Мелодія мого мобільника

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Грильяжка, 20 Червень 2009.

1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Мелодія мого мобільника

А в мене тепер по-дитячому телефон дзвонить: музика з мультика "Маша и медведь", позитивна пісенька..

2. diedyk

diedyk Member

в мене вже досить довгий час Лама "Моє серце". дуже люблю як починається ця пісня)))

3. Gold fish

Gold fish New Member

Я кожного року десь в середині грудня. завжди міняю рингтон на щось різдвяно-новорічне. Зараз грає Let it snow.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

У мене мелодія з мого улюбленого серіалу - Секс і місто. Веселенька така. А на мужа музика з реклами парфумів Lacoste - Let me show you the way.

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

і в мене))) пісня про варення))) а перед тим була з реклами МТС

6. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене на смс така стоїть. А на дзвінки- "Бед оф роузес" Бон Джові.

8. virysichka

virysichka New Member

А в мене різні мелодії.Для чоловіка одна,для друзів другаі так далі...А взагалі я люблю міняти мелодії,так би мовити "під настрій".

9. Музик

Музик Мартуська

цього тижня поміняла зимові рінгтони на давно улюблену Димну Суміш

10. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А в мене на чоловіковий номер стоїть пісня Beyonce - Naughty Girl. Поставила її, ще як тільки познайомились, бо дуже подобалась тоді. І так вже більше 3-ох років. Пробувала міняти, але знову поверталась до неї. Зате, як дзвонить телефон, я знаю що це чоловік :girl_haha:.На всі інші номери постійно міняю мелодії.

11. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Kid Cudi, David Guetta - Memories ))

12. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

В мене вже більше року пісенька Еньї "Only Time". Ну дуже мені подобається ця мелодія...

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене "дуже оригінальна" - стандартна від Nokia. Правда дуже весело їхати в транспорті і чути її. Половина маршрутки "грає" цією мелодією...все ніяк руки не доходять поміняти. Раз поміняла, так ніхто до мене додзвонитись не міг. Я позвичці вважала що то не мій дзвонить і навіть не дивилась на телефон:)

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене теж мелодія одня із стандартних для Нокії - Journeys. На інші або не реагую, або недочуваю часом, або аж підстрибую від несподіванки. А цю люблю..

15. smilee

smilee New Member

аналогічно, поки нема мелодії яка б дуже запала в душу=)
    Раніше була В.Дарвін+Альоша але набридла

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Zaz – Les Passants початок такий легенький....раніше мала пісеньку Gummibär, то постійно мене аж підкидало коли хтось дзвонив))

17. Insolence

Insolence Living The Dream

на групу "робота" поставила
    http://www.youtube.com/watch?v=pRlZyAT290k&feature=related
    Коли що 10 хв лунає "добрий день, тебе вітає радійо ..." якось так на позитив налаштовує.

18. Insolence

Insolence Living The Dream

19. Відповідь: Мелодія мого мобільника

На попередньому телефоні була мелодія "Мурка-манюня ".Шеф казав ,що за себе не відповідає і викине мій телефон ,якщо не поміняю мелодію.Чула я дзвінок завжди ,біда тільки в магазині була ,кидалась до телефону ,чуючи голос якоїсь дитини.Зараз стоїть мелодія "Кури" ,все добре ,але коли сусідські кури прокидаються ,думаю ,що телефон дзвонить .

А на повідомлення я з великого розуму поставила "Ты что ,не слышишь ,почему трубку не берешь.." Шеф ,щоб я його не турбувала зранку ,в 12 ночі скинув мені СМС з якимось розпорядженням. І я чую через сон "почему трубку не берешь..."одним словом ,ніч пропала .

20. Megan

Megan Well-Known Member

Інь-Ян "Пофіг"... точно про мене))