Матеріяли для листівок: поради, за і проти

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Мар'яся, 2 Жовтень 2010.

1. hrobak

hrobak Well-Known Member

Відповідь: Матеріяли для листівок: поради, за і проти

як кажуть в мережі - постою, послухаю :) бо я теж таку штуку хочу)))

2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

бачила мк, як користуватися ним. Чесно, то мені набагато зручніше машинкою, бо користуватися тією штукою трохи довго. Воно робить тільки дірочки, а ти вже сама мусиш голкою з ниткою робити шов. Але якби не мала машинки, то напевне би купила його.

3. hrobak

hrobak Well-Known Member

питала тут за одноколірні чорнила Колорбокс. купила нині, принесла додому, читаю: SLOW DRYING pigment ink . питаю ще раз в тих, хто такі має (поки не розпакувала): якщо користуватись ним виключно для штампування, не для ембосінгу, воно мабуть довго сохне?

4. vasno

vasno New Member

Якби не ви я і не побачила б цього,маю отакі,сохнуть десь 2-3хвилини,по якості трохи нагадують фоліївські чорнила.

5. hrobak

hrobak Well-Known Member

о, такі самі. подумаю. може і розпакую :)

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а я просто руцями, голочкою дзюравлю і пришиваю. довго, але й релаксуюче))
    і економить гроші. звісно, якщо дуже хочеться - то можна замовити.
    але я ліпше на ті гроші штампів накупила б або чорнил))

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я так робила раніше, але мене то дуже втомило.
    Таку штуку купила, але щось ніколи не маю часу на неї, хоча маю цілу купу насадок. Так бачу, що продам її в кінцевому результаті з усіма причандаллями. :sad:

Он я машинку манюню від мужа дістала, але руці криві й шити на ній не навчилася досі. Біда зі мною. :sad::sad::sad:

8. Vika

Vika Well-Known Member

ого скільки всього. я б купила все. та напевне доставка вийде дорожче за ту коробочку.
    і хочу насадку таку як на фото остання, жовта, але в ЗС такої нема.

9. pchilka

pchilka Member

І я машинку швейну нарила (стояла собі в куточку, я думала що не працює, а прийшов свекор і налаштував), правда поки, щось окомір мій мені зраджує... А до того, користувалася інструментом для прокладання дірок на шкірі, трохи було тяжко і довго, але дуже мені подобаються прошиті листівочки.

10. AlbinaK

AlbinaK Member

А я дуже засмучена чорнилами колорбокс :sad: Я їх так хотіла і тут ... по-перше перше і останнє дуже слабо мастяться, таке відчуття ніби фарба вже закінчилася і плюс вони погано змиваються. Змивала і серветкою і милом з зубною щіткою, то якщо це все зробити зразу, то ще півбіди, а от сьогодні малі відволікли і пішла змивати через хв.10-15, то штамп в мене червоним лишився. В когось ще є таке? Бо я читала тільки гарні відгуки про нього, а тут...

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

а ти потім тим штампом пробувала штампувати?

в мене теж погано змиваються, правда я після світлого пробувала темне чорнило, то було ок. треба ше навпаки пробувати.

12. Lira

Lira Member

не читали мого
    я теж ними розчарована.. дуже швидко засохли
    якісь ниби масні і липкі
    от розрахуюся за все замовлене в інтеренет магазинах :),і якщо в мене ще лишаться якісь гроші :) буду дивитися на ті, в формі краплі. Мементо... чи як

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Та, Колорбокс таким грішить, але на наступні відбитки іншими чорнилами мені то не вплинуло. Ну і такого, щоб чорнило було ніби висохле, теж не мала. Воно подобається мені, бо шовковисте таке, і лягає гарно.

14. AlbinaK

AlbinaK Member

та, лягає воно гарно, але от те що змивається погано, перше пробувала світліші кольори, то не так помітно було, а от після червоного ...

певно погано читала :) тепер маю ... треба уважніше читати :)

Мені з недорогих фолія подобається, але біля мене малий вибір кольорів, розпродали практично все :)

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а вони не крейдяні? бо вони гірше лягають ніж прості пігментні

16. AlbinaK

AlbinaK Member

Та ніби такі самі як і решта в мене. Як і фолія. я вже взяла і зробила відтиск на папері самою подушечкою, то перше і останнє його практично не лишають, ну дійсно ніби чонила немає. До речі можна їх заправити?

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

читала, що до них фарба в пляшечках продається окремо. значить, можна :)

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прочитала у вихвалялках відгук Рудої Лисиці про папір і стало цікаво, а який папір вам до вподоби? І щільність, і виробник, і дизайни.
    Для основи мені подобається папір щільністю 200 gsm (акварельний - самоє оно). Бо вже 220 трохи зацупкий, і 180 теж не те. Мінус акварельного - те, що він лише білий буває (чи може і в кольорах, а я не знаю?). Тому як треба кольорову основу, то беру картон, яким ще давніше закупилась в Центрі паперу. Кардстоком не користувалась, тому не можу ніц сказати.
    Щодо скраппаперу, то тут більше подобається папір щільністю 140-160 gsm. Тому товстий папір з Давкрафтівських наборів не дуже люблю. Як робила з нього листівку на різдвяний конкурс (там іде нашарування кількох видів паперу один на інший), то титулка листівки вийшла заважка (бо ще була підложка під кожним "шаром"), а з тонким папером такого не було б. Набори Paper Cellar з Аґрафки мені по щільності дуже підходять.
    Ну, і оскільки я в скрапі ще новачок, то виробників ще не дуже знаю.
    Пишіть свої відгуки:).

19. Nata

Nata Well-Known Member

Буває, точно. Я в різних магазинах час від часу натрапляю на кольоровий (він порізаний на А4, складений між картоном кольоровим переважно).
    А я ще для основи часто ріжу ватман.
    Щодо виробників, то я ще теж новачок, пробую (а оскільки того паперу дуже багато, а я папір шалено люблю, то поки весь не спробую не заспокоюся певно :))

20. EKate

EKate New Member

А де на ті краплі дивитися? Я щось їх ніде не зустріла поки що. До речі про колор бокс - в мене він зафарбовує не всі штампи, а тільки ті, що з Штампувальні. Дизайнерські і "З любов"ю" відмиваються без проблем.