Матеріяли для листівок: поради, за і проти

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Мар'яся, 2 Жовтень 2010.

1. StarKa

StarKa Member

Відповідь: Матеріяли для листівок: поради, за і проти

то мабуть розраховано на менший розмір якщо друкувати в масштабі 1 до 1 не має бути кубиків. Або шукайте зображення більші і тоді їх друкувати можна буде в любих розмірах. Бо навіть якщо ви купите векторне збраження, то потрібно буде вам ставити програму Корел, щоб його роздрукувати.

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Корел в мене є і я з ним дружу:) зображення зменшувала, не збільшувала ніколи, або 1:1 друкувала. Якщо б купувала цифрові, то хіба векторні, тому й цікавлюся. Мені малі деталі все одно нечіткі здаються.

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Я новачок, зовсім... Тому не кидайте тапками, якщо раптом не сюди пишу :)
    Придбала в Аграфці штемпельну фарбу ""Stazon" for every surface. Не можу її нічим відмити зі штампу. Чи не буде при наступному штампуванні, іншим кольором, фарба з штампу розчинятись ("облазити") ? :girl_flag_of_truce:

4. AlbinaK

AlbinaK Member

Чорнила саме тої фірми я не маю, але те що маю відмивається: Фолія просто вологою серветкою, а давкрафт зубною щіткою з милом. так як і радили дівчата :)
    До речі зробив мені чоловік аж 5 шт нарізок з оргскла, штампи тримаються чудово, я навіть зберігаю їх на ньому, бо блоків мені чоловік зробив аж забагато та і досить великі(один взагалі трохи менше А4). І коштувало це мені великий цьом та смачна вечеря :)

5. zlatovlaska

Ці відмились просто милом, навіть сліду не залишилось.
    А от Stazon , штамп зафарбувався в темнофіолетовий колір і ніщо його не бере :sad:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Для цього чорнила є спеціяльний очищувач для штампів. По ідеї, колір не повинен на наступний раз відбитися, але штампа шкода.

7. zlatovlaska

Авін відчистить штамп, якщо цю процедуру робити за 2-3 дні?

8. Liliyah Romanova

Цілком можливо. Того не можу вам сказати, на жаль. Я відмила деякі свої штампи без проблем. Деякі не відмилися й лишилися зеленими. То вже від штампів залежить, мабуть.

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Пам'ятаю, питала Юля про встановлювачі люверсів, тут огляд сподобався.
    І ще про глоссі-акцент, і кракле-акцент, здається Наталя цікавилась. Можливо це буде корисним.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я якось запацькала штампа і так його лишила. Через місяць вирішила, що треба б його почистити і відмила водою. Але я саме з такого розпилювача бризґала воду і промокала паперовим рушником. Відчистився.

PS. Штамп український. Чорнило від марти стюарт. Воно якесь страшенно приліпуче виявилось.

11. Liliyah Romanova

Там самі молотки показані чомусь.
    Бачила то в роботі. Однозначно собі такого не купую ніколи. :girl_crazy:

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені сподобалось, що показані різні варіанти результату, з чого можна робити висновки;)
    п.с. дійшло, що то не встановлювачі, а встановлення:girl_crazy: от що означає недосипання...

Останнє редагування: 3 Лютий 2012
  13. Velana

Velana Member

вже Наталя підказала що Хомочка кинула статтю, ото дурна звичка ззаду наперід читати :girl_devil:
    дам вам інше посилання на саму техніку кракелюр, цікаво як створюються ті тріщинки.

Останнє редагування: 3 Лютий 2012
  14. AlbinaK

AlbinaK Member

От і як глянула і уявила себе(ще й в основному вночі) з шилом та молотком :) та і тильна сторона якась не дуже акуратна. бачила фото в неті, роботи дівчат, то там і друга сторона гарно виходила. Я би хотіла такий, щоб все акуратно :)

15. Velana

Velana Member

так само :girl_crazy: мої б вже точно мене з хати вигнали якби я тим установщиком стукала :ninja: Та ще й бачу ті стукаючі установщики так неакуратно зворот роблять... Дуже мені Crop A Dile подобається, акуратний і тихий - то саме головне . Мінус для тих хто робить альбоми або хоче зробити дірочку на відстань більше як на 2,5 см., тоді треба брати Crop A Dile Big Bite, але він і дорожчий в два рази - але тоді вже можна пробити де хочеш в форматі 30*30.

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Отак поговоримо і прояснюється потрохи:) На тому ж ресурсі знайшла огляд Crop-A-Dile

17. Liliyah Romanova

Але показаний лише один вид. Тобто це не є огляд усіх можливостей.
    Ну от знову. Почитала "недоліки" й виникло питання, а чому огляд лише однієї моделі, якщо їх є 3? У мене, мабуть, планка зависоко поставлена, бо на англомовних читала повні порівняння, де питання "а інші як?" не виникало. Коротше маю сильне упередження до російськомовних ресурсів. :xaxa:

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Думаю, тому, що дівчина володіє лише однією моделлю;) тож про інші дві може хіба теоретично поговорити...

19. Insolence

Insolence Living The Dream

Думаю, там трохи інша ситуація. Магазини\виробник самі надають товар для опису і демонстрації в роботі.
    А в нас тільки започатковується цей вид хоббі, як і популярність блогів, тому дівчата і діляться інфо тільки про те, хто чим володіє.

20. Liliyah Romanova

Як на мене, то вже краще переклад зробити. Інакше картина якась неповна.
    Але я розумію, що ті огляди роблять просто для того, аби притягнути увагу авдиторії. Он уже й завдяки посиденькам трохи кліків назбирається... Дієвий спосіб підвищення клікабельності блогу, коротше. ;)