Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 24 Січень 2010.

1. Veranda

Veranda Member

Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Весною купила собі балетки в Левусі, замшеві кольору кави з молоком. Думала що в дощову погоду їх не буду носити, але інших так і не купила, тому вони гідно пройшли випробування львівськими дощами. Якістю дуже задоволена, носила їх весною, влітку і майже щодня поки не похолодало. Вигляд зовсім не змінився. Потішило, що всередині повністю шкіряні, а не просто зверху тонка замша. Тому взуття з Левуса однозначно можу рекомендувати.

Також подобається взуття Erra, маю осінні чоботи, то ношу другий сезон з задоволенням. Великим плюсом є дуже гарні, актуальні і стильні моделі взуття. Ціна правда на них дорожча, ніж у львівських виробників, але воно того варте.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я купувала у них взуття у листопаді, 2010р. Взяла зимові високі чоботи на платформі, які коштували тоді 750 грн., але про ніякі знижки нам не говорили :girl_nea: Проносила їх практично 3 сезони, але майже відразу відлетіли дві закльопки-аксесуари. За такий час хутро вже зносилось, тому зараз у пошуках зимового взуття. Загалом я задоволена :girl_yes:
    Хоч я і живу у Винниках, до Стептера хвилин 10-15 йти, але мені бракує в них асортиментних позицій, малувато трохи, тому заходжу нечасто.

3. Faynyunya

Faynyunya New Member

А не підкажете, де знаходиться магазин взуття Erra у Львові? Дякую!

4. Veranda

Veranda Member

5. Faynyunya

Faynyunya New Member

Була я сьогодні у фірмовому магазині Levus на Словацького. Дуже гарне взуття. Нічим не поступається європейським брендам. Сучасні моделі і головне якісні. Дівчатка, дякую за ваші дописи, завдяки вам дізналася про взуття цієї фірми. :girl_tender:

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Потрібно купити чоловікові зимові черевики(кросівки) трошки вищі.
    Звичайні базарні і всякі такі фірми надоїли, вже 2 рази підряд взуття вистачає лише на 1 зиму.
    Що порадите, що купити

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я сьогодні забігла в магазин взуття Ле гранд на Дорошенка (майже на куті Дорошенка і пр.Свободи), то виявляється і там є винниківське взуття Стептер. Мені сподобадись одні замшеві чобітки, ціна 1400 з лишнім грн. 37 р., який звично і ношу, в них мені занадто вільний, добрий 36. Тільки от хочу ще помоніторити ціни у фірмових магазинах цієї фабрики, може, все ж дешевше вийде, бо модель гарно лягла по нозі, і зручні (а осінні чоботи шукаю вже з місяць) - буду мати їх на увазі.

Дуже довольна, що в цій темі дізналась про Стептер, дякую, дівчата, за відгуки! І ще цікавить, чи дешевше виходить, якщо купувати у магазині при фабриці?

І тре ще в Левус заглянути...

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

:shok: це щось вони перегнули. зайдіть ще в їхній фірмовий магазин на городоцькій навпроти тюрми.

гляньте-гляньте ще там обов*язково. там гарне взуття, половина мого взуття цієї фірми, носиться класно і фасони гарні.
    загляньте в Ромастиль на Стрийській поряд з магазином Брілле і Барвінком.

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

навпроти тюрми на Городоцькій стільки тих магазинів взуття, який з них фірмовий від Стептера?

а від Левуса то той магазин що навпроти парку Франка?

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

на ньому золотий логотип СТ і вроді пише стептер, а можливо лише логотип.
    так, біля бару Тиберія чи Тиверія.

11. Faynyunya

Faynyunya New Member

Olka Sherolka, магазин Levus знаходиться за адресою: Словацького,18, а StePTer на Городоцькій,25.

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я не знайшла у фірмовому магазині Стептер на Городоцькій моделі чобіт, які хотіла. І у Винниках таких в замші теж немає, тільки шкіра (дізнавалась по телефону). А я захотіла саме замшеві, видать прийдеться таки брати за 1400 грн. в тому магазинчику, де я бачила...
    А у фірмових магазинах Стептер такі вийшли би 979 грн. Може, ще дошиють і завезуть ці чоботи в замші? Різниця в ціні виходить дуже відчутна... одним словом, навіть не знаю, що робити.

І я переконалась, що модельний ряд взуття у фірмовому магазині досить вузенький. А знижку 10 % справді продавець пропонує відразу ж.

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

екко, джеокс чи суперфіт ? яка тм взуття "найвдаліша"? сину купували завше взуття коламбію, а зараз в нас дівчинка, і в коламбії дівчачі моделі на дуже симпатичні. цікавлять відгуки про взуття на різні сезони.

14. Iryna

Iryna Well-Known Member

15. Vероніка

Vероніка Never give up

В Ессо досить гарні моделькі, якість дуже хороша - і босоніжки, і чобітки.
    Geox в Україні зараз не дуже якісні, хіба привезені з-за кордону.

16. NadVoye

NadVoye Well-Known Member

Купувала минулої осені отакі чоботи Rieker, модель fenja.
    Відносила одну зиму. Позиціонуються як водонепроникні та теплі.
    За 3 місяці не дуже активного носіння почали протікати, хутро всередині стерлося зовсім.
    Цієї зими знову в пошуках тепленьких і водонепроникних...:umbrage:

17. olitsisa

olitsisa New Member

Екко, суперфіт на мою думку обирайте з них. Джеокс ні- ті дірочки на підошві часто пропускають воду ( подруга працювала в інтертопі , і відмовила якось від покупки джеоксів, каже що багато хто повертає саме через цю причину )

18. Allo

Allo Active Member

В мене пропускали, хоча куплені не в Україні. Добрі, але не на дощ(((

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мій чоловік теж має черевики Джеокс. то їх на калюжі не вдягнеш( теж куповані не в нас.

20. Lamara

Lamara Well-Known Member

Коли старшому малому було 1,5 року, то купили джеокси 22 розміру. Купували наприкінці квітня, і до травневих свят дощу не було. Приблизно через 2 тижні носіння я витягла устілку, і від лініі де пальчики не достають краю, тобто той запас був вкритий зеленою плісінью!!! :khomyak:
    Купувала на початку Городоцькоі, в той же день як це побачила навідалась до них. Дуже довго вони мені не хотіли міняти принаймні устілки , не кажучи про гроші чи товар, та зрештою видали нові.
    Мене й досі цікавить як це за такий короткий термін могла цвіль утворитись:girl_impossible:...