Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Viola, 24 Січень 2010.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

маю дві пари. спокусилася на акцію ))) босоніжки на високих каблуках - ходжу як в тапках.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

десь цю історію я вже чула... але коли принесли взуття в магазин відповідь продавців була оригінальною - вони не розраховані щоб в них ходити під дощем :wacko1:

2. byrymm

byrymm New Member

Ви знаєте, не обовязково навіть фірмове купляти, головне щоб було натуральне. В мене, наприклад, не завжди є стільки коштів щоб купити саме фірмове. І деколи те фірмове набагато гірше чим взуття з наших українських звичайних "безпонтових" фабрик. Мала можливість зрівняти взуття, яке купила в малесенькому магазинчику від фабрики, яка поруч робила взуття (600грн. зимове) і фірмове, яке проносила рівно один сезон. Позаминулої зими ходила по брендовим європейським магазинам , думаю куплю собі надійне якісне іт.д. + брендове, щоб не впасти часом)) Не знайшла! Саме теплих не було. Вони(Італія..і ін.) просто роблять згідно їхньої погоди, не розраховуючи на багато снігу і -25. Таку відповідь чула від практично від усіх продавців тих магазинів.

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

3. KAPUCHINKA

не повірите, але саме таке в мого чоловіка стається з екковськими красовками ((( це при тому, що все інше взуття носиться супер, а красовки - два місяці максимум, а далі хіба на сміття. так дороге це ще зовсім не значить якісне.

а ще знайома розповідала, що купила собі у Парк Авеню якісь супер босоніжки з 70 % знижкою (ціна і зі знижкою була кругленькою) так от витримали ці босоніжечки одне-однісіньке весілля.

а співробітниця чоботи з Краківського нисить вже 8-й рік.

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

5. LVitaliti

LVitaliti Member

Не завжди марка взуття вирішує все, можуть бути і не дуже "вдачні" моделі, своєрідна лотерея...:girl_in_dreams:

6. lawyer

lawyer Member

і знову про Монарх
    купила собі цього року босоніжки, від дому до роботи 5 хв, але я думала, що не дойду:sad: - ступні шалено пекли!!! і навіть, коли я вже їх зняла, то ще цілий день відходила від цього взуття. тому лише разок їх і взувала

7. Rona

Rona Мама-йожик

там раз на раз не приходиться,
    маю босоніжки - супер! ношу 2 й рік і ще буду,
    дівчата якось казали про взуття Bershka те саме, що воно ззовні класне, а носити - кака, а я коли шукала чобітки, то багато їх взуття переміряла - в одних стояти було не можливо, а інші навіть мали пухкеньку подушечку в стельці, шкіра м"якесенька в холяві, каблук дуже зручний,
    тому, думаю, що справа в конкретній моделі, чи підходить колодка

8. LadyLand

LadyLand New Member

Там гарантія 1 місяць, а це сталось трохи більше ніж за місяць. Тепер буду знати, що взуття труба відразу перевіряти в екстремальних умовах :)

---------- Додано в 08:11 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

воно то так
    ми з чоловіком носимо взуття марки ECCO вже років 8-9, попадались і підробки (переважно в Плато чомусь :)), але відсотків 80% еківського взуття що у нас є (а на двох це пар 10 напевно) - це дуже хороше і якісне взуття, носиться чудово, вигляд не втрачає. Особисто я в сегменті спортивної класики буду і надалі купувати ECCO.

9. Osya

Osya Active Member

я купляла в плато взуття Braska то у мене тріснула підошва :)

10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

У мене десь 5 пар взуття Braska - різного - і чоботи, і босоніжки, і мештики. Це моє улюблене взуття - стильне і дуже зручне. І жодних проблем ніколи з ним не було - хіба профілактику ставила. Може, тому, що взуття ношу дуже акуратно - іноді аж задовго його ношу :)

11. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

я також 1 раз купувала босоніжки, ніби зручні, але жахливо пекли ступні:girl_cray:
    досить часто взувала, якщо треба було недалеко йти-збереглися дуже файно!!!!

12. Just me

Just me Member

Мені останнім часом дуже подобаються Ryłko та Respect Yourself. Моя сестра, до прикладу, має постійну проблему з натиранням ноги новим взуттям, але з цими марками такої біди не було.

13. Virner

Virner Well-Known Member

маю 2 пари черевичків Bershka - ношу вже 2 роки! дуже зручні, хоч і на каблучку, гарно носяться:girl_claping:, майже не втратили первинного вигляду, звичайно, здавала в ремонт (носики, набойки). А ще у мене десь 10 пар туфель Bershka , то тут не все так зручно і чудово. Але є такі, про яких можна сказати - "взула і забула", а є такі, що лише перед дзеркалом красуюсь:girl_haha:

14. shoelover

shoelover New Member

З зимового взуття, але спортивного "крою" Timberland - нема кращого!! теплі, зручні, дуже задоволена, цього року носитиму третю зиму.
    А щодо Bershka, то я два сезони поспіль "вождєляю" на їхні різнокольорові каблуки - рожеві, зелені, в них була ціла серія кольорових. Але ще жодного разу так їх і не купила :girl_cray: завжди, як приходжу і зблизька придивляюся роумію, що якість в них не зовсім на ту ціну, яку за них просять. Там клей підтік, там з набойками якась мутка, і так і йду ні з чим. Але коли міряєш і дивишся в дзеркало... оооххх

15. Katrine

Katrine Member

Respect-у "ріспект і уважуха":girl_claping:. ми з чоловіком відходили в туфельках - просто красота, зручні, не натирають і гарно виглядають:clapping:.
    хочу похвалити кросівки new balance - мегазручні і м'якуні, отримую задоволення від ходьби в них)))). натомість коли після них взуваю ессо,то таке враження,що останні зроблені сокирою десь тут під перемишлєнами:girl_devil:

16. Rona

Rona Мама-йожик

на стоках є нове взуття Bershka по адекватній ціні :) напр., чобітки 400-500 грн, туфлі - 200-300

17. byrymm

byrymm New Member

А де цей сток є? Не підкажите адресок?

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А як носиться Braska? На вигляд нічо такі, шкіра ніби якісна...

19. KAPUCHINKA

чоловік теж це взуття любить. і має всяке різне. Так от і сандалі, і зимове, і осіннє все носиться супер. А от з красовками караул. Два місяці і просто розлазяться. Десь так після 4-5 пари вирішили, що красовки екко для нас табу.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Правильно Рона написала, треба попасти на якісно зроблену модель, і дивитись на країну-виробника. Браску з Індії ношу 4 рік - бездоганні, з Китаю трошки гірші, але в цілому цілком задоволена.