Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Балдананіні , італія, хто мав? дуже сумніваюсь по відгукам, і як вони розмір в розмір?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) черкаська фабрика Лавента - прекрасна якість і ціна. чоловічі моделі є з чого вибрати, з жіночими гірше - трохи радянське якесь воно, але зимове і осіннє трапляється непогане. чоловік має дуже багато пар їхнього взуття, все натуральна шкіра. було тільки таких 2 недоліки - одні чорні туфлі фарбували ноги, а в інших тріснула підошва (але то десь після 5 років носіння).
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А я давно закохана у фірму Pier Lucci - і моделі завжди гарні і колодка ідеально мені підходить.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Дуже люблю Ecco. Для мене воно саме зручне. Але після першого "взування" день сиджу вдома, якщо це не літо щоб можна було взути якесь інше відкрите взуття А потім красота... Взула і забула Правда думала, що то тільки я така "везуча"
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А я люблю UGG, причому і унти і класичні чоботи і мешти. Ще маю кілька пар Furla - теж дуже добре носяться.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Вночі приснились ugg, вдень пішла поміряла, дуууже приємні і виглядають терпимо, бо думала буду як єтті ггг от тільки не знаю який розмір брати, 8- ой палець ніби впирається, а 9-ой завільні. Як вони носяться? Сильно "подадуться" чи ні?
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) підтримую, а де купуєте, бо я лише в центрі біля укрсоцбанку купую ---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ---------- чоловіка завжди перший тиждень натирає їхнє взуття, а потім гуд але от останній раз ну дуже довго натирали черевики, то купили спеціальні накладки
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) два роки тому купила кросівки в дисконт центрі адідас. Досі як нові - ходже кожного дня, бо з візочком, та й вагітна постійно в них ходила. Навіть ніде нічого не відклеїлось не порвалось і не надірвалось. Чоловік теж там 2 р. тому купив то от тільки зараз порвав, через те, що зачіпився об грубий дріт. Заплатили за 2 пари десь 500грн. І шо саме цікаве чоловік в тих кросівках їхав на екскурсію в Луксор, де вже в 11:00 було майже під 40градусів і в шкарпетках - ноги були сухесенькі. І сам стверджував, що йому взагалі не було в них жарко. А ще купила років 5 тому взуття в Монарху типу туфель з 1см. каблуком і ношу їх досі. Правда вже двічі носила в ремонт підклеювати носики, бо підошва дуже тонка і завжди стиралась і відклеювалась в районі носка. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- І взагалі я не розумію людей, які купляють собі "одноразове взуття" на Краківському на один сезон, чи там.. на весну, платять за нього 100 - 150грн., через 3 дня несуть в ремонт, а на осінь знову біжать купляти те саме "одноразове взуття", бо попереднє просто розпалось на запчастини.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) дехто любить просто мати відразу кілька пар і міняти їх швидко, а не носити 5 років.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А де саме? Я купувала також в центрі в тому будинку де зараз Левіс і якийсь стоковий магазин величезний, там на куті зліва магазинчик із взуттям і одягом. Але останні купила на Південному. Розпродажі літніх модельок приємно порадували цінами.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) може Baldinini? сама не мала, але по відгуках хороше. А по розмірах-мені вся італі маломірить на піврозміра. Але добре, що майже усіх фірмах є половинки
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) бо хочуть зекономити. Не всі можуть відразу заплатити 1000-1500 грн за фірмове взуття. Хоча погоджуюсь, що в результаті можна набагато більше зекономити Та й на базарі можна купити взуття і довго його носити. Маю черевички з Краківського, гарно носяться і довго служать. Я в Монарху минулого літа купила босоніжки, то одягаю їх раз на місяць (влітку), бо так труть, що ще довго згадую, і виглядають гарно, і відчуваю що виглядатимуть так ще дуже довго, тільки от носити їх я і далі буду три рази на рік
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Монарх це окрема тема )))))))))))) Кілька років назад купила собі там червоні босоніжки, взула щаслива до центру на вихідний - думала що повернусь додому без підошв, просто впав дощик і підошви в моїх Монархах вирішили пожити окремим життям від босоніжок ))) Відтоді чемно стоять в коробочці.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Ми уся сім'я дуже любимо і купуємо регулярно Geox і ще ні разу не розчарувалися! Вже 2 рази спокусилася на Braska- модельки гарні, але дуже не зручне!! не ношу жодну із 2-х пар, хіба босоніжки, якщо кудись не надовго з чоловіком на машині їдемо!
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Маю ще одне взуття від Монарх. така сама історія. Принесли на наступний день, то відремонтували, правда в мене чуть чуть носик відклеївся. І вони ще думали: замінити чи відремонтувати. Думаю вам би, LadyLand, замінили.