Механіка чи АКП?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Sonne, 24 Квітень 2009.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Механіка чи АКП?

2. sani

sani New Member

ОТАКІ ВОДІЇ-ЧАЙНИКИ НАЙНЕБЕЗПЕЧНІШІ! Вони думають що їдуть по правилах коли повзуть в лівому ряді 40 км ч, але уявленння навіть немають що то таке ті правила і що відбувається на дорозі, і який пункт правил в даному випадку порушують!

Мало знати правила, треба ще орієнтуватись в дорожній обстановці, і зважати на других учасників руху, треба дивитись по дзеркалам що твориться ззаді, зліва, справа і тп...
    Бо якщо тупо слідувати правилам ДТП неминуче!

Автомат не автомат, я думаю для нормального водія різниці нема, на чому їздити. Якщо пересідання з одного на інше не викликає колізії, тоді водій може гордитись собою. А в інакшому випадку якщо водій сідає з автомату на механіку і забуває переключати передачі, або якщо з механіки сідає на автомат і зі всієї дурі вижимає щеплення і тп значить є над чим працювати!

але в будь якому випадку на автоматі набагато зручніше їздити по місті, набагато простіше плентатись у тянучці і тп...
    то як пральна машина, купив пральну машину, загрузив і п"єш каву і кажеш у мене прання ;) в той час як інші руки в мозолі витирають затираючи плями.. - віддай монотонну роботу машині ;)

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

5. shkodnica

shkodnica New Member

дівчат,це все діло звички. хтось і на автоматі, розгружений від коробки , не встигає по сторонах дивитись, а хтось на ручній не задумується. Просто ручна коробка на німцях і ручна коробка на жигулях наприклад . "это две большие разницы". Я за ручну і за передній привід. зима і гірки))))

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2012
  6. Megan

Megan Well-Known Member

Щось маєте проти жигулів? І чим то вони відрізняються? Вдома їжджу на жигулях, на роботі їжджу на німцю з механікою, і на німцю з автоматом. Різниці аж такої - нема. Кожна машина хороша по свому. Автомат - зручно, механіка - привично. Головне вміти їздити на будь-чому, і відчувати машину. А чи іномарка чи жигулі - то діло фінансове.

.. тоді краще не сідати за кермо, і не ризикувати самому, і не наражати інших на небезпеку.

7. Xovrashok

Xovrashok New Member

Вімти треба на механіці, а на автоматі й дитина їздити зможе ))))
    (у мене фабія МКПП - їзджу добре, те що механіка - нітрохи не помічаю)

8. Megan

Megan Well-Known Member

Абсолютно не погоджуюсь. Бо крім того, щоб перемикати/не перемикати передачі, ще треба добре орієнтуватись на дорозі. І правила знати. Автомат - це просто комфорт, а не "машина сама їде".

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я погоджуюся, автомат - це комфорт. Навіщо ускладнювати собі життя. Тим більше коли ти за кермом, а ззаду 2є розбишак то пити то їсти дай то Іраdами не можуть поділитися, то мало не побилися, а їхати ще 200 км :)

10. Keks

Keks New Member

Будь яка машина це вже добре, якщо їздиш нормально. Мужчини частенько говорять "Жінка за рульом - те саме що мавпа з гранатою" - самі вони такі! А я вже вкотре переконуюсь що жінки нічим не поступаються!!! Звичайно є винятки, але вони є обох статей!!!!!)

Стосовно механіки чи автомату: знайома з обома, але все таки їжджу на механіці) Коли брали машину - хотіла автомат бо боялась рушати під горку, особливо коли якесь "порше" ззаду... а одна розумна людина сказала "Чого боїшся, той хто ззаду буде винуватий, бо недотримався дистанції" і знаєте, мене це заспокоїло))) Є ж багато способів як рушати так щоб машина в зад не котилась... просто тре бути впевненою і не паритись!! О, і ще одне "ЗА" стосовно механіки - її обслуговування все таки набагато дешевше ніж в автомата) Але кожному своє)**

11. sani

sani New Member

насмішили!!! :) просвітіть мене темного, як часто і як саме ви обслуговуєте коробку???

12. Keks

Keks New Member

А я і не казала що часто... я веду до того, що якщо і брати машину на автоматі, то краще нову (а це знову ж таки не всім по кишені). Просто з ремонтом автомата можна солідно попасти в "копієчку".
    Я просто ділюсь тим що знаю, і це мій погляд...)

13. sani

sani New Member

я би сказав що "якщо і брати машину, то краще нову"
    бо з будь яким ремонтом можна попасти в копієчку! І до чого тут автомат?

14. La asiano

La asiano New Member

В мене автомат. При чому я придбала б/у. Жодних проблем. Щодо їзди в зимовий період - то для цього є понижені передачі. Вважаю, що автомат - це комфорт, від якого не варто відмовлятись.

15. vava

vava New Member

АКП!!!! АКП!!! Тоді за кермом - "відпочиваєш" і зосереджуєшся на необхідному!!!!!!!!:ed4d70def841dc74b57

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

"На вкус и цвет...':girl_smile: Я ніколи не їздила на автоматі, тому фекати не буду. Наразі я отримую задоволення від механіки, мені подобається керувати машиною максимально, без електроніки. Признаю автомат на машинах класом вище. До прикладу, (марки і моделі називати не буду) машина бюджетного варіанту, але хорошої марки на автоматі при старті під гірку думає 3 сек, за цей час відкочується. Класичний приклад дешевого автомату. Нещасний власний стоїть на "ручнику" і чекає поки машинка почне їхати. От і вся дилема "Механіка чи автомат" - на добротний автомат треба більше грошей ніж на механіку в тому ж класі.
    п.с. В преміум-брендів в більшості механіки немає навіть в базовій комплектації...

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

хм... мені видається, що власне на акпп машина якраз і не відкочується, це одна з переваг
    мотор! мотор потужніший тра :xaxa:
    в більшості якраз і механіка, а автомат за доплату, десь третина модельного ряду на автоматі в базі

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

це "нормальний" автомат, де стоїть "хіллхолдер". Вони, до речі, і на механіці зустрічаються:girl_smile:

про що і мова. а на то вже треба $$$:girl_smile:
    я мала на увазі преміуми типу Лексус, БМВ і Мерседеси. В них зараз рідко зустрінеш "ручку". Не той клієнт, щоб "маслати":connie_pull-pigtail

19. oksumoron

oksumoron Active Member

ну тут все залежить від країни і до чого звикли люди!
    в Італії машину на автоматі знайти не важко, але коштує вона дорожче, і загалом рідко визнається водіями!
    те саме бачила і в сусідній Австрії, і в німців, які і їздять на тих от самих БМВ!

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я говорю виключно за Україну і Львів. В нас такого класу авто купують на автоматі (90:wacko:...Їздили по салонах, то останнім часом механіку навіть на Пежо чи Ніссан треба замовляти. Попит на автомати, нехай навіть найдешевші..Мало хто хоче по наших корках дьоргати ручкою...