Марнотратство

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем ola-lyola, 21 Серпень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Марнотратство

Як на мене, книжка - завжди потрібна річ і марно на неї потратитися неможливо!

• Подобається Подобається x 3
  2. Натуся

Натуся Well-Known Member

Ваші слова та до мого б коханого...Я тільки вчора вислухала за книжки які купую в Оленкистар...Я марнотратна,бо зараз мені їх не треба...А пояснення,що скоро стане треба і вже не буде-не проходять...

3. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я останнім часом дуже багато читаю, фактично кожного тижня купую якусь книжку.
    Думаю записатися до бібліотеки заради економії сім. бюджету. Хоч це таааак важко.
    Дуже люблю мати свою книгу

4. loreniya

loreniya Well-Known Member

думаю марнотрацтво це купування завідомо непотрібних тобі речей - я так можу... От нащо скажіть купляти туфлі які на розмір більші чи менші, а потім задурно менші віддати чоловіковій сестрі а більші знайомій... Я себе помаленько відівчаю від того... Думаю то родом з радянського дитинства... де гарну річ треба було розносити, дошити, вкоротити і т.д. бо інакшої на вибір не було...

• Подобається Подобається x 6
  5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Точно! В мене теж таке буває... І знаю ж, що не буду перешивати-переробляти - а ручка тяааагнеться:) Зараз правда вже менше такого трапляється, зате малому вмію накупити одягу і взуття на років 5 наперед:) Але це вже таке марнотратство "заради майбутнього"))))

• Подобається Подобається x 5