Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 24 Січень 2010.

1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

хочу похвалити марку Левус, зараз там в магазині знижки, і так купила собі макасинчики, все шкірочка зверху і в середині, одягнула вперше без шкарпетки і була здивована, не натерли не натисеула, в котре переконалась, що ця марка якраз для моїх ніжок. Цікаво почути відгуки інших форумлянок щодо цієї марки

2. mitla

mitla All You Need Is Love

Дуже мені сподабались такі чоботи цієї фірми....simona, ви часом не бачили їх на розпродажі?:) Чи там зараз тільки літнє взуття? Дякую за відповідь!

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мені це взуття трохи дубове ((( Маю їхні туфлі на низькому ходу носяться гарно, форму тримають. але сказати, що мені в них дуже зручно не можу. Одна пара це, звичайно не показник. Все ж хочу спробувати ще собі там щось взяти, бо зроблені добре, і шкірка всюди.

4. simona

simona Well-Known Member

я маю від них лодочки, правда купувала ще років зо 5 тому, то їм нічого і не скажу, що дубові, а ті макасіни, що купила, то відразу "розносились", бо не міряні були тому казати чи добові не можу, бо поки не стикалась

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

маю черевики типу снікерсів від Левуса. задоволена на 200%.
    ношу вже рік. одягала і влітку ( на дощі), всю зиму в них пролазила ( коли мороз був до -5) і недавно в Карпатах їх зацінила остаточно (зручно ходити по горах + не промокали від шаленої роси) + ціна дуже приємна.
    хочу ше шось купити. хотіла чоботи, але підйом був мені не зручний

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

А де є їхні магазини? і які ціни?

7. Allo

Allo Active Member

У Львові магазин на Словацького, 18 недалеко від університету Франка.

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

це моя улюблена українська марка взуття :)
    маю десь 8 пар цього взуття. все дуже класно носиться і ще й після мене по наслідству переходить далі в користування ;)
    в них все взуття шкіряне, шкіра з польщі в основному, каблуки і устілки теж, колодка і підошва львівського виробника. взуття правильно зроблене на нашу українську повноту ноги.
    в них вже магазини є і встрию, і в бродах, і в франківську.
    в магазині при фабриці вибір не той, старіші моделі в основному і з розмірами не конче.
    а ще від недавна в них появилась лінія чоловічого взуття макслевус - тежхороші моделі. ну і сумки мені їхні подобаються.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і я маю 2 парі чобіт з Левуса, черевички з лакованої шкіри і мештики на низькому "чоловічому" каблучку. то дуже задоволена.
    але на весні купила балутки, то так мене натирали, що не можу носити. але то, мабуть, зараз в мене ножки набрякають трохи через вагітність.

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

В мене теж є взуття з Левуса, пара кедів "високих" 2-й сезон ношу ідеально, як новенькі і + дуже зручні.
    І ще маю сандалики, ними трохи розчарована, втратили вигляд, і ота стєлька взагалі не відтирається, як пройшлась по піску , то там він залишив слід навіки)

11. Людок

Людок New Member

а які враження від чоловічого взуття?

12. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Моя мама купила там весняні чоботи. Вистачило десь на місяць, після дощу прийшла додому - взялася за каблук, щоб зняти і підошва залишилася в руках :sad:

13. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Поділюсь своїми враженнями про Clarks. Перші були ці і я навіть не вагалась, бо і ціна приваблива і модель сподобалась і відгуки на amazon не розчаровували. Так і є – зручні, мякенькі, якісні. Дуже добре мені сіли і носяться легко, а головне не травматично (бо переважно маю мороку з новим взуттям).

Ці теж мали непогані відгуки, але трошки мене розчарували. Маю вузеньку ніжку, але все ж муситиму їх розходжувати до комфортного рівня і не впевнена чим це розходжування мені обійдеться. Нога заходить досить туго. Хоч з вигляду вони мені здавались ну дуже зручними і комфортними (такими як для мене наразі є Ессо).

По оцих двозначний відгук – взулись легко і просто як босий в них – комфортні, не стискають, легенькі. Єдине «але» в них для мене – це матеріал. Виробник пише, що то шкіра, але вона ну дуже благенька. Порівнюючи з моїм іншим шкіряним взуттям я б ніколи не сказала що ці шкіряні. Тому не впевнена за їхнє носіння. Причому вони куплені на офіційному сайті з Британії.

Ну і не можу натішитись своїми Naya – наразі вважаю їх найвдалішою покупкою. Вони надзвичайно зручні і комфортні. Ніколи не думала що на такій платформі мені буде так легко ходитись навіть на далекі відстані. Якість взуття теж оцінюю на відмінно.

14. Irtsia

Irtsia New Member

Мені дуже-дуже подобається і класно носиться взуття Marko Tozzi, маю кілька пар їхніх босоніжок - вже пару років, супер. Брала у Welfare і в Німеччині (де вони дешевші, ніж у нас:sad:((
    А хто може шось сказати про взуття Welfare? подобається одна моделька, тільки не знаю, чи вартує брати, бо досвіду не маю з цією фірмою

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я маю зимове взуття цієї фірми, брала в Вельфаре, добре ніби носяться. Такі вєздьєходи :D, то правда, що там воно дешевше, в Польщі теж є Марко Тоцці, от тільки там такого теплого зимового взуття нема, в них воно не ходове, люди взимку ходять в осінньому...

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Маю звідти в’єтнамки з камінцями, то вже 4 роки їх ношу на морі, відпочинку, в готелях. Дуже зручні. Камінці не повідлітали. Купила на розпродажі десь грн за 200.

17. Nica

Nica Well-Known Member

Вам по-доброму заздрю! Теж хотіла саме такі, але не було розміру:sad: Просто цяцька!

18. Ydochka

Ydochka Member

Спочатку хочу розказати про свій досвід:є кросівки Esprit, Puma дуже подобаються, і попереднє взуття цих фірм також носилося супер,зимові Baffin справді витримують морози до -30, тільки моделі треба правильно підібрати, мені "попалася" модель з дуже широкою холявою, добре що спорт то не так кидається в очі. зараз на літо набрала собі різних моделей O"nіl, пояски не відриваються,носяться добре. Ще недавно було взуття фірми грейсленд, воно мені не дуже спобалося. А забула, дуже подобається взуття харківської фабрики Nivelle, на даний час маю весняні чобітки,замшеві, яким 3 роки, а вони як новенькі,замша нітрохи не витерлася. А тепер питання, надивилася на 6pm балетки фірми diba, 2 lips too можливо хтось замовляв, як носяться?

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дуже люблю взуття vagabond, майже всі моделі зручні і незносимі. А на днях купила в інтертопі дві пари взуття, і що одні, що інші, дуже фарбують мені ноги або панчохи, що потім неможливо відмити-відіпрати. Так шкода, і вже протирала їх вологою губкою з піною, а вони все одно линяють.

20. boshik

boshik New Member