Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) купила босоніжки від Guess дуже красиві і стильні, але зовсім не зручні!
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) мені чоловік кілька років тому подарував і зважаючи, що вони на розмір більші і каблук височенний мені дуже зручні і кросівки їхні зручні
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Не знаю, чи сюди, але, може, хтось підкаже як з розмірами у Kickers? Цікавлять і чобітки і щось типу оксфордів, бо бачу, що на сайтах, де продають часто пишуть два розміри - європейський і наприклад, американський. Але якщо на оксфордах пише, що 39 - то 9 розмір, то на чобітках - що 39 - це 8 розмір. Може, хтось ще в см скаже?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) якось замовляла одній форумчанці сандалі тої фірми - маломірять. брала 8ку на 37й український(він же ж 38й європейський) розмір. були якраз.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) а як це? у мене 39 що український, що європейський. у нас ніби ж однакова розмірна сітка.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) завжди вважала, що у нас різні розмірні сітки. У меня наш 37, стопа 24 см. То європейський у мене 38)))
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) інтірєсно, я завжди в Україні брала 37, тут тепер беру 36 і дуууже рідко 37, якось не сходиться... Також в Італії брала 37, 36, в Німеччині, Голандії, ну але ніколи 38...
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Скажіть, будь-ласка, ця фірма на Ярославленка називається "Базис" чи "Стефано колекшн"?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Оця фірма, маю їхнє взуття не жаліюсь. Кросівки третій рік добити не можу.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Скажіть будь ласка, вони шиють тільки на замовлення, чи мають десь у Львові ще свій фірмовий магазин?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) на Ярославленка вони мають свій магазин, якщо взуття, яке там є в наявності, вам підійде, ви можите без проблем його купити. Також там купляла собі черевички на каблучку(34розмір) цілком задоволена
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) у мене знайома недавно порадила цей сімейний індпошив. Сама користується їх взуттям вже не перший рік і задоволена. Крім того, вона у них собі ще і сумочки зі шкіри замовляла пошити.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) звісно, все залежить від розміровки виробника. Італійські розміри дорівнюють нашим. Французькі здається теж. ну от наприклад http://www.ecco.com/en/Consumer-Service/Fitting-and-product-info/Size-chart ессо - тут 38й більше як наш 37,5. але їх 37й на мої 24 вже вийде тісним.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) На Уманській, то взуття "Левус", мені воно теж здалося кращим ніж "Стефано колекшн".
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Так, раніше теж на Уманську їздила, а відколи відкрили магазин на словацького, то на уманській немає вибору і немає сенсу так далеко їздити. Якість левуса справді хороша.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) - зорієнтуйте, будь-ласка, по цінах на взуття "Левус". Зараз цікавлять зимові чобітки до коліна. З власного досвіду: "Стефано колекшн" - в них модельний ряд і якість - якось напливами. Відкрила їх для себе кілька років тому, ціни на той час були ну просто смішні, модельки гарні і якість шкіри відповідна; також нам дуже підходило, що враховували інд. побажання (в чоловіка дуже широка стопа, стандартне взуття тріщить по швам). Потім десь рік "застою", як на мене - кілька разів приїжджали в різні сезони, вибрати не було з чого. Цієї весни купила там собі непогані ботфорти за хорошою ціною, але під інд. мірки вони вже не шиють, можуть хіба розтягнути/звузити наявні моделі. Також в травні купила там балетки, вибирала шкіру в їхній майстерні. Незадоволена дуже - мало того, що вони мені ногу довший час натирали, ще й якість шкіри абсолютно незадовільна - вона така тонесенька, що трішечки зачепиш - відразу на взутті утворюється дефект. За максимум два місяці носіння (ясно, що не щоденного) балетки викинула - вони набули жахливого вигляду. Вчора була у фірмовому магазині "Стептер" - фабрика знаходиться у Винниках. Про нього дуже гарні відгуки, тому вирішила заглянути. Модельний ряд не надто великий, але, як на мене, відповідає сучасним модним тенденціям; шкіра досить якісна, пошив акуратний. З цінами в них прикол - на ціннику чобіт, які я собі сподобала, вказана ціна 1150 грн; продавець автоматично рахує знижку 10%, тобто якщо брати - то ціна на гривень 100 буде менша; а для власників їхніх "Золотих" карт - знижка 26,6%, тобто ціна тих же чобіт складе 850 грн. Різницю відуваєте? Якщо хтось носив взуття цієї фірми, поділіться враженнями, бо ті чоботи мені таки дуже сподобалися. Зразу після примірок у Стептері зайшли в Злату - я навіть до рук не хотіла брати їхні чоботи - якість не до порівняння, як і ціни - не на користь Злати.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Є два фірмові магазини "Стептер": один у Винниках, інший - на Городоцькій 25 (прямо навпроти тюрми). Я була в тому, що на Городоцькій.