Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Погоджуюся з Вероніою. Маю від цієї фірми улюблені світлі чоботи, відносила вже 4 сезони і мабуть проношу ще стільки ж, на вигляд як нові (тільки трошки каблук обдерся від наших доріг, ну і мити з порошком приходиться часто). Босоніжки мала, одні виносила, а в других до сих пір ходжу. А от купила черевички, то взула одного разу і все більше не носила. При мірянні здавалося, що і розмір підійшов і колодка зручна, а на практиці після години ходіння п'ятки просто горіли, так пекли, ну і ноги боліли, абсолютно не зручна і не якісна модель.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) ДУЖЕ задоволена взуттям нашого львівського виробника LEVUS! Маю 5 пар різного плану взуття цього виробника. Якість, ціна, дизайн - все супер! Зимові тепленькі, мештики зручненькі, з мокасінів не вилазила, а весільні туфлі не натиснули взагалі!Нарешті вони магазин відкрили в центрі міста!
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) мушу також похвалити Левус,маю їхні дві пари взуття,правда воно 3 і 2 роки тому куповане.Недавно була в магазині в центрі,до навіть і не думаоа що наше взуття може бути таким,ну, справді є в чому вибрати...Принаймні для мене.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Магазин Левус знаходиться на куті вул. Січових Стрільців-Словацького (біля головного корпусу університету І.Франка). В них ще є магазин при фабриці на вул. Уманській (р-н Замарстинівської), але там часто малий вибір.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) в мене були босоніжки Braska, навіть пів літа не поносила, а підошва взяла і навпіл тріснула а зверху супер виглядають, як новенькі - шкіра якісна, але на підошві, видно, зекономили.:confused:
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) мій чоловік теж Браску поносив 3 місяці і вони розвалилися, а от харківська фірма Канседал йому сподобалася. зимове теж тепер купили від Канседал, подивимось як поноситься.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Привіт, дівчата! Я новенька. Раніше лише перечитувала теми, які мене цікавили, а тут знайшла тему, на яку маю, що сказати. Купила я чоботи в магазині Welfare. Гарні, колодка зручна - тішилась. Купила якраз 31 грудня. Пішла в них до коліжанки на новий рік і на другий день побачила на лівому чоботі на заднику потертя, тобто залишилась тільки внутрішня сторона шкіри діаметром 0,5 см. Розстроїлась страшно. Чоловік заспокоїв, що це внутрішня сторона чобота і можна замазати кремом, щоб не було видно. Так і зробила. Через 2 дні потертя розповзлось до 1,5 см в діаметрі і утворилось таке ж потертя на правому чоботі. Занесла майстру - той подивився і сказав, що чоботи пошиті зі шкіри для рукавиць, а не для чобіт, тому і протираються - затонка шкіра. Повезли в магазин - вони провели експертизу і сказали, що це механічне ушкодження і гроші вони повертати не будуть. В захисті прав споживачів і в торгово-промисловій палаті сказали, що в даному випадку я нічого не доведу. Це механічне ушкодження. Довести, що це затонка шкіра неможливо. Як можуть протертись шкіряні чоботи, я до тепер не знала. І десятки тих пар чобіт ,які я купувала раніше ніколи ні не протирались ні не проривались. Як можна механічно ушкодити обидва чоботи з внутрішньої сторони задника - не розумію. Була в них 4 рази взута. Працюю 200 м від під"їзду, тобто далекі відстані не долала. Вийшло, що 1049 грн по знижці ( повна вартість чобіт була 1749 грн)я просто подарувала магазину Welfare. Звичайно, що останній раз. Тепер для мене взуття Welfare не існує. Можливо, комусь моя історія допоможе у виборі взуттєвої фірми.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) В мене теж їх взуття погано носилось. Носики в туфлях дуже скоро протерлись
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) а мені, мабуть, пощастило з взуттям Welfare (але купувала чоботи і туфлі ще далекого 2006, тому не можу казати щось за теперішне взуття). їхні чоботи 4 роки взувала щодень взимку на роботу, а тепер вже другу зиму "вбиваю" гулянням з дитиною - і ще дость пристойно виглядають, правда вони з замші, а от туфлі трохи парять, але вони зроблені під чоловічі черевики, повністю закриті і шкіра досить груба (хоча недавно також чула кілька негативних відгуків про їхнє взуття)
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Дівчата, а хтось купував взуття з магазину MIRATON??? Як носяться? Замовила вже собі, а тепер почала відгуки читати
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Я маю 2 пари зимових чобіт і туфлі. Ношу вже другий сезон без проблем. Якість дуже хороша + такі оригінальні моделькі як в них більше ніде не знайти. Хоча слід зазначити, що на розпродажі часто трапляються якісь пари з браком. Ех, шкода, що рідко буваю в Києві і Одессі. А їх інтернет-магазин не відправляє у Львів, а знайомих в Києві нема
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) в знайомого підошва трісла на двоє в зимових екко рівно через місяць, брав у магазині ЕККО за оперним, і тут не вгадаєш де купувати
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А я ще 3 роки тому купувала зимовы черевики екко в фірмовому магазині на Шуварі. І дуже ними задоволена. Ще жодного разу не промокли, і жодного разу в них не замерзла, хоча вони всередині зовсім без хутра - досі дивуюсь, бо я такий змерзлюх, що в сибірських валянках (привезених мені таки з Сибіру) мерзну. Навіть не сподівалася на те, що будуть так носитись за 3 роки щоденного носіння - як нові. Але це напевно просто дуже пощастило
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Не знаю точно в яку мені тему, то спитаюсь мабуть тут)) Хто має взуття Steve Madden? Як вам підійшло по розміру? Бо я начиталась в інтернеті, шо вони маломірять, а пішла сьогодні в КК поміряла - так мені аж 36й розмір підійшов (зазвичай все ношу 37го)... Хочу замовити тепер собі доставку з інтернет-магазину, бо виходить набагато дешевше, але незнати шо робити з розмірами((( І як вони взагалі носяться? p.s. По темі додам - дуже дуже сильно хвалю Dr.Martens, я їх вже 5й рік не можу добити, троши витерлась підошва і покоцалась "фірмова" жовта нитка, а так - шкіра шикарна. Ну і зручні, звичайно))
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) маю декілька пар мештів на каблуках, і одні балетки! дуже задоволена, правда також замовляла на сайті, але якщо чесно, то ціни в магазині в КК досить не погані, і не є набагато більші, інща проблема- це вибір! в КК все одне і те саме, і знижок таких великих немає, а от на сайті все якось гнучкіше! маю також 37 розмір, але от можу сказати, що так і купила 37 балеток, а от мешти 36 підійшли! тут все залежить від повноти ноги, що також може змінити багато! але якістю задоволена, все шкіряне, носиться чудово, ніде ні натискає ні ноги не втомлюються!
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) В мене закрадається підозра щодо оригінальності спортивного взуття в магазині "Мегаспорт". Хотів чоловік купити собі чоботи Columbia в цьому магазині, наміряв взуття (чоботи) цієї марки в розмірі UK 12. Тепер дивлюся на офіційному сайті Коламбія, що такого розміру взагалі то не існує. Може ще хтось стикався з подібною ситуацією?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Я собі на зиму купила чоботи, фірми Molka , чесно кажучи, що це за виробник незнаю, але якість дуже подобається.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Може вже не дуже актуально щось радити, але в мене руки чухаються. Я деякий час працювала в Steve Madden в КК. Так ось: магазин офіційний - це без питань. Якість: є всяка. Steve Madden - це fast fashion, тому по 5 років носитися не буде, розраховане на сезон. Проблема в тому, що якість взуття для України та інших країн - різна. Так само різної якості може бути взуття з різних партій: наприклад минулого літа перша партія босоніжок певної моделі була повністю шкіряна, друга - на половину, третя - повністю штучна. Деколи матеріали моделі залежать від кольору, деколи ні. І ради на то нема. Але на спецетикетках завжди правдива інформація, звертайте на них увагу Найкращі по якості (якщо брати до уваги матеріали) взуття серії Steven, Steve Madden - середньої, Madden girl - найнижчої. Ціни відповідні. Хоча є і винятки. Виробництво: Китай, Мексика. Може тепер ще якісь країни-виробники появилися, того я не знаю. Від виробника ні якість, ні ціна не залежать. Ціни: перша ціна часто завищена, друга - вже більш правдива. Роблю такий висновок з того, що ціна деяких моделей вже в середині сезону зменшується в 2 рази. Вкінці - в 3 і більше. Але бест-селлери зазвичай якщо і дешевшають то не сильно і не надовго, в них і якість відповідна. Розміри: дуже класно, що є половинки. Туфлі, босоніжки, черевики зазвичай йдуть розмір в розмір. Переважно на вузьку та середню ногу. Чоботи великомірять на 0,5-1 розмір. Спочатку взуття тверде, але гарно розношуються (перевірено на собі). Швидко розкуповується 37-38 розмір. Якщо маєте 39,5, як в мене, то таке взуття є майже завжди Поради: Купляти можна і в магазині, і в інтернеті. На офіційному сайті ціни майже збігаються з магазинними, але є більше моделей. З іншої сторони в магазині можуть бути моделі зі старіших колекцій. Так само і в стокових інтернет-магазинах: там нема супернових моделей, та можуть бути такі, яких в магазині вже не знайти, + невеликі ціни. Я б сміливо купляла в інтернеті, тим більше, що з розміром можна розібратися в магазині у Львові але дуже прошу, якщо ви вже прийшли підібрати розмір, то не ганяйте продавців, щоб приносили вам 100 пар. Якщо хочете замовляти чоботи, то міряйте чоботи, якщо туфлі - то... ну ви зрозуміли В магазині часто є розпродажі, особливо під кінець сезону або на Shopping night (буде з 30 на 31 березня!), можна просити знижку, коли акції нема.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Недавно заходили в "Мегаспорт" то бачили кросівки,де по швах вилазив клей, а коштують якби то були оригінали. Про що тут ще можна говорити?!