"Мастер Шеф" на каналі СТБ

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nitriotka, 15 Жовтень 2013.

1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: "Мастер Шеф" на каналі СТБ

Шкода, що Олегові шансу не дали. Оля вже була в Парижі, навіщо їй ще раз туди їхати :girl_blum:
    Дружина Олегова так плакала, жаль їх обидвох. Олег зараз сушистом десь працює. Не думаю, що буде відкривати свій ресторанчик.

2. Gorgona

Gorgona Member

Шоу тільки вчора закінчили показувати. Я думаю він не довго буде працювати сушистом. Починати власну справу він дійсно, швидше за все не буде, але шеф-кухарем якогось елітного ресторану - може стати запросто. Після гучного закінчення шоу - цікаві пропозиції тепер на нього посипляться. Я впевнена, що шанс змінити життя - у нього буде. Якщо захоче - скористається ним.

3. Nitriotka

Я б дуже хотіла, щоб він не працював простим сушистом, а таки дійсно в якомусь елітному ресторанчику. Заслуговує він на це :)

4. natorella

natorella Well-Known Member

за шо?
    от я не розумію
    за те шо в нього дружина плакала, чи як казала наташа - у нього дитина і кредит
    доколє????
    оля заслуговує більше. ну була в парижі (мила певно посуду в якомусь лістарані)
    але навіть візуально було видно шо вона готує кращі страви

5. Nitriotka

Було видно, і я знала, що Оля переможе, но гдє-та там, в глубінє души :girl_smile:...
    Олег старався, але в нього немає такого стержня як в Олі, тому хотілось, щоб та перемога його якось підштовхнула бути рішучішим і щось трохи домогтись в тому житті.

Того навіть не знала.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

студентка агараного уныверситету

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та то навіть мови нема. Страви однозначно цікавіші в Олі, більш продумані. Тут між фіналістами величезна різниця в плані професіоналізму як на мене. Цікавіший фінал би був якби там замість Олега була Ірина. Не надто приємна, але на її витвори було цікаво дивитись.
    Чесно кажучи думаю, що всі мастершефовці гарно прилаштуються. І наступного сезону будемо чути лише приємні новини про них і їх кар"єрний ріст.

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не сушистом, а су шефом, а якщо прочитати у вікіпедії (бо я в цьому не дуже розуміюся), то:

Sous-chef de Cuisine (су́-шеф; помощник шеф-повара)

Помощник и заместитель шеф-повара. Также может отвечать за расписание работ, внутреннюю логистику; способен подменить шеф-повара при необходимости. Также может и помогать остальным поварам. Понятно, что на больших производствах таких должностей может быть даже несколько.

Все ж таки не простий рядовий повар.

9. Gorgona

Gorgona Member

А звідки така інформація? В постшоу сказали саме "сушистом". Які він обов"язки виконує - не уточняли.

10. Calypso

Calypso Well-Known Member

Напевне, сушист від слова суші ).

11. natorella

natorella Well-Known Member

та сушистом, суші вертить в своєму місті
    він ж так по японській кухні виступав

ну а я про шо? мову за той час вивчила, оком пару рецептів зогледіла, памнять має добру
    зараз повчиться в лє_кордон_блю і будуть люди
    олег мені не подобався

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Де можна подивитись пост шоу??

13. Gorgona

Gorgona Member

Сайтів мільйон :girl_smile:.
    Наприклад, на сайті СТБ - точно є. Складається з 2 частин. Перша тут. Друга в попередньому розділі.
    Є відео з іншого сайту в одному файлі, але якість гірша - тут.

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я так за неї вболівала!

Люблю тебе найбільш за все на світі....

15. Isokrat

Isokrat New Member

А ще один сезон буде? Мені дуже подобалась ця передача..

16. Demetra

Demetra Well-Known Member

Зараз якраз знімають вже, чи то кастинг, чи саме шоу. Напевно почнуть показ четвертого сезону вже з вересня. Прочитала, що судді залишаються ті ж. Чому?! Та Тетяна мені зовсім не подобається.

17. Nitriotka

О, а мені вона дуже подобається. Найкраща зі всіх трьох, які були.

18. Aelita

Aelita Well-Known Member

такс, щось ніхто не пише про новий сезон, зараз, звичайно, не до розважальних шоу, .
    Загалом мені сподобалось, СТБ, як завжди, вижимає емоції глядачів на життєві ситуації героїв, вже потім дивишся на тих учасників не як на кухарів, а як на сина прибиральниці, домогосподарку, яку ніде не пускає чоловік )))...То така фішка каналу...
    З учасників мені сподобалась та жіночка, що грушу робила по-італійськи, така позитивна і природна мені здалась..Той хлопчина, син прибиральниці, якось так шкода його ...Цікаво, як він пройде, чи зможе щось він на тій кухні майстер-шефа.
    Ведучі мені лайк, так вже ввійшли в роль, Микола такий мачо :give_heart:, ще сценаристи так ту тему Миколи-мачо розкручують постійно :girl_smile:

19. Nitriotka

То вже запустили шоу? О, треба шукати в неті, бо я щось провтикала з початком :girl_crazy:

20. Aelita

Aelita Well-Known Member

в середу був перший випуск...