Матеріяли для листівок: поради, за і проти

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Мар'яся, 2 Жовтень 2010.

1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Матеріяли для листівок: поради, за і проти

Я маю від Тонік студіо, купила в Аґрафці за бл. 60 грн. Він має більший і менший радіус заокруглення. Хоч не дуже багато ним користувалась, але задоволена повністю. Дешево і сердито:).

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

я теж такий маю, вже з півроку мабуть, користуюся досить часто. скарг нема, хіба інколи хочеться більший кут скруглення, але то вже мої захцянки ))

3. moderndress

moderndress New Member

Дівчата, хто має таку штуку http://agrafka.com.ua/product/2284 ? Підкажіть, варто купляти?

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

я так розумію там подібний принцип як в такій системі

по ідеї мало б бути нормальним. Щодо використання може пошукайте відгуки в інтернеті.

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

теж спеціально купляла цей скруглювач. якщо від давкрафт коштує 48-50грн, то тут на 10гривень дорожче, зате два типи скруглення.

6. Agrafka

Agrafka Member

Дівчата, підкажіть, якої щільності картон Ви використовуєте для внутрішніх сторінок фотоальбомів. Хочу зробити дитячий, щоб був гарний, якісний та міцний.

7. terezka

terezka котяка-вишивака

маю запитання до власників встановлювачів люверсів (прийшла мені росзилка, і там написано, що це прям таки "незамінний помічник")

наскільки це є незамінним? як часто використовуєте у своїй творчості ці встановлювачі, бо коштують вони досить таки пристойно.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я хоч не маю того девайсу, але люверси встановлюю))
    ми робили СП люверсів, котрі не потребують встановлювача. все що потрібно це голка або шило. хоча виробник пропонує встановлювати їх взагалі за допомогою кулькової ручки. а на сайті ще є такі спеціальні "пера" щоб встановлювати.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

о, стосовно того також є питання, у оглядах часто пишуть що звичні, дешевші тобто встановлювачі (там де тре молотком) дуже шумні, і тому радять купляти дорожчі, по 250-350 грн бо "тихі, легко" і обов'язково є приписка "не уявляю щоби я робила без нього". Переглядаючи листівки бачу що рідко хто використовує люверси так, щоб у кожній листівці, чи щоб у кожній другій. Я просто спокійно і досі без встановлювачів обходжусь, і хочу зрозуміти може я щось не так уявляю і мені теж дуже-дуже треба:)

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

аналогічно.
    встановлювач то не різак, котрий конче потрібен і якісний...і кого я досі не маю(((

11. terezka

terezka котяка-вишивака

з тим згідна цілком, добрий різак мусить бути, окрім економії часу отримуєш і рівні зрізи.
    минулого тижня подарувала собі дошку для бігування (зацікавили коробки, конвертики, ще й знижка була), тепер тренуюсь з різними згинами, хоч до того спокійно використовувала лінійку і спицю для в'язання рукавичок.

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

в мене є Кроподайл, подарував чоловік на ДН. саму може б жаба задусила купувати :) так щоб в кожній-кожній - звісно не встановлюю, але інколи треба. плюс якщо альбоми робити, чи фоторамки, чи ще якісь різноманітні штуки. крім того, асортимент люверсів для встановлювача таки більший, ніж тих, які можна встановити голкою/шилом/ручкою, і купити їх в магазинах простіше :) щодо зручності - жодних претензій. так як і пишуть - безшумний, легко встановлює ітп)

13. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Дівчатка, порадьте будь ласка. Якої щільності картон ріже заокруглювач кутів? Питаюсь, бо мої дироколи - навіть від Марти С. - не проколюють жоден картон, який я беру для ізониткових вишиванок. Вони справляються хіба з папером для скрапу. Можливо заокруглювач гостріший за діроколи?

14. aknelitta

aknelitta New Member

Кожен дирокол від Марти ріжен різний папір - одні і справді ріжуть добре тільки скрпапапір, інші, навпаки, тільки картон, а папір рвуть, а інші - і то і інше. В мене простенький заокруглювач - дирокол за 26 грн DP Craft і чудове ріже як і основу (картон), так і кальку.

15. AlbinaK

AlbinaK Member

В мене вже другий
    обидва з недорогих і обидва брали основу зігнуту вдвоє, це виходить товщина 400-500г/м

16. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчатка маю питань купу, незнаю чи у вірну тему, передивилась вроді іншого про поради по скрапу нема. Справа в тому що я скрапом не займаюсь, ну постільки по скільки, робила хіба посадові і бонбоньєрки на весілля коліжанці.
    Тепер моє весілля скоро, роблю собі запрошення, накупила паперу різного, півперлин і кружева.... так от питання : Де можна надрукувати на картоні кольорову монограму? і скільки таке задоволення коштує?
    І ще... може то не зовсім по скрапу, але все ж ви маєте все знати про фарби на подушечках для штампів. Надивиласям закордонних всіляких ідей весільних і придумала роздрукувати на великому аркуші Дерево побажань
    типу цього[​IMG]
    на якому б кожен гість ліпив свій відбиток...купила декілька таких фарб, а вони чомусь майже непомітні...в плані насиченості кольору і чіткості...
    Які з них най яскравіші?

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

а яке пробували?

спробуйте пігментне, наприклад, від Давкрафт або Колорбокс. воно досить довго сохне, але відбиток має дати чіткий і яскравий. ну і колір вибирайте, звісно, яскравіший - щоб видно було.

18. GIS

GIS Well-Known Member

Dovecraft ? пише пігмнт інк пад, кристально біла, якраз його я і маю... і щось на штампі не дуже видко а як пальцем то більш менш... (ясна річ на темному папері пробувала)

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Біле чорнило хороше лише кількох фірм. Наприклад, пігментне Colorbox (велика подушечка).

20. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну біле чорнило взагалі досить специфічна штука. яскраво-білий колір, на мою думку, можна хіба гарячим ембосингом досягнути)