Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? Сьогоднішня страва - сир Бринза з домашньою сметанкою і зеленою цибулькою з підвіконня (сьогодні - перший урожай)
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? у нас гречка, котлети, відкрили огірочки і все, бо я сьогодні без настрою;(
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? і в нас тоже а ще відбивні з макароном і для мене домашній сир з курагою
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? Тушена капуста з м'ясом, пшенична каша з м'ясною підливкою.... Фруктовий салатик (яблука, апельсини, чорниця -заправлені вершками)...
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? На сніданок млинці з бананами,какао,обідали ми солянкою,та доїдали голубці,на вечерю у нас була пшенична каша з тушкованою печінкою та мариновані помідорки,коврижка та чай з лимоном.
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? капусняк,картопляні голубці+грибна підливка,яблучні оладки+малиновий джем,узвар
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? А в нас сьогодні була на сніданок молочна рисова кашка, на обід зупка гречана, рис з тушеною рибкою, салат з квашеної капусти, на вечерю гуляш з телятинки, ще спекла яблучок і зварила компот з сушки.
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? А я сьогодні тільки посмажила відбивні. І ще спечу яблук щоб було, що в 11 год "зжерти" вічно голодній мамаші. скоро певно піду в тему -60, але це вже не тут.
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? У нас сьогодні бульончик з домашнього когутика, пиріг гречаний, картопляне п"юре, бурячки з хроном, заливне з язиком. На десерт - ніц, просто чай з лимоном....
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? А поїдали борщик на перше, плов на друге, а запивали то все смачнющим узваром, який у нас вдома принйято називати - юшкою!!!
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? А в нас були чинахи,на вечерю пельмені і смачнючий компотик з ягід.. + кексик.. який мій чоловік В ХЛІБОПІЧЦІ" спік...
Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? В холодильнику багато є чого з'їсти, тому тільки буду вечерю готувати...деруни або, як каже моя сусідка- тертюхи з сметаною!
Відповідь: Меню на сьогодні Снідали канапочками з ковбаскою, хто з чаєм, хто з кавою. Є ще зупка фрикаделькова і тушиться картопелька з куркою, салат з капусти з перцем.
Відповідь: Меню на сьогодні На обід вчорашня рисова зупка. На вечерю спечу в духовці гречку. Замаринувала курячі крильця в соєвому соусі, щоб також спекти на вечерю. На десерт кекс з ізюмом та вишневий компот, щойнозварений. Усьо)
Відповідь: Меню на сьогодні Зварили розсольничок, насмажили налисничків з джемом і налисничків з печінкою.
Відповідь: Меню на сьогодні у нас вчорашнє меню, але ще добавилося сьогодні тушена шпарагівка і омлет для мене
Відповідь: Меню на сьогодні На сніданок солодкі гріночки,чай з лимоном та медом,пообідали бульйоном з курочки та слоєчками з печеричками,на вечерю тушкована шпарагівочка та омлет з оливками та сиром,узвар.