"Мастер Шеф" на каналі СТБ

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Nitriotka, 15 Жовтень 2013.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: "Мастер Шеф" на каналі СТБ

Нарешті та противна криса пішла з шоу!
    ( вже би спала давно, але мала почути її "дасвіданья")

2. Gavil

Gavil Member

Нуднувато сьогодні було:girl_in_dreams: а наступного тижня, зважаючи з анонсу, буде весело:girl_haha:

Також тішуся, що Клумба пішла. Ну вже така язва була, до неможливості. Однак диву дивуюся, що той Цуперяк в 10ку потрапив:girl_mad: Шоу - і більше ніц тут не скажеш)

3. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ой, не думала, що Аліна піде... Думала ту ''звізду'' триматимуть до останього:girl_crazy:
    Теж так здалося - Цуперяк напевно не в гуморі був, бо навіть не косячив:8:

4. vchitelka

vchitelka New Member

А я аж розпереживалася вся за Данила :) Отак, допомагав тій клумбі і ніц путнього собі не зробив.

5. kristina

kristina Well-Known Member

В них з данилом були однакові недосмажені страви, тому трошки не справедливо на мій погляд, що вигнали тільки її , добре хоч її вже не буде. Без Толіка жартиків вже скучно, але не вірю що його кровянка була смачна. Наступна передачка має бути веселою і Толя знову не в чорному фартусі ))))

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

О Толя щось був на диво тихий в цій передачі) я думала його вже ніц не може притормозити, ан ні. як на нього діти файно впливають, хоч трохи свого язика притримав:girl_haha: а тепер ще й Аліна пішла, то Толя взагалі окультуриться:girl_blum:

7. vchitelka

vchitelka New Member

А як на мене, дуже навіть справедливо. Не вона Данилові, а він їй допомагав. Та й Данило завжди гарно ставиться до всіх, а та придурашена то цукор сховає, то оббріхує когось. От навіть і цього разу: бігала, як навіжена, дрова у Данила поцупила (хоч він їй і так наколов). Нє, катюзі по заслузі.

8. Gavil

Gavil Member

Толя - Мастер-шеф третього сезону:suicide::lol::lol::lol::lol:

9. kristina

та я не спорю шо стерва вона ше та, але тощо Данила гарно до всіх ставиться не показник щоб його вигорожувати, як людина він хороший напевно, але Олег і Вася досмажили той малюсінькій кусочок хоча б, це я пишу не оцінюючи особисте ставлення до учасників, просто якщо у двох сира страва то двох в сад ))) а в Данила навіть того пюре чи соусу (непамятаю уже ) не було навіть .
    п.с. неспорю шо Толяна кров"янка була на вигляд не ахті, але чорного фартуха не отримав.

10. Dolche

Dolche Well-Known Member

і я так думала, бо це ж
    але вони мають ще одного кадра для інтересу
    я чесно кажучи теж думала що

хоча Данило там дуже позитивний персонаж

11. Gorgona

Gorgona Member

Данило правильно приготував яйце-пашот (принаймні так сказали "головні кухарі" :girl_smile:), а Клумба його переварила. Це був єдиний аргумент у рішенні суддів.
    А взагалі, Данило добра і порядна людина, в ньому зовсім немає підлості, фальші чи зайвої емоційності, які так цінуються в даному шоу. Тому я була впевнена, що підуть обоє. Чому прийняли таке рішення? Не маю уявлення :dntknw:!
    Якби судді завжди керувались питанням людяності і порядності учасників, чи цінували в першу чергу кулінарний талант - Толі вже давно б там не було. Він не проходить по жодному з цих критеріїв :girl_yes2:.

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Так, то вона так, але повар посередній. Якщо оцінювати його і Клумбу, то вона навіть кращий повар. Її шкода, тому, що в по увовам в яких вони боролись дівчинці було реально важкувато готувати на багатті.

13. kristina

Цього сезону мені всі слабеньки і та Оля ціла також. Вчорашня передача про школу і першачків, ще раз це довела. Одні сварки, крики, мати, бавляться в хованки з шоколадом. Але режисери впринципі раді тому цирку, якщо б зразу продукти поділили порівну і дали їм часу більше, може б ДІТИ посмакували кращими стравами. Але ж шоу, ой нервує мене той Цибаль і Вася і Ковальчук. Толя просто хворий і неосітчений вдоску, хоч з дипломом юриса тому до того якось простіше ставлюсь. Вболівати там нема за кого, і не думаю що виграє Оля, то якось прогнозовано було б. Ну і пора хлопцям вигравати колись, було б кому.
    В першому сезоні всі думали що переможе Анна Тарасенко - готувала гарно, не була конфліктна і розумна дівчинка з багатим татком, який як приїзжав коли вони теж родичів годували, постійно вирішува справи по телефону, діловий такий дядько , що навіть відволіктись не міг. Вона в свої 20 з лишком побувала мало не по всьому світу - ну і всі учасники догадувались що вона буде переможчем (через талант кулінара + гроші батька). Але неоцікуваного для всіх виграла Шептушка бухгалтер з шахти, яку почали так серйозно хвалити вже в другій половині передач .
    Думаю тут теж інтрига буде , якраз їх 10 залишилось, маю піарити по трошки майбутнього переможця.

14. Masterpiece

Masterpiece Member

Згодна за Данила, якийсь він мені видається, як кухар, неуважний, розсіяний, забудькуватий, не вміє зібратися і сконцентруватися. Зате начитаний, вихований і певно хороший чоловік :girl_wink:
    а Клумбу не шкода, вона крім фонданів ніц нормального не приготувала. Її так само тримали для рейтингів та форумних обговорень, а коли побачили, що шоу краще роблять Толік і Сірожа:girl_haha:, потреба її тримати відпала.
    А я і далі вболіваю за Олю і Олега:girl_yes:

15. kristina

теж так вважаю
    я тоді за Олега, Оля вже була в Парижі-фатить )))) вона за нього певно і сильніша, але пора чоловікам перемагати

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І я думаю, що Оля то дуже прогнозовано. І теж мені здається, що переможцем зроблять мужчину. Може Вася? Така ось перша думка була. Бо його частенько так хвалили, сварили мало, все може бути...
    А я в цьому сезоні ні за кого не вболіваю, просто дивлюсь, як шоу і ржу з "гнусного гнома")ггг
    Минулі сезони були значно сильніші!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

передивалась всього американського, австралійського, польського Мастершефа. ще й роісійський почався. шкода, нема в неті з перекладом з інших країн.
    такого рагулізму і низької кваліфікації нема ніде. тільки в нас. шоу

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А ось ці всі дивились з перекладом? Якось шукала в неті російський - не знайшла, певно нещодавно почався. А ось з інший країн не подумала пошукати:girl_smile:

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дивилась польського, то рівень по всім показникам вищий. І страви цікавіші і порції не такі жлобські і матів не чути.

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

А жуків/черв'яків там не готують?