Матеріяли для листівок: поради, за і проти

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Мар'яся, 2 Жовтень 2010.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Матеріяли для листівок: поради, за і проти

останнім часом частенько облизуюсь на бордюрні діроколи. але щось не можу визначитись (для мене це типово). мені подобається від Марти Стюарт отой мереживо, багато хто з дівчат має його. в інет магазинах бачила всякі різні, але замовляти тільки один дірокол і оплачувати доставку не дуже хочу. так от...тепер питання: чи є в наших львівських магазинах пристойні діроколи з цікавим візерунком? що б ви порадили, який візерунок?

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Випробувала нарешті фен:d23: Пудру купила білу для початку

На фото метелик відштампований чорнилом Фолія, а надпис вже липкою основою, пудрою та феном

Якщо не роздивлятись під мікроскопом, то досить пристойно як на першу спробу

Заодно посушила Давкрафтівське пігментне золотого кольору

Після сушки не розмазується, але все так само на руках лишається:girl_cray:
    Питання - для чого воно взагалі тоді придумане, це чорнило?:girl_cray:

3. pchilka

pchilka Member

І я давно його хочу, цікаво де дівчата його купували? Бо я в інтернет-магазинах саме такого ніде не можу знайти.

4. Made in USSR

в принципі саме узор мереживо я бачила багато де, але я думаю може то взяти якийсь інший. дівчата казали що в аґрафці ніби були діроколи від МС

5. terezka

terezka котяка-вишивака

вчора теж спробувала чорнилко, суперово, і легко лягає, і просто змивається зі штапмпу, і краї тонуються, і пальці чисті:))) тож записуюсь у ряди прихильників

6. pchilka

pchilka Member

Бувають, треба знати коли завіз, бо на Сихові в суботу не було, обіцяли що цього тиждня привезуть. А в Новому Цумі я бачила, але то було давно...

7. Made in USSR

можна дзвонити і питати або попросити щоб повідомили коли з*являться.

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я купувала в Скрап-Арт, давала про нього відгук в темі інтернет-магазинів. Підписалась на повідомлення про прихід саме цього діроколу, і замовила, як тільки він там з'явився. І окрім діроколу ще кілька дуже потрібних штучок)))
    Made in USSR, на рахунок порад щодо візерунків, то кожен вибирає на свій смак:) Рекомендую брати якісні діроколи, хороших фірм, по принципу "ми не такі багаті, щоб купувати дешеві речі". Щоб все це було під рукою у Львові - одна надія на Аґрафку, бо решта магазинів поки що таким не страждає...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хотіла поділитися думками щодо бордюрного діроколу.
    Моїм найпершим діроколом було мереживо від МС. Мабуть, як і в багатьох інших. Однак я усвідомила якийсь час тому, що попри те, що купувала його, як щось універсальне, він таким для мене не став. Універсальний дірокол я знайшла для себе буквально недавно й ним користуюся доволі часто, бо саме він мені на багатьох листівках пасує.
    До чого я веду. Що не варто піддаватися загальному психозу, а дивитися, що насправді вам подобається. Знайти щось своє, бо воно працюватиме для вас набагато краще, ніж щось, що ви купите, бо всі купують на початках саме це.

10. Made in USSR

от і я так думаю. те мереживо таки гарне, але такий візерунок є багато у кого, а хочеться чогось особливого.

купила собі на днях паско універсальний. те що він тече спочатку я знала, дівчата попередила, а от запах :khomyak: в мене в хаті всі кашляли пів вечора. а ще муж сказав що такий клей дуже шкідливий, бо він на ацетоновій основі. так що я думаю над замінником.

11. Liliyah Romanova

Те, що є в багато-кого не критерій і не перешкода. Суть у тому, що якщо хтось купує кілька діроколів на якийсь час, то мереживо не є універсальним, оскільки дивно його на чоловічу листівку давати чи хлопчачу наприклад. Я більше це мала на увазі. :blush:

12. Lira

Lira Member

Лілю, в мене до вас от яке питання. Мій хом"ячище відчуває гостру потребу в круговому різаку.Я бачила у Вас на знимках Вашого рукодільного куточка круговий різак від Марти от такий.
    Можете сказати чи ним зручно різати невеликі кола. То мус бути папір на всю площу тої білої рамки?
    З малого кусника паперу там коло не виріжеш- чи можна папір якось зафіксувати?
    А про круговий різак від Фріскарс щось можете сказати?
    бо ножицями чи макетним ножем не виходить мені гарного кружка витяти...

13. Liliyah Romanova

Можна. На відео вони прикріплюють скотчем до килимка. У мене якось такої проблеми не було, тому й не випробовувала. Різак у мене лежить у шухляді зараз, бо купила собі ножі до машинки й мені їх цілком вистачає.
    Ні, не знаю про нього нічого.

14. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ото взвиділа такі мідні пластини для тиснення. що воно таке і з чим його їсти?

15. Made in USSR

то певні треба машинку до того...

16. Liliyah Romanova

А показати можете?
    Ви, мабуть, про ті, де можна спеціяльним писачком витискати зображення.

17. EKate

EKate New Member

Порозглядала я свої квіточки з посилочок, потішилась, і от думаю тепер - чи хто підкаже, оті, що трохи поприминалися, можна їх якось поправити? Ті що більші, хоча б?

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

отакі
    але я щось не зовсім розумію алгоритму виконання. Воно має бути на чомусь м"якому, щоб витиснене зі звороту було випуклим?

19. Liliyah Romanova

Так, на м'якому килимку (але не надто) отаким знаряддям

20. Vika

Vika Well-Known Member

мені просто страшенно подобаються машинні шви на листівках. машинки я не маю, і купляти лиш для листівок ( бо шити не вмію) не буду.
    побачила ось таку штуку http://shop.zrobysama.com.ua/?page=goods&action=show&uid=7334&parr_uid=86
    і дуже її хочу. хтось таке має?