Відповідь: Марнотратство Для мене зараз марнотратсвом є відвідування кафе, якщо до зарплати залишився тиждень, а грошей залишилося небагато чи коли незнати звідки в 9 год. вечора приходять гості і ти витягуєш гроші з заначки і витрачаєш їх на незваних гостей замість того щоб витратити по призначенню.
Відповідь: Марнотратство я от зовсім не марнотратна, принаймні ніколи цього не вИзнаю. якщо щось і купую, значить воно мені в той момент було потрібне. а якщо воно виявляється потім зайве (ну, буває, що щось аж проситься, хоч і не зовсім потрібне) - то дарую комусь або просто віддаю. ой, ну, навчіть мене робити заначки!!!!! а то не виходить ніяк. якщо гроші в мене в руках - то я обов"язково знайду, на що їх потратити - завжди список очікування є. єдиний спосіб для мене заначувати - комусь віддавати на зберігання, і причому тому, хто не піддасться на вмовляння дати мені потринькати. ото понаписувала - і виходить, що треба в наші сьогоднішні банки віддавати кошти - точно не віддадуть ні за яких вмовлянь.
Відповідь: Марнотратство я в нашу оркестру ні ногою....після того як побувала в болгарїї в оркестрі і побачила які там ціни....На 50 євро я вийшла звідтам з курткою, джинсами,кепкою,двома сорочками.
Відповідь: Марнотратство До речі, так, за кордооном ціни набагато дешевші, особливо, коли ліквідують магазини.......максимум за 100 євро можна одягнутися повністю, від трусів до чобіт, і до того ж якісно......Але то тільки, якщо розпродажі є.... А для мене марнотратсво це всяка біжутерія, яка ламається через тиждень, і взагаалі неякісні і дешеві речі, бо скупий платить двічі, краще раз стратитися, але мати хорошу річ, особливо взуття.......
Відповідь: Марнотратство Сьогодні лишній раз переконалась,що займаюсь марнотратсвом,купуючи різні журнальчики.Маю всю колекцію Прівеншн,Легко худеем,Диетика і ще багато різних журналів,принесу додому перелистаю і все,переважно на цьому моє читання закінчується. Вже не маю куди складати і всерівно купую(чи то вже залежність)
Відповідь: Марнотратство Раджу заглянути в гілочку -60 і дешевше і ефективніше Якщо чесно то я теж люблю понакуповувати купу усіляких журналів, вдома малюночки попереглядаю і відправляю їх у шафу в надії колись перечитати , а потім і взагалі на мусор
Відповідь: Марнотратство Саме смішне те,що я не заради схуднення їх купую,моя вага мене влаштовує.Просто,якесь......
Відповідь: Марнотратство А як же інтернет магазини? З появою сина " марнотрачу " гроші на нього. Зараз трохи збилась з іграшок на дитячі книжечки-заспокоюю себе що то корисніше.
Відповідь: Марнотратство Залежність від глянцевої періодики. Я таке маю - мій послужний список: Единственна, Віва, Віва біографія, Караван, Добриє советы, Хелло, Твой малиш, Мой ребенок, деякий час купляла Космо і Діву. Про дитячу періодику мовчу Тільки виходить щось нове - відразу купляю, цей рефлекс залишився ще з декрету - читати нема коли і викинути шкода... Одного разу порахувала скільки я в місяць трачу на це грошей і збавила обороти зараз купляю 2-3 журнали під настрій.
Відповідь: Марнотратство от власне сьогодні зранку чоловік мене"обізвав" марнотраткою....а ще заявив, що мене дешевше відправити на відпочинок чим утримувати у львові Я йому запропонувала аби сам тоді купував продукти і все решта і тлді побачить, куди ж ті гроші " упливають"
Відповідь: Марнотратство Катюшка вони не упливають...вони перуться в пральках)))))))) Сорі за іронію,пригадалось твоє нещодавне прання))))
Відповідь: Марнотратство Я на такі речі витрачаю більше часу й пояснюю, що і скільки часу ми вже не купуємо, що їду не викидаємо, і скільки завдяки цьому зекономили. А ще колись пригадувала слова тата свого, що жінка - це дороге задоволення. Зараз більше не повторюю, бо цей матеріял він чудово засвоїв.
Відповідь: Марнотратство Ой,а для мене то болюча тема...Бо купляю все лише необхідне,а всеодно дістаю...Таке враження,що він просто отримує задоволення коли вичитує мене за потрачені кошти...
Відповідь: Марнотратство Ні, просто ви на це йому дозволяєте, відповідно, він вважає це своїм обов*язком. У мене таке саме було до недавнього часу. І сама була винна. Відколи пояснила, наскільки мені то неприємно, повчання й вичитування припинилися.
Відповідь: Марнотратство І я таке саме постійно вислуховувала від чоловіка, поки кілька разів не відправила його на закупи для дому. Тепер каже, що йому треба більше заробляти, бо ціни... А взагалі, то я трохи марнотратна, якщо сподобається річ, навіть, не дуже потрібна, обовязково знайду причину, щоб її купити. Особливо це стосується всяких дитячих забавок, книжок і дитячого одягу. Собі мало купую, все надіюсь після пологів схуднути, а тоді вже відірвусь по повній
Відповідь: Марнотратство Для мене марнотратство - це коли марно тратиться. Коли куплена річ не приносить ні користі, ні задоволення, коли про неї забудеться через 5 хвилин після купівлі. І незалежно, чи це речі з секондхенду, чи з бутику, п"ята банка ікри лососевої чи кабачкової...
Відповідь: Марнотратство Я коли була вагітна, та потім з маленькою дитиною вдома - чоловік сам все купував. Приїзжав з роботи вже з продуктами. Віттоді ніколи мені не дорікав марнотратством, бо сам почав дивуватись чого так багато грошей йде. Проте ніколи не дивився на ціни й не думав як можна зекономити. Тож прикусив язичка та й досі не згадує. А про себе можу сказати - що люблю все яскраве - чи то журнал, чи зайві фломастери малій, які можна було б і не купувати. Знаю як потім буду себе сварити за це й намагаюсь стримуватись. Ну нічого, поки виходить. А як дууууже щось хочеться, то головне одразу не піти й не купити, а почекати трохи, тоді й можна вже тверезо оцінити чи та річ потрібна.