Відповідь: Методика виховання дитини І в мого часто просто виривають з рук, а він лише ображається. То я вже тепер дивлюсь по ситуації. Іноді кажу іншій дитині, що не можна забирати, бо хлопчик не хоче віддавати іграшку. Іноді просто заступаю малого, бо є в нас один кадрик, який ще здалеку забачивши нас з іграшкою біжить з криком її видирати. Не лишу ж я малого у такому випадку самого. Тим більше ми не любимо коли діти з вереском щось роблять. А от вже пару раз казала Данькові: "іди забери машинку. Хочеш бавитись? іди скажи "дай" і бери". Правда це все під наглядом і без ніяких криків і видирань з пальцями.
Відповідь: Методика виховання дитини нам до тих проблем далеко, але я от думаю: а чому не можна сказати щоб відібрав назад? я би навчила щоб ні в кого не відбирав, а інша мама чого так не вчить? якщо хтось регулярно відбирає іграшки, то треба відібрати назад
Відповідь: Методика виховання дитини Яким чином? (Якщо не потрафив втримати). розборки влаштовувати? братків кликати? Що з воза впало... (с)
Відповідь: Методика виховання дитини а як в нього відібрала інша дитина? взяла та й все, або вирвала з рук і не віддала назад
Відповідь: Методика виховання дитини ТАК і запишемо: "Цель оправдиваєт средство!". Для відновлення справедливості стаємо агресорами. Різниці між "відібрати" і "невіддати" не існує..? Відбирати ж не гарно..? Нє?
Відповідь: Методика виховання дитини Відбирати чуже негарно..... а своє можна Не скажу що вчу відбирати своє, але коли мала ходить, просить віддати свою іграшку, на неї не реагують і вона починає відбирати - я не втручаюсь і не кажу що це негарно.
Відповідь: Методика виховання дитини Ні, я про відбирати назад своє...:agree: Бо завтра, якщо досвід уде вдалий, відбере і чуже. А чо'..?
Відповідь: Методика виховання дитини треба навчити розбиратися між своїм і чужим як моя дитина вібере чуже, то ще від мене получить а відбирати своє- то один з способів відновити своє право власності на іграшку треба ж вчити відстоювати свої права, чи як? та й інша дитина буде мати науку, а то навчиться що як вирве в когось, то вже можна собі лишити я свою дитину навчу не відбирати навіть своє, а хтось нічого не скаже як його дитина чуже відбирає і моя дитина буде страждати?
Відповідь: Методика виховання дитини А якшо не відібрати то що, "права власності" вже не існує? хто сильніший той і правий, той і може іграшки відбирати ? якщо до дитини підійшли і видерли її іграшку, то чому вона не може так само з кимось зробити?
Відповідь: Методика виховання дитини А тепер уважно прочитайте цитовану фразу. Якщо Вас влаштовує, що і Ваша дитина буде чинити протиправне (підійде і видере) - питань нема. Видирати - не можна. нікому. це - злочин і гріх. втримати своє - святе. Якщо мова іде про повернення (свого) то робити це треба правовим способом. Розумієте, про що я? Ніхто, крім нас самих не зупинить беззаконня. Ніхто, крім нас не вкладе у дитячі голови ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА (а не сили). виправдання "а він перший почав", "а то було моє, тому я набив" - не канають...
Відповідь: Методика виховання дитини Тим не менше - хтось підійшов і видер (сильніший, має кращу реакцію), сам не віддає, а забрати назад не можна, то що, просто стояти і дивитись як хтось твоєю іграшкою бавиться. Ходить дитина і просить "Віддай, то моє, віддай". Загарбник повертається попою і бавиться далі правовий спосіб в такому випадку який - іти до мами, плакатись, а мама вже має врегульовувати конфлікт? чи я якось не так розумію правовий спосіб. Втручаюсь в дитячі конфлікти в крайніх випадках : 1. Коли помічаю спроби відібрати чуже 2. Коли мою дитину б"ють (моя як правило рукоприкладством не займається). В інших випадках чекаю закінчення ситуації, і вже після можу пояснити що було не правильно. Не хочу щоб дитина звикла що все вирішує мама.
Відповідь: Методика виховання дитини +1. І відібрана іграшка - п.1. Тобто тоді варто втручатися (смотрящєму за дітьми, в дорослому житті - інші правоохоронники). Дати відсіч - правильно, нападати (пізніше) - не правильно.
Відповідь: Методика виховання дитини нападати пізніше - ні і взагалі не нападати просто відібрати назад тоді ж коли відібрали в дитини думаю пізніше дитина яка взяла чужу іграшку не розуміє, що від неї хочуть, бо вже не пам'ятає, що вона зробила, та й то нема сенсу в будь-якому випадку тобто, я маю на увазі, що треба відбирати назад відразу це по-моєму допустимо а розборки "потім" і "пізніше", то вже ні
Відповідь: Методика виховання дитини Ми вчили кольорів,показувати чатини тіла,різних звірів...... А взагалі я дуже рада що зарас е стільки розвиваючих ігр для дітей. Остання наразі недавня покупка наша-це була сенсорна абетка-це дуже велика допомога батькам і діткам для навчання вашого карапуза.Всюди бачили від 95 грн.а купили за 55 грн.на південному.
Відповідь: Методика виховання дитини А що робити, якщо іграшки спільні? Ця проблема якраз виникла в нас в школі розвитку, де іграшки для всіх і оскільки діти ще малі і на словах ще не можуть домовитись, то діє тут виключно закон сили, бо як відомо всіх дітей цікавить саме та іграшка, якою хтось бавиться.
Відповідь: Методика виховання дитини Цікаво читати про своє, моє... для малих дітей. Для дитини довший час УСЕ ЇЇ. От проста у них логіка, як одвірок, хоч забийся. І ділитися дитину не варто вчити. Все одно у малому віці не навчите. Для дитини воно виглядає однозначно - ЗАБРАЛИ і НЕ віддадуть. Треба не ділитися вчити, а саме мінятися. Ділитися, то вже у трохи свідомому віці. Якщо обмінятися, то дитина буде спокійна, що щось забрали, бо щось і дали, і вона тепер має інше СВОЄ. А от вчити відбирати точно не варто. Це потім проти батьків і обернеться. А хто собі ворог? Я радше вчила, що нічого страшного в тому, що щось забрали нема, бо завжди можна знайти щось інше до забави. Ну, але це вже моя філософія, так би мовити. Не люблю прив'язуватися до речей, от і дитині подібне намагаюся привити. Без тиску, очевидно. Помало... Додано через 2 хвилини Так дорослим же найлегше привабити до іншої забавки. Починаєте чимось іще бавитися, вихваляти ту забавку і те, яка ж вона цікава та хороша... Завжди спрацьовує. Якось діти за паперові тарелі на забаві почали товктися. Дорослі почали хвалити тарелі з квіточками (їх було якраз багато) і всім діткам вистачило саме таких "особливих" тарелів.
Відповідь: Методика виховання дитини Логіка дітей: 1)якщо воно в мене, то воно моє 2)якщо я можу його в тебе забрати, то воно моє 3)якщо останнім тримав його я, то воно моє 4)якщо я його хочу, то воно моє 5)якщо я перший його дістану, то воно моє і т. д.