Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 24 Січень 2010.

1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Погоджуюся з Вероніою. Маю від цієї фірми улюблені світлі чоботи, відносила вже 4 сезони і мабуть проношу ще стільки ж, на вигляд як нові (тільки трошки каблук обдерся від наших доріг, ну і мити з порошком приходиться часто). Босоніжки мала, одні виносила, а в других до сих пір ходжу. А от купила черевички, то взула одного разу і все більше не носила. При мірянні здавалося, що і розмір підійшов і колодка зручна, а на практиці після години ходіння п'ятки просто горіли, так пекли, ну і ноги боліли, абсолютно не зручна і не якісна модель.

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ДУЖЕ задоволена взуттям нашого львівського виробника LEVUS! Маю 5 пар різного плану взуття цього виробника. Якість, ціна, дизайн - все супер! Зимові тепленькі, мештики зручненькі, з мокасінів не вилазила, а весільні туфлі не натиснули взагалі!Нарешті вони магазин відкрили в центрі міста! :girl_yes:

3. siriuska

siriuska Member

мушу також похвалити Левус,маю їхні дві пари взуття,правда воно 3 і 2 роки тому куповане.Недавно була в магазині в центрі,до навіть і не думаоа що наше взуття може бути таким,ну, справді є в чому вибрати...Принаймні для мене.

4. Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

А де саме цей магазин?

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Магазин Левус знаходиться на куті вул. Січових Стрільців-Словацького (біля головного корпусу університету І.Франка). В них ще є магазин при фабриці на вул. Уманській (р-н Замарстинівської), але там часто малий вибір.

6. chichika

chichika Member

в мене були босоніжки Braska, навіть пів літа не поносила, а підошва взяла і навпіл тріснула:girl_mad:
    а зверху супер виглядають, як новенькі - шкіра якісна, але на підошві, видно, зекономили.:confused:

7. deepeyes

deepeyes New Member

мій чоловік теж Браску поносив 3 місяці і вони розвалилися, а от харківська фірма Канседал йому сподобалася. зимове теж тепер купили від Канседал, подивимось як поноситься.

8. olichkall

olichkall New Member

Привіт, дівчата! Я новенька. Раніше лише перечитувала теми, які мене цікавили, а тут знайшла тему, на яку маю, що сказати.
    Купила я чоботи в магазині Welfare. Гарні, колодка зручна - тішилась. Купила якраз 31 грудня. Пішла в них до коліжанки на новий рік і на другий день побачила на лівому чоботі на заднику потертя, тобто залишилась тільки внутрішня сторона шкіри діаметром 0,5 см. Розстроїлась страшно. Чоловік заспокоїв, що це внутрішня сторона чобота і можна замазати кремом, щоб не було видно. Так і зробила. Через 2 дні потертя розповзлось до 1,5 см в діаметрі і утворилось таке ж потертя на правому чоботі. Занесла майстру - той подивився і сказав, що чоботи пошиті зі шкіри для рукавиць, а не для чобіт, тому і протираються - затонка шкіра. Повезли в магазин - вони провели експертизу і сказали, що це механічне ушкодження і гроші вони повертати не будуть. В захисті прав споживачів і в торгово-промисловій палаті сказали, що в даному випадку я нічого не доведу. Це механічне ушкодження. Довести, що це затонка шкіра неможливо. Як можуть протертись шкіряні чоботи, я до тепер не знала. І десятки тих пар чобіт ,які я купувала раніше ніколи ні не протирались ні не проривались. Як можна механічно ушкодити обидва чоботи з внутрішньої сторони задника - не розумію. Була в них 4 рази взута. Працюю 200 м від під"їзду, тобто далекі відстані не долала.
    Вийшло, що 1049 грн по знижці ( повна вартість чобіт була 1749 грн)я просто подарувала магазину Welfare. Звичайно, що останній раз. Тепер для мене взуття Welfare не існує. Можливо, комусь моя історія допоможе у виборі взуттєвої фірми.

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене теж їх взуття погано носилось. Носики в туфлях дуже скоро протерлись :sad:

10. Talya

Talya Well-Known Member

а мені, мабуть, пощастило з взуттям Welfare (але купувала чоботи і туфлі ще далекого 2006, тому не можу казати щось за теперішне взуття). їхні чоботи 4 роки взувала щодень взимку на роботу, а тепер вже другу зиму "вбиваю" гулянням з дитиною - і ще дость пристойно виглядають, правда вони з замші, а от туфлі трохи парять, але вони зроблені під чоловічі черевики, повністю закриті і шкіра досить груба (хоча недавно також чула кілька негативних відгуків про їхнє взуття)

11. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Дівчата, а хтось купував взуття з магазину MIRATON??? Як носяться?
    Замовила вже собі, а тепер почала відгуки читати:girl_crazy:

12. renata_m

renata_m Well-Known Member

Я маю 2 пари зимових чобіт і туфлі. Ношу вже другий сезон без проблем. Якість дуже хороша + такі оригінальні моделькі як в них більше ніде не знайти.

Хоча слід зазначити, що на розпродажі часто трапляються якісь пари з браком.

13. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

в знайомого підошва трісла на двоє в зимових екко рівно через місяць, брав у магазині ЕККО за оперним, і тут не вгадаєш де купувати

14. MyDream

MyDream Member

А я ще 3 роки тому купувала зимовы черевики екко в фірмовому магазині на Шуварі. І дуже ними задоволена. Ще жодного разу не промокли, і жодного разу в них не замерзла, хоча вони всередині зовсім без хутра - досі дивуюсь, бо я такий змерзлюх, що в сибірських валянках (привезених мені таки з Сибіру) мерзну. Навіть не сподівалася на те, що будуть так носитись за 3 роки щоденного носіння - як нові.

Але це напевно просто дуже пощастило:)

15. in todash

in todash Active Member

Не знаю точно в яку мені тему, то спитаюсь мабуть тут))

Хто має взуття Steve Madden? Як вам підійшло по розміру?
    Бо я начиталась в інтернеті, шо вони маломірять, а пішла сьогодні в КК поміряла - так мені аж 36й розмір підійшов (зазвичай все ношу 37го)...
    Хочу замовити тепер собі доставку з інтернет-магазину, бо виходить набагато дешевше, але незнати шо робити з розмірами(((
    І як вони взагалі носяться?

p.s. По темі додам - дуже дуже сильно хвалю Dr.Martens, я їх вже 5й рік не можу добити, троши витерлась підошва і покоцалась "фірмова" жовта нитка, а так - шкіра шикарна. Ну і зручні, звичайно))

16. oksumoron

oksumoron Active Member

маю декілька пар мештів на каблуках, і одні балетки!
    дуже задоволена, правда також замовляла на сайті, але якщо чесно, то ціни в магазині в КК досить не погані, і не є набагато більші, інща проблема- це вибір! в КК все одне і те саме, і знижок таких великих немає, а от на сайті все якось гнучкіше!
    маю також 37 розмір, але от можу сказати, що так і купила 37 балеток, а от мешти 36 підійшли!
    тут все залежить від повноти ноги, що також може змінити багато!
    але якістю задоволена, все шкіряне, носиться чудово, ніде ні натискає ні ноги не втомлюються!

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

В мене закрадається підозра щодо оригінальності спортивного взуття
    в магазині "Мегаспорт". Хотів чоловік купити собі чоботи Columbia в цьому магазині, наміряв взуття (чоботи) цієї марки в розмірі UK 12. Тепер дивлюся на офіційному сайті Коламбія, що такого розміру взагалі то не існує. Може ще хтось стикався з подібною ситуацією?

18. Sirunka

Sirunka New Member

Я собі на зиму купила чоботи, фірми Molka , чесно кажучи, що це за виробник незнаю, але якість дуже подобається.

19. phobika

phobika Well-Known Member

Може вже не дуже актуально щось радити, але в мене руки чухаються:girl_crazy:. Я деякий час працювала в Steve Madden в КК.

Так ось: магазин офіційний - це без питань.

Якість: є всяка. Steve Madden - це fast fashion, тому по 5 років носитися не буде, розраховане на сезон. Проблема в тому, що якість взуття для України та інших країн - різна. Так само різної якості може бути взуття з різних партій: наприклад минулого літа перша партія босоніжок певної моделі була повністю шкіряна, друга - на половину, третя - повністю штучна. Деколи матеріали моделі залежать від кольору, деколи ні. І ради на то нема.:girl_sad:
    Але на спецетикетках завжди правдива інформація, звертайте на них увагу
    Найкращі по якості (якщо брати до уваги матеріали) взуття серії Steven, Steve Madden - середньої, Madden girl - найнижчої. Ціни відповідні. Хоча є і винятки.

Виробництво: Китай, Мексика. Може тепер ще якісь країни-виробники появилися, того я не знаю. Від виробника ні якість, ні ціна не залежать.

Ціни: перша ціна часто завищена, друга - вже більш правдива. Роблю такий висновок з того, що ціна деяких моделей вже в середині сезону зменшується в 2 рази. Вкінці - в 3 і більше. Але бест-селлери зазвичай якщо і дешевшають то не сильно і не надовго, в них і якість відповідна.

Розміри: дуже класно, що є половинки. Туфлі, босоніжки, черевики зазвичай йдуть розмір в розмір. Переважно на вузьку та середню ногу. Чоботи великомірять на 0,5-1 розмір. Спочатку взуття тверде, але гарно розношуються (перевірено на собі).

Поради: Купляти можна і в магазині, і в інтернеті. На офіційному сайті ціни майже збігаються з магазинними, але є більше моделей. З іншої сторони в магазині можуть бути моделі зі старіших колекцій. Так само і в стокових інтернет-магазинах: там нема супернових моделей, та можуть бути такі, яких в магазині вже не знайти, + невеликі ціни.
    Я б сміливо купляла в інтернеті, тим більше, що з розміром можна розібратися в магазині у Львові
    В магазині часто є розпродажі, особливо під кінець сезону або на Shopping night (буде з 30 на 31 березня!), можна просити знижку, коли акції нема.:girl_curtsey:

20. Sirunka

Sirunka New Member

Недавно заходили в "Мегаспорт" то бачили кросівки,де по швах вилазив клей, а коштують якби то були оригінали. Про що тут ще можна говорити?!