Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) а мене це не дивує. Якщо наші люди так ведуться на так-звані бренди і Італія це для них вищий клас, не дивлячись на якісь пошиття, якість шкіри і навіть, все-одно, що десь пише маленькими буквами маде ін чайна, то всьо пофіг головне, що фірма ІТАЛІЙСЬКА. Тому і розводять нас, як хочуть. А є досить хороше взуття львівського виробництва, але ж де його люди куплять, то ж наше то ж г..., хоча по якості хороше, дороги і погоду нашу витримує, а шкіра і всі комплектуючі замовляють в Польщі. І це все стосується не тільки взуття, а всього виробництва в цілому.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) За дитяче не впевнена, вдома подивлюся точно назву і напишу сюди. Мені сказали, що деякі їхні моделі є в магазині Савка на личаківській, а є їхній магазин на території, але точніше напишу пізніше.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Теж маю кілька пар взуття цієї марки - задоволена повністю! Хоча маю кілька знайомих, які попали на неякісне взуття ECCO, хоча й купляли у фірмових магазинах (за кілька днів носіння повитирались стельки під пальцями ніг; порозклеювались, відстала підошва). Мабуть, як попадеш...
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) не може бути, значить то було не Екко. Я одного разу в маршрутці звернула увагу на мешти одного хлопця, на яких писало ECCOO Ще кілька разів придивлялася, щоб зрозуміти, чи то мені не привиділося. Я вже кілька пар взуття маю екко, чоловік має, жодного разу ще проколів не було
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Таке взуття продають на Городоцькій біля мотозаводу, там великий вибір чоловічого взуття, брали і татові, і шурину, і чоловіку. Не нарікають, а з дитячого я там тільки чопчики хатні бачила. І ще є магазин-майстерня на Новому Льові.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А в нас були В чоловіка також декілька пар того взуття, куплених в одному і тому самому магазині, на одних з них тріснула підошва.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Це та що на Ярославенка, 22? Якщо так, то там дійсно файне взуття шиють: я маю кілька пар звідти і не нарікаю зовсім і там є перевага, якщо тисне, то можна розшити, а якщо затісне, то вони то зразу розтягують, але це не впливає на його якість. А ще є магазин львівського взуття на бічній Мазепи, здається називається та вулиця Уманська, там навіть кажуть краще взуття.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Так, я там чоботи собі шила, мені ще за 15 хв. холявку зменшили, бо троха заширока була. І мешти їхні ношу, теж супер.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) А при чому там магазин? Вони ж не шиють взуття в нас аналогiчно з джеоксами- в чоловiка носились пару рокiв кросiвки i не протiкала пiдошва,а менi чобiтки через мiсяць почали протiкати.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) я мала на увазі, що не знати, що за взутя той магазин продає. У нас стільки усяких підробок...
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) мы покупаем обувь в магазине монарх. там всегда качественная и хорошая обувь а еще . прекрасная и носибельная обувь екко..
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Купила Carnaby черевички осінні. Дуже зручні, шкірка м"ягесенька, але вони зеленого кольору, і фарба почала облазити
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Не падайте у відчай є спеціальні пасти,фарби для взуття,якими ви можете самі їх підреставрувати.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Так і роблю, а загалом якістю задоволена - покищо, бо досить недавно купила. Подивлюся як буде в процесі активного носіння.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Ми тепер перейшли на львівське взуття "Рома стиль". Вперше закупилися минулої осені. Покищо задоволені. Враховуючи те, що чоловік багато ходить, підошви у взутті, яке він носив осінь-весну, не постиралися. Зимовим взуттям також задоволені (і я, і чоловік проходили зиму в теплі і сухості). Ціни досить низькі. Купуємо у їхньому фірмовому магазині.
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Якщо ви про магазин "Рома стиль", то він на Стрийській, 105 (майже біля автовокзалу)
Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо) Купила місяць назад сандалі Ecco - натерла п'ятки ними...Все зажило і тепер не труть. Дивна особливість, бо про неї чула не від однієї людини