Відповідь: Механіка чи АКП? А я б краще як трамвайчик. Помало зате впевнено. На автоматі не їздила, але якби зараз купувала авто точно б обрала автомат. Думаю напевно легше їздити, особливо для тих у кого менеше стажу
Відповідь: Механіка чи АКП? коли автомат і задній привід, то на спуску і підйомі зимою дуже заносить, а тормозити мотором(понижуючи передачу)нема як. Буває думаю, пора другу, дивлюсь а вона вже третя ввімкнена. Автомат має бути в голові)))а коробка по наших дорогах краще ручна)))Імхо ---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ---------- спешу легше,перші 2 місяця, з механіки ви без проблем пересядете на автомат, чи комбі, а от з автомата на щось інше - будуть складності. "Тяжело в учении,легко в бою"
Відповідь: Механіка чи АКП? Вчилась я їздити на механіці звісно. Але за останні 2 роки, що їжджу на своїй машинці АКП зовсім забула як воно. Тому за кермо машини чоловіка (механіка) сідаю лише коли їдемо на природу щоб собі про всяк випадок нагадати як воно ті передачі перемикати і де воно взагалі то щеплення...По місту би не ризикнула.
Відповідь: Механіка чи АКП? Стандартно на курсах навчалась керуванню на механічній коробці передач та ще й на "шістірці". Кажуть, коли навчання проходить на такого типу авто, то можна їздити потім на будь-чому. Проте авто вибирала тільки з АКП - легше і впевненіше їздити, коли немає відволікаючих моментів таких, як механічна коробка. Тут головне не сплутати педалі)))
Відповідь: Механіка чи АКП? Завжди казала і казатиму надалі, хто хоче спростити собі життя, хай придумає таку машину, щоб ще і руля не треба було. Здасть на права, сяде на місце де був руль і після того називає себе "водієм". Може ще й педалей не треба, тоді точно не буде що плутати. Хоч би скільки я мала грошей і які б були часи, ніколи не сяду і не визнаю автомат. Авто це моя стихія, я настільки люблю водіння (сам процес), сідаю за все, що мені тільки трапляється (хоч це машина, трактор, комбайн, фура, ЗІЛ, Газон, автобус), будь-що, що має колеса і коробку передач, що автомат для мене це просто неприйнятно. Я вчилася їздити коли ще ногами до педалей не досягала, зараз можу сонна їхати, мені не треба думати над тим, що зробити, тіло все робить на рівні інстинкту. Я люблю сам процес, а в автоматі його, як такого, немає. Тому для мене це не машина. Крутити рулем може і мій чоловік, який поняття не має у водінні і не хоче, і 1 річна дитина, яку посадиш на колінка. Як одного, так і другу водієм не назвеш. Справжнього водія в процесі ніщо не може відволікти. Можна і з пасажирами спілкуватися, і радіо слухати. І це ніяк не вплине на саме водіння. Потрібен лише певний стаж і істинне бажання вчитися, а не так просто, бо всі їздять і я буду.
Відповідь: Механіка чи АКП? Повністю згідна з попереднім дописом, Олюшки. Дві попередні машини були на механіці, а зараз рулюю на автоматі, просто склалось так, що даної моделі автівки не було на механіці, тому взяла автомат Недавно моя машина попала на сервіс на цілий тиждень! В мене була ломка і мій знайомий давав мені свою на механіці на цілий день, поки він був на роботі Ото вже я відірвалась : декілька секунд я привикала, а потім просто насолоджувалась водінням, навіть забувала про те, що це не мій автомобіль, рука сама по собі переключала передвчі, нога тягнулась до зчеплення. Після того я зрозуміла, що не хочу більше автомата, а тільки механіку. А ще на механіці я себе більш впевненіше почуваю на трасі, бо є відчуття, що я керую машиною, а не вона мною. Доречі, мій чоловік також взагалі не сідає за кермо і не рветься, йому і так комфортно) і все я встигаю на механіці: і дітей построїти, і по телефоні говорити, і радіо переключати, і т.д. Тому водіння механіки -- це моя любофффф.
Відповідь: Механіка чи АКП? для цього треба брати автомат з нормальним і потужним мотором, а не пів літровим даєш більше газку і все чьотко контролюєш і набагато швидше ніж на палці Вже придумав, гугл зараз навіть буси та іншу комерційну техніку роблять на автоматі, і все гуд, ще трохи я думаю забудемо за ту палку... он в сучасних літаках Аеробусах, навіть штурвалу нема, і нічого літають ... По Лондону їздить DLR(поїзд без водія), гугл розробляє безпілотні автомобілі, вже навіть випробування були їздять досить непогано. Для чого крутити педалі, якщо це замість тебе дуже добре може робити техніка? Що таке може зробити механіка чого не може зробити автомат? (тільки я говорю про нормальний автомат у союзі з нормальним мотором, а не економ пропозицію від чері ч и тп)
Відповідь: Механіка чи АКП? Я не знаю, що може автомат і знати не бажаю. а крутити рулем для мене це не водіння.
Відповідь: Механіка чи АКП? і не тільки гугл вніманіє, смєртєльний номєр http://www.youtube.com/watch?v=DgIAs3sBxCQ&list=UUYwrS5QvBY_JbSdbINLey6Q
Відповідь: Механіка чи АКП? В мене на Foresteri мотор нормальний, чи ні? Ну, з цим можна сперечатись і сперечатись... Чомусь гоночні автомобілі не на автоматі, цікаво чому?
Відповідь: Механіка чи АКП? а як щодо Р(роботизована)КП? вроді там можна і на автоматі і якщо дуже вже хочеться то вмикати режим механіки і самій клікати передачки
Відповідь: Механіка чи АКП? є купа АКПП є можливістю ручного переключення передач, так звані Тіптроніки але показує досвід, що цю можливість використовують дуже рідко, немає потреби хіба одразу після покупки кілька разів, щоб спробувати
Відповідь: Механіка чи АКП? А для чого ускладнювати собі життя? Я он не вмію їздити на автоматі, і начхать який мужчина що скаже, чи буде вважати мене неповноцінним водієм. Я знаю, що їду добре, прямо, часами навіть вмію наліво і направо повернути. Жартую. Головне їхати впевнено і все буде в порядку. Я за автоматику!
Відповідь: Механіка чи АКП? Це взагалі дві різні машини: і по відчуттях, і по динаміці. Їх взагалі важко рівняти... Самі ж майстри ( знайомі) все ж таки радять брати механіку, навіть на найновіші моделі. І тут зовсім не справа в середньовіччі, а в надійності і передбачуванності. Я, наприклад, цікавлюсь новим Outbackом, то казали, що дизель на механіці, це взагалі пісня! І Ви так любите спригнути з теми
Відповідь: Механіка чи АКП? То може варто поміняти майстрів? Надійність 10-ти річного "лексуса", "бемеве" на автоматі, викликає довіру. А непередбачуваність це параметр автомобілів "Чері куку" і їх же родічів А щодо субару, то дизель для них ніби новий девайс, як то кажуть машина "ше сира"
Відповідь: Механіка чи АКП? ой ну що вам сказати в сегменті автомобілів преміум-класу авто на механці продається менше 1%, це буквально кілька авто в рік (не більше 10, а то і 5) а власники таких авто хочуть від машини і відчутті, і динаміки нові автомати на таких автомобілях - значно розумніші за більшість водіїв, не залежно від стажу водіння, віку, статі... ну і економніші, так автомати економніші так шо "как сказать" але я не відкидаю того, що є фанати, яких пре сам процес переключення передач, але зновуж таки - їх одиниці хоча підозрюю, що в сегменті бізнес-класу і нижче - ситуація діаметрально протилежна. але і на тій вулиці буде ще свято
Відповідь: Механіка чи АКП? Я, напевно, відношусь до останніх. Вчилась їздити (ще в далекому 20столітті) на механіці і чомусь автомати не сприймаю. Як на мене, то механіка ще якось примушує тебе думати, зосереджуватись, відчувати машину, як то кажуть, "бути з нею одним цілим". Не пробувала сама кермувати машиною з "автоматом", але якось їхала зі співробітницею,в якої новеньке "Поло" з АКП...Ну не моє це Я розумію,що технології йдуть вперед,щоб зробити життя людини легшим, але...А де ж відчуття і купа думок в голові: "О, боже, де та перша, ой я шось зчіплення зарізко кинула. ой-ой, як же то під горку машину притримати,щоб вона не скотилась..."І ще купа всяких різних переживань і відчуттів. Це ж свого роду отримання адреналінчику! Так що я для себе вибрала механіку і нізащо не поміняю її на автомат,хоч погоджуюсь,що він значно спрощує життя за кермом. Але не дає отримати кайфу від співпраці з машиною
Відповідь: Механіка чи АКП? Погоджуюсь. Або їх так дійсно пре, або вони консерватори. Зараз я їзджу на механіці, і це для мене не проблема абсолютно, але мабуть наступне авто було б таки на автоматі ( якщо дозволить гаманець).