці ще й свою кумоньку підписала разом ходити , а тут таке що певно сама не буду ходити. Все виговорилася.
Відповідь: Ми і наші мами Ты – зеркальное отражение своей мамы Не каждая может назвать маму своей самой близкой подругой. Но твоя мама, судя по всему, во многом эталон для тебя, и ваши общие черты в характере, жизненных взглядах, похожие манеры и вкусы, а возможно даже, и сходство во внешности скорее радуют тебя, чем огорчают. Ты – образцовая дочь, которая со временем станет или уже стала образцовой женой и мамой. і то повністю правда
Відповідь: Ми і наші мами Таке дуже прикро від мами чути і нераз собі думаєш а пощо лишаю дітей з мамою як потім маю вічно вислуховувати. То так ніби я одна така чокута а всі довкола просто не розуміють чого це я нервуюсь. Он вчора домовилась з сестрою що вона мені посидить з дітьми. Я лечу з роботи, на дворі темно хоч око виколи, затори на дорогах жахливі, я вибігла з роботи і не пішла в туалет, сиджу півтора години в машині гину... старших забрала зі школи і лечу до сестри, бо вже час підпирає а мені ще малечу треба забрати. Приїжджаю до сестри під хату а там темно і нікого нема. Дзвоню до неї, не відповідає. Дзвоню до її чоловіка на мобільний, а вона мені каже - а ми поїхали в магазин бо мені землі не вистарчило. Ми скоро будемо. Я кинула трубку, розвернулась і поїхала геть. Забрала малечу і пішла з дітьми в китайську забігаловку. А середульша моя лекцію Катехизму пропустила. І отакево. А на наступний тиждень їду на чотири дні на конференцію і боюсь що дітей мені залишать в школі, бо зранку чоловік ще заведе до школи а он ввечері хто забере? Страх мене збирає. ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ---------- а ось цього робити не треба. Вона спеціально вам таке зробила аби ви відмовились від танців, бо не хоче вона аби у вас було особисте життя. Але нехай собі що там хоче, ви маєте право ходити на танці.
Відповідь: Ми і наші мами Ljus6ka, я навіть подумати не могла, що є такі бабці. А моя мама, мабуть, повна протилежність вашій, їй 55 років. Цього року вже виходить на пенсію і просто горить бажанням сидіти з внуком. Але я щось не дуже хочу залишати малого на маму. Вона так над ним трясеться: щоб часом ручки не були холодні, годує кожні пів години, дає йому все, на що пальцем покаже. І теж не знаю, що робити: з однієї сторони добре, що є кому з синочком посидіти, а з іншої - не хочеться, щоб так дитину виховували...
Відповідь: Ми і наші мами А який ж тоді вихід? Хіба що няньку наймати...не може ж вона маму заставити...та й не зобов'язана вона, теоретично.