меню для малечі після року

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем хельга, 16 Листопад 2007.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: меню для малечі після року

А скільки в нашому віці можна з'їдати яєчок за раз перепелиних? Алергії на яйця нема, їсть цілий жовточок, давала вже мікродози білка. Хотіла якийсь омлетик зробити, але ж якщо дати одне перепелине яєчко, то його буде зовсім мало...
    А як ви діткам рибку тушите? Берете морожене філе без кісток? Бо моя ніяк не хоче рибу їсти, досі готувала на пару (брали судака, коропа свіжого).

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ми на педприкормі, рибу мала не любить. Їсть зіба смажену(я дию сирединку), останім часом доні засмакувала запечена скумбрія і форель.

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Зробіть омлет з 4-х перепелиних яєць, дитні дайте 1/4 частину, а решту- самі з"їжте. :)

4. tankapartizanka

tankapartizanka New Member

нам 1.5 рочки, то роблю паровий омлетик з 3 яєць, але ще жодного разу все не з"їла.
    беру філе телапії, (але в провіреному магазині, риба сухої заморозки, без льоду) і або відварюю, потім трошки підсолю, полию оливковою олією і пару крапель лимончика, або в духовці запікаю. Доця дуже любить рибку

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

щось я не люблю ту рибу
    я особисто роблю і дитині, і нам креветкову рибу, кижуч дуже смачна як на пару так і тушена/запечена,а так рідше з того що робимо, то вже їла і лосось і сібас, дорадо

6. liubomyra

liubomyra New Member

Теж задумуюсь про те, щоб давати рибу дитині.(1р. 8м.) Але зупиняють два моменти:
    1.Подруга, що живе у Штатах казала, що педіатр не рекомендував їй давати малій рибу до 2-х років.
    2. Давала малеький кусочок риби в рік, то через півгодини мала вирвала Зараз навіть страшно рибу давати.

7. keniza

keniza New Member

Я даю рыбу хека только и старшему 3,7 и меньшей 1,6. Начала как прикорм с 10 месяцев.

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

В нас такий ефект від риби був минулого року. І то видно такий шматок попався недобрий (бо ми беремо 1 стейк форелі - ділимо на кілька порцій). Коли після другої порції риби все повторилось - то викинули всі заморожені порції. Зробили трошки перерву з рибою, бо якось страшно було, а потім знову нормально почали давати.

А ми сьогодні познайомилися з макарончиками італійськими Дісней:
    То в нас перші макарони - раніше не давала, але вже її душа просить різноманітного меню. Злопала все з задоволенням.

9. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Малому минув рік,відмовляється від риби в будь якому вигляді(в т.ч.супчик). В чому проблема,може дійсно зарано?

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

10. Bree van deKamp

Ні, йому просто може не смакувати))) вам принципово його рибою нагодувати?

11. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Моій скоро два, а від риби вона завжди категорично відмовляється, любить тільки м'ясо і то далеко не все. Час від часу пробуйте давати, коли самі істе, можливо колись і засмакує, а може і ні, наполягати не варто.

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Моя рибку почала смакувати десь аж після 2-х. а от м"ясо досі не любітель. вона чисто як я - може на овочах одних бути))

13. Ari

Ari Well-Known Member

Сночок від перших днів вводу прикорму і до сьогодні не їсть печінку, а от доця навпаки її їсть, але тільки коли змелену даю у якусь зупку, так щоб розбавити.

14. byzja

byzja New Member

ми їмо рибку з 9-ти місяців, мала ну дуже любить м"яско, але не печінку, першим на ложці має ути м"ясо, а потім все решту, бо інакше ротик не відкриє))))))) нам 2,2р.

15. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

моя мала теж не дуже полюбляла мяско, але після 6-ти років її як переклинило - в першу чергу з"їдає мясо, а потім гарнір і може ще просити добавки м"ясної страви:)
    Дівчата, коли ви починали діткам перші страви на м"ясному бульйоні готувати? бо я окремо м"яско варю, окремо овочі, а потім змішую. Малому вже рік і міс, то задумуюсь вже варити все разом..

16. invisible

invisible Well-Known Member

Я після року часом додаю м'ясний бульйон в суп, тільки першу воду зливаю. Ну і якщо фрикадельки, то все разом варю.

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я щось ніколи не замислювалась навіть над цим, варила як собі, на мясному бульйоні, і зразу так робила, тільки воду змінюю після кипіння, ну і варю переважно перші страви з кролячого м`яса. Правда, моя дитина без апетиту, якщо дві-три ложки з`їсть, то я тішуся.

18. milkozavr

milkozavr New Member

я відразу варила все разом-нічого не зливала-бо мяско було домашнє (хіба телятинку купували),-кролик,курка, індик, перепілка. і майже відразу я різала його на куски- буквально кілька разів блендерила. дитина ніколи не давилася.
    а щодо рибки - то може їсти тільки в супі (рідко), або якщо їй засмакує смажена з середини-теж дуже рідко.

19. lann

lann Well-Known Member

Меню для найменшеньких, або що Ви готуєте для своїх маленьких бешкетників?

Я створила цю тему не просто так)))). Маю проблемку. Моя доця :connie::girl_cray: (1рік і 3 міс.) нічого не хоче їсти.:girl_cray: Вже незнаю, що малечі готувати.:ed4d70def841dc74b57 Думаю, що така проблема є в багатьох із нас і маю надію, що ми будемо ділитися своїми смачненькими рецептиками:girl_smile:

20. Bree van deKamp

Відповідь: Меню для найменшеньких, або що Ви готуєте для своїх маленьких бешкетників?

думаю, що просто так))) бо тема вже є така http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=39386&page=88