Марафет на ходу

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 19 Травень 2009.

1. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Відповідь: Марафет на ходу

А я звикла. І сприймаю це надзвичайно позитивно. Ясне діло, що є випадки, коли жінці краще бути з макіяжом. Але шкіра тоді старіє в енні рази швидше і не допоможуть ніякі креми, маски і т.п. штуки (знаю з досвіду постійномалюючих себе подруг).

• Подобається Подобається x 1
  2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Найбільше на шкіру впливає генетика,а креми і т.п. штуки допомагають їй в цьому.
    В мене коліжанка в 45 років виглядає краще ніж інша в 32.
    Вот косметологи потішились би від попереднього допису.

3. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

через 10р. порівняємо і тоді потішимось.

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Тут народ поради дає,висловлює свої думки,а не потішається,а ще тим більше через довгий период часу.

• Подобається Подобається x 2
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я волію вранці денний крем. Один раз колись мала тоналку на лиці, то відчуття втоми не покидало.
    Може, я помиляюся, але якщо надто прив*язуватися до макіяжу, то він і дає більше відчуття втоми, ніж недоспана ніч. Макіяж шкіру добряче нищить...
    У нас коліжанка є, котра на люди без макіяжу ніколи не виходить, навіть коли хвора вдома сидить, теж повний мейк наносить. Мені чомусь сумно з такого, бо це якесь несприйняття себе такою, як є.
    Десь читала колись, що на моделей шукають дівчат із "не знащеною косметикою шкірою". Думаю, недаремно такий наголос ставлять.

• Подобається Подобається x 4
  6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені теж. Треба не мейк наносити а усувати проблеми шкіри. Маски, догляд, кометолог бо мейк то таке. Тоналкою я користуюся виключно по роботі, а так припудрила трохи носик і все класно. Як цілий день ходжу з тональним моя шкіра потім "дякує" мені висипом і це може бути супер пупер модний тональний. А шкіру потрібно слухати

• Подобається Подобається x 3
  7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Найкращий тональний крем - хороший сон і правильне харчування.

Отак перечитала тих, хто не малюється і задумалась.

Я років 20 тому малювалась як шалена. І дивувалась, коли моя бабуся покійна за це сварила:"Нищиш лиця". А також, як так можна - не малюватись?

А тепер повний макіяж я роблю сама по великих святах. І коли мені хвалять шкіру, то все згадую бабусю, котра в 60 виглядала на 45, не більше.

• Подобається Подобається x 4
  8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Якщо дотримуватись золотого правила "змивати косметику на ніч", то все буде і зі шкірою добре, і з настроєм!

9. Дана

Дана Well-Known Member

Маю приклад своєї мами і тітки. Вони обидві малювалися кожен день на роботу у зимку з тоналкою, пудрою у літку тільки пудра + тіні+туш+помада. Зараз вони виглядають нормально, більш того усі мої знайомі кажуть що вони виглядають значно молодше свого віку, і шкіра у них дуже добра. Гени є гени:girl_smile:, от тільки підтримувати шкіру не те що треба -обовязково.
    Я користуюсь усіма засобами і досягненнями косметології, тільки не забуваю здровий глузд. На відпочинку і на вихідні практично не роблю мейк, хіба яка імпреза, а так шкіра девственно чиста :girl_crazy:, на роботу крем зволожуючий + пудра+тіні+туш. Увечері змивка, перед сном крем під очі і зволожуючий.

• Подобається Подобається x 6
  10. enigma

enigma Well-Known Member

я колись не могла яувити, що без тоналки, пудри тощо вийду на роботу (ну коли хора була, то лежала натуральна )))).
    Потім пішла до косметолога, троха шкіру привела впорядок - і ось. якийсь психологічний бар"єр відійшов, і тепер малююсь по-мінімуму, хіба на якусь забаву повний макіяж.
    Здється така поведінка (малюватися коли в цьому нема потреби, як от ховроба) - то від голови...

• Подобається Подобається x 5
  11. Aguilera

Aguilera миється в бані

В мене мама дуже доглянута. Всі мої подружки дають їй на 10 років менше і кажуть, що вона добре виглядає. В неї завжди пофарбоване помите волосся, стильна зачіска, манікюр, і легкий мейк-ап -тіні,олівець для очей,туш,помада з контуром, пудра, рум"яна, гарний парфюм.
    Коли я на роботу йшла без макіяжу, вона мені казала, ти хоч очі підведи і помаду нанеси... Я за це їй дуже вдячна. Жінка має завжди гарно виглядати, прагнути бути краще ніж інші. Денний макіяж-ніжний, я на кожен день тон.основою не користуюся, а всім іншим в міру. Денний мейк-ап має бути стриманим.
    Моєму чоловіку це дуже подобається. Якщо йду кудись без, наприклад, нанесеної помади каже: "Ти помаду забула нанести". На "вмитих" взагалі уваги не звертає.

• Подобається Подобається x 2
  12. Волошка

Волошка Well-Known Member

Якщо зранку наведеш красу, то "на ходу" буде легко її підправити.

13. Ljulja

Ljulja Загублений

дуже поважаю жінок, які завжди знаходять час на макіяж.
    на жаль, до таких не відношусь. часто зранку жертвую макіяжем на користь ще 10 хвилин сну ))
    очі фарбую вдома, губи - після приходу на роботу. блиском дозволяю собі користуватись і в громадських місцях.

знаю жінок, які вдома не роблять макіяжу - тільки на роботі. можливо, так швидше робочий час проходить ;)

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

:girl_cray:От не вмію наводити марафет на ходу. Для мене жахливо вийти з дому розуміючи що я зараз буду шукати можливості витягнути хоча б гудну помаду, а ще й враховуючи, що часу обмаль і потрібно втиснутись в повний трамвай, потім швидко вилетіти з нього...потім співробітники, з якими мило вітаєгшся)))А вони.....а вони зразу помічають про відсутність того марафету:girl_devil:
    Тоді заходиш в кабінет з словами" я не знаю хто ти, але я тебе намалюю" і ...це приносить мені море дискомфорту)))
    Краще я швидше встану, приведу себе в порядок :girl_spruce_up:і з спокійною усмішкою поспішу до праці.
    Хоча завжди заздрила таким вмінням))))може ще все попереду:girl_flirt:

15. Ameli

Ameli Well-Known Member

Я теж не вмію красу наводити на ходу. Малююся то тільки вдома, якщо не встигаю то буду без марафету.

16. TanyaKa

TanyaKa New Member

Дівчата!!!! Ви мене так потішили всьома тими історіями :) Я просто в захваті. Всім ДЯКУЮ! :)

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А от я краще запізнюсь на роботу, але без мейку не вийду:girl_flirt:........Посада не дозволяє у такому виді появлятись:girl_curtsey:

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

читаючи цю тему, посміхнулась не раз :girl_haha:
    але марафет на ходу я не вмію і ніколи не пробувала наводити
    максимум підкрасити губи чи підпудрити носик в машині чи в туалеті

19. Chereshka

Chereshka New Member

не люблю коли наприклад раненько біжиш в кавярню пєш каву чи чай а за сусіднім столом яксь дамочка наводе марафет, ніби вийти не можна в дамську кімнату. всю картину порте насолодження напитком. брррррррр. ніби пєеш в якомусь салоні красоти.

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Теж не люблю бачити як хтось малюється:) Малюйтеся вдома або в жіночій вбиральні. Дратує коли дівчина в маршрутці наводить красу... Таке враження, що говорить : " А дивися яка я гарна!":). Навіщо то, якщо вона і так гарненька нівроку. Так ні, треба кожну годину штукатуритися:)
    Сама малююся вдома, або в туалеті. Переважно просто підреслюю свої риси - намалюю губки і вії. А от коли іду кудись типу Дня народження, свята, то вже малююся по повній.:)