Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Discussion in 'Дефіле' started by Viola, Jan 24, 2010.

1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

2. natorella

natorella Well-Known Member

де, скажіть де???? дитяче є?

3. Bonita

Bonita Member

За дитяче не впевнена, вдома подивлюся точно назву і напишу сюди. Мені сказали, що деякі їхні моделі є в магазині Савка на личаківській, а є їхній магазин на території, але точніше напишу пізніше.

4. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Теж маю кілька пар взуття цієї марки - задоволена повністю! Хоча маю кілька знайомих, які попали на неякісне взуття ECCO, хоча й купляли у фірмових магазинах (за кілька днів носіння повитирались стельки під пальцями ніг; порозклеювались, відстала підошва). Мабуть, як попадеш...

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не може бути, значить то було не Екко. Я одного разу в маршрутці звернула увагу на мешти одного хлопця, на яких писало ECCOO :) Ще кілька разів придивлялася, щоб зрозуміти, чи то мені не привиділося. Я вже кілька пар взуття маю екко, чоловік має, жодного разу ще проколів не було

6. Raven

Raven Мама малятка

Таке взуття продають на Городоцькій біля мотозаводу, там великий вибір чоловічого взуття, брали і татові, і шурину, і чоловіку. Не нарікають, а з дитячого я там тільки чопчики хатні бачила. І ще є магазин-майстерня на Новому Льові.

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

А в нас були :sad: В чоловіка також декілька пар того взуття, куплених в одному і тому самому магазині, на одних з них тріснула підошва.

8. marry carrie

marry carrie Member

Це та що на Ярославенка, 22? Якщо так, то там дійсно файне взуття шиють: я маю кілька пар звідти і не нарікаю зовсім і там є перевага, якщо тисне, то можна розшити, а якщо затісне, то вони то зразу розтягують, але це не впливає на його якість.
    А ще є магазин львівського взуття на бічній Мазепи, здається називається та вулиця Уманська, там навіть кажуть краще взуття.

9. Raven

Raven Мама малятка

Так, я там чоботи собі шила, мені ще за 15 хв. холявку зменшили, бо троха заширока була. І мешти їхні ношу, теж супер.

10. Vittoriya

то може проблема в магазині?:)

11. kati

kati Well-Known Member

А при чому там магазин? Вони ж не шиють взуття :) в нас аналогiчно з джеоксами- в чоловiка носились пару рокiв кросiвки i не протiкала пiдошва,а менi чобiтки через мiсяць почали протiкати.

12. Vittoriya

я мала на увазі, що не знати, що за взутя той магазин продає. У нас стільки усяких підробок...

13. ksuhanova

ksuhanova New Member

мы покупаем обувь в магазине монарх. там всегда качественная и хорошая обувь а еще . прекрасная и носибельная обувь екко..

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

Купила Carnaby черевички осінні. Дуже зручні, шкірка м"ягесенька, але вони зеленого кольору, і фарба почала облазити:girl_cray:

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми тепер перейшли на львівське взуття "Рома стиль". Вперше закупилися минулої осені. Покищо задоволені. Враховуючи те, що чоловік багато ходить, підошви у взутті, яке він носив осінь-весну, не постиралися. Зимовим взуттям також задоволені (і я, і чоловік проходили зиму в теплі і сухості). Ціни досить низькі. Купуємо у їхньому фірмовому магазині.

18. Відповідь: Марки взуття (хвалимо\сваримо)

Якщо не секрет, то де цей магазин?

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Якщо ви про магазин "Рома стиль", то він на Стрийській, 105 (майже біля автовокзалу)

20. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Купила місяць назад сандалі Ecco - натерла п'ятки ними...Все зажило і тепер не труть. Дивна особливість, бо про неї чула не від однієї людини