Ніхто не дивиться? Той малий в вишиванці Денис, порвав мене наглухо. Я згадала допис @Ligymunka про культ бульби, коли малий розказував, що він всім допомагає, особливо цього року копав з дідом бульбу - ЦІЛИМИ ТОННАМИ Мені наразі подобається.
Я теж дивлюся.Розсмішив мене той малий коли сказав ,яке в нього велике господарство:два діда, дві баби і так далі.А взагалі діти дуже зворушливі і безпосередні.
@flame , дуже класний хлопець, посмiхнув на цiлий вечiр. Вiн з Франкiвщини, так? А як вам Саша на прiзвисько "Батя" ? Якщо чесно, деякi нотки у його голосi менi дiйсно нагадували батю, того що у Ростов втiк )))
І я чуть дивилась, але зовсім чуть, бо маю свого "машинкового батю". То той хлопчик клаповухий(Данік?), стильненький такий, мене вразив твердою вірою в себе. Надзвичайно тверодою
А мені не сподобалось. От чесно. Так все награно, особливо коментарі їхні, коли кожен окремо говорить. Дуже видно кому яку роль приписали і діти стараються то все зіграти, але часто перегинають. Сподобався той "батя", бо подібний мені на Віталіну і Оксану з позаминулого сезону. А ще дуже шкода було маленького хлопчика. який пішов вчора.
Мені теж дуже шкода Даню, але він був наймолодшим, йому мабуть було важко. А от Ізя мене дратував увесь випуск, він якийсь неадекватний: то сміється, то праче, маніпулятор ще той. Загалом поки подобається, і гри я там не бачу( але не сперечаюсь, що її нема ). Вже для себе визначила кількох фаворитів, які точно попадуть в десятку.
Я дивилась, але вже опосля середи. Шкода мені Дениса, ну але він дійсно слабеньким був. Вболіваю за двох Володимирів (Вовчиків гг ) і за нашу Львів*яночку, Христенко прізвище. А взагалі, мені дуже подобається МШ дитячий. Я не думала що буде так цікаво.
І мені подобається дуже. За дітьми спостерігати набагато цікавіше, вони ще такі безневинні і водночас знають свою справу. І ніяких матюків в ефірі, які в дорослому МШ лились безперестанно.
Це точно. Я, до речі, з Даніком дивлюсь, йому теж подобається і він має теж своїх фаворитів. Сміємось з Ізі і шоколадки Мій Данік любить поплакати через дурничку, то подивившись на Ісаака з тою цілою шоколадкою, мушу сказати що трохи задумався, бо побачив як це виглядає збоку.
Я б не сказала. Бачили як білявий хлопчина солі в тісто противникам насипав, а потім сміявся гоблінським сміхом. Думаю все ще буде.