Відповідь: Механіка чи АКП? Ну в нас цього краще не допускати, бо тут вже прав буде той, в кого більше самі знаєте чого. А так, я таки ціла і неушкоджена вибралася. Дуже дякую!
Відповідь: Механіка чи АКП? ОТАКІ ВОДІЇ-ЧАЙНИКИ НАЙНЕБЕЗПЕЧНІШІ! Вони думають що їдуть по правилах коли повзуть в лівому ряді 40 км ч, але уявленння навіть немають що то таке ті правила і що відбувається на дорозі, і який пункт правил в даному випадку порушують! Мало знати правила, треба ще орієнтуватись в дорожній обстановці, і зважати на других учасників руху, треба дивитись по дзеркалам що твориться ззаді, зліва, справа і тп... Бо якщо тупо слідувати правилам ДТП неминуче! Автомат не автомат, я думаю для нормального водія різниці нема, на чому їздити. Якщо пересідання з одного на інше не викликає колізії, тоді водій може гордитись собою. А в інакшому випадку якщо водій сідає з автомату на механіку і забуває переключати передачі, або якщо з механіки сідає на автомат і зі всієї дурі вижимає щеплення і тп значить є над чим працювати! але в будь якому випадку на автоматі набагато зручніше їздити по місті, набагато простіше плентатись у тянучці і тп... то як пральна машина, купив пральну машину, загрузив і п"єш каву і кажеш у мене прання в той час як інші руки в мозолі витирають затираючи плями.. - віддай монотонну роботу машині
Відповідь: Механіка чи АКП? гм, Ви побачили в дописі Олюшки про 40 км в лівому ряді? То навіщо робити такі узагальнення? Загалом оця риторика про є надзвичайно небезпечною. Бо хтось нею прикриває неподання сигналу за 50 м до маневру (що в завантаженому автами і поворотами місті є справді нонсенсом), а хтось обгін на 90 по зустрічній, коли всі стоять в тянучці. Останні теж вважають, що у них, на відміну від решти чайників, виходить Так от, того всього мало. Ще треба вміти бачити всіх довкола і передбачити їхній наступний крок. Для прикладу, в мене чоловік завжди забирає ногу з газу, якщо по тротуару перед ним йде мала дитина не за руку. Або до бровки (навіть не на переході) підходить кобіта з мобільником. Чи до перехрестя, на якому в нього зелене, збоку на червоне підлітає щось типу отої білої камрі на великій швидкості (в цій ситуації часом навпаки витискає газ, залежно від дистанцій). Але то все офтоп в цій темі, нє?
Відповідь: Механіка чи АКП? Я щось теж не дуже розумію, для чого Ви тут мій допис цитуєте? Я писала про тих, що слідують ПДР, а не думають, що це роблять.
Відповідь: Механіка чи АКП? дівчат,це все діло звички. хтось і на автоматі, розгружений від коробки , не встигає по сторонах дивитись, а хтось на ручній не задумується. Просто ручна коробка на німцях і ручна коробка на жигулях наприклад . "это две большие разницы". Я за ручну і за передній привід. зима і гірки))))
Відповідь: Механіка чи АКП? Щось маєте проти жигулів? І чим то вони відрізняються? Вдома їжджу на жигулях, на роботі їжджу на німцю з механікою, і на німцю з автоматом. Різниці аж такої - нема. Кожна машина хороша по свому. Автомат - зручно, механіка - привично. Головне вміти їздити на будь-чому, і відчувати машину. А чи іномарка чи жигулі - то діло фінансове. .. тоді краще не сідати за кермо, і не ризикувати самому, і не наражати інших на небезпеку.
Відповідь: Механіка чи АКП? Вімти треба на механіці, а на автоматі й дитина їздити зможе )))) (у мене фабія МКПП - їзджу добре, те що механіка - нітрохи не помічаю)
Відповідь: Механіка чи АКП? Абсолютно не погоджуюсь. Бо крім того, щоб перемикати/не перемикати передачі, ще треба добре орієнтуватись на дорозі. І правила знати. Автомат - це просто комфорт, а не "машина сама їде".
Відповідь: Механіка чи АКП? І я погоджуюся, автомат - це комфорт. Навіщо ускладнювати собі життя. Тим більше коли ти за кермом, а ззаду 2є розбишак то пити то їсти дай то Іраdами не можуть поділитися, то мало не побилися, а їхати ще 200 км
Відповідь: Механіка чи АКП? Будь яка машина це вже добре, якщо їздиш нормально. Мужчини частенько говорять "Жінка за рульом - те саме що мавпа з гранатою" - самі вони такі! А я вже вкотре переконуюсь що жінки нічим не поступаються!!! Звичайно є винятки, але вони є обох статей!!!!!) Стосовно механіки чи автомату: знайома з обома, але все таки їжджу на механіці) Коли брали машину - хотіла автомат бо боялась рушати під горку, особливо коли якесь "порше" ззаду... а одна розумна людина сказала "Чого боїшся, той хто ззаду буде винуватий, бо недотримався дистанції" і знаєте, мене це заспокоїло))) Є ж багато способів як рушати так щоб машина в зад не котилась... просто тре бути впевненою і не паритись!! О, і ще одне "ЗА" стосовно механіки - її обслуговування все таки набагато дешевше ніж в автомата) Але кожному своє)**
Відповідь: Механіка чи АКП? насмішили!!! просвітіть мене темного, як часто і як саме ви обслуговуєте коробку???
Відповідь: Механіка чи АКП? А я і не казала що часто... я веду до того, що якщо і брати машину на автоматі, то краще нову (а це знову ж таки не всім по кишені). Просто з ремонтом автомата можна солідно попасти в "копієчку". Я просто ділюсь тим що знаю, і це мій погляд...)
Відповідь: Механіка чи АКП? я би сказав що "якщо і брати машину, то краще нову" бо з будь яким ремонтом можна попасти в копієчку! І до чого тут автомат?
Відповідь: Механіка чи АКП? В мене автомат. При чому я придбала б/у. Жодних проблем. Щодо їзди в зимовий період - то для цього є понижені передачі. Вважаю, що автомат - це комфорт, від якого не варто відмовлятись.
Відповідь: Механіка чи АКП? АКП!!!! АКП!!! Тоді за кермом - "відпочиваєш" і зосереджуєшся на необхідному!!!!!!!!
Відповідь: Механіка чи АКП? "На вкус и цвет...' Я ніколи не їздила на автоматі, тому фекати не буду. Наразі я отримую задоволення від механіки, мені подобається керувати машиною максимально, без електроніки. Признаю автомат на машинах класом вище. До прикладу, (марки і моделі називати не буду) машина бюджетного варіанту, але хорошої марки на автоматі при старті під гірку думає 3 сек, за цей час відкочується. Класичний приклад дешевого автомату. Нещасний власний стоїть на "ручнику" і чекає поки машинка почне їхати. От і вся дилема "Механіка чи автомат" - на добротний автомат треба більше грошей ніж на механіку в тому ж класі. п.с. В преміум-брендів в більшості механіки немає навіть в базовій комплектації...
Відповідь: Механіка чи АКП? хм... мені видається, що власне на акпп машина якраз і не відкочується, це одна з переваг мотор! мотор потужніший тра :xaxa: в більшості якраз і механіка, а автомат за доплату, десь третина модельного ряду на автоматі в базі
Відповідь: Механіка чи АКП? це "нормальний" автомат, де стоїть "хіллхолдер". Вони, до речі, і на механіці зустрічаються про що і мова. а на то вже треба $$$ я мала на увазі преміуми типу Лексус, БМВ і Мерседеси. В них зараз рідко зустрінеш "ручку". Не той клієнт, щоб "маслати"
Відповідь: Механіка чи АКП? ну тут все залежить від країни і до чого звикли люди! в Італії машину на автоматі знайти не важко, але коштує вона дорожче, і загалом рідко визнається водіями! те саме бачила і в сусідній Австрії, і в німців, які і їздять на тих от самих БМВ!
Відповідь: Механіка чи АКП? Я говорю виключно за Україну і Львів. В нас такого класу авто купують на автоматі (90...Їздили по салонах, то останнім часом механіку навіть на Пежо чи Ніссан треба замовляти. Попит на автомати, нехай навіть найдешевші..Мало хто хоче по наших корках дьоргати ручкою...